- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
hoş kelimeler olmadığı için yakıştıramadımNeden yakıştıramadınız sabah nöbetten çıktım bugün bunun için aradılar şu saat oldu idareye dert anlatmakta meşgulüm boş bir iftira yüzünden
Yarın da nöbetçiyiM istirahat edemedim ve ortada bir yalan var sinirlide bir yapım var bana normla geliyor bu durumda sarfettiğim kelimelerhoş kelimeler olmadığı için yakıştıramadım
hepimiz hayatta(iş hayatında da ) haksızlıklara uğruyoruz ama bunu sebep göstererek çirkin kelimeler kullanmak bence doğru değil
bu benim fikrim siz yakştırıyorsanız devam edin tabiki
Keşke ama nerdeBen artık beyaz kod veriyorum.keske haksızca yapılan şikayetlerde yaptırım uygulansa karşı tarafa.
Bizim ki çocuk acil
tabiki şaka yapıyorumNesi haklı pardon ?
iftira atarak haklı duruma getirmeye çalışmış kendini.
yeni doğum yapmıştım nasıl baş ağrım var geçici körlük yaşadım , adamın birinden önce girdim diye kıyameti kopardı , kucagimda 4 günlük bebek.
hasta aciliyetine göre sıra verseler ölürler mi ?
söz konusu bebeğin atesiyse ya da çok acil biseyse beklenir.
herşeye şikayet eden insanları anlamıyorum.
bencillik başka bişey değil.
He nerden bildiniz ben torpiliyim mimleri kimleri tanımıyorum ki dedim sen kay kenara beniM hastam girecek dedim işte dışardan vatandaşın düşüncesi aynen böyle iyi madem bundn sonra kimseye iyilik yapmıyorm herkes sırasını beklesin dışarda sıra bejlerken havale geçirince de kimse beni sorumlu tutmasın oldu mu kaldı ki ben iş yerimdeki kişileri bile önden almayan sırasını bekleten bir çalışanım ne kadar da meraklıymışsınız haksızı savunmaya kızdığım sinirlendiğim nokta İnsan gibi yapsın şikayetini araya yalan dolan bişeyler sallamasn 24 saat nöbetten çıktım henüz uyumadan bu neden den ötürü kendimi evde buldum yarın yine 24 saatim birazdan eşim işten gelecek evde yemek yok neden uyduruk bir şikayet yüzünden siz beni anlayamazsınız davulun sesi uzaktan hoş gelir burdan kibar olun saygılı olun demesi Gayette kolayKonunun başında uslup çok dikkatimi çekmemişti açıkçası ta ki istediğim hakareti ederim noktasına kadar
Akabinde il sağlık müdürüne çıkarıp daha önce çalıştık durumu amirimden değil benden dinlesin çıkışı geldi, hem diyosun ki haksızlığa gelemem hem de bu çıkışı yapiyosun, dayak yiyen doktorlar hemşireler att ler paramedikler amirini atlayıp ya da yasal süreci atlayıp il sağlık müdürüne çıkabiliyor mu? Bu diğer sağlık çalışanlarına haksızlık değil mi? İl sağlık müdürü bu işlere baksa asli işini yapabilir mi?
Geldiğimiz noktada düşüncem şu, vatandaşa da üstten konuştu isen ben falancayı tanıyorum ahanda adım soyadım git nereye şikayet ediyorsan et dediysen kişi senin hakkında haaa bu torpilli tanıdıklarını araya alıyo diye düşünmüş olabilir
Hakli olan insan ispatlaması da çok kolay olan bir durumu bu kadar hırsa hakarete boğmaz diye düşünüyorum
He nerden bildiniz ben torpiliyim mimleri kimleri tanımıyorum ki dedim sen kay kenara beniM hastam girecek dedim işte dışardan vatandaşın düşüncesi aynen böyle iyi madem bundn sonra kimseye iyilik yapmıyorm herkes sırasını beklesin dışarda sıra bejlerken havale geçirince de kimse beni sorumlu tutmasın oldu mu kaldı ki ben iş yerimdeki kişileri bile önden almayan sırasını bekleten bir çalışanım ne kadar da meraklıymışsınız haksızı savunmaya kızdığım sinirlendiğim nokta İnsan gibi yapsın şikayetini araya yalan dolan bişeyler sallamasn 24 saat nöbetten çıktım henüz uyumadan bu neden den ötürü kendimi evde buldum yarın yine 24 saatim birazdan eşim işten gelecek evde yemek yok neden uyduruk bir şikayet yüzünden siz beni anlayamazsınız davulun sesi uzaktan hoş gelir burdan kibar olun saygılı olun demesi Gayette kolay
Haklı olduğum davada göğsümü gere gere git istediğin yere şikayet et demem ve ismimi söylememin altında torpil arıyorsunuz demekki güvendiğin bir yer var diyorsunuz bu mu yorumunuz ?Ben ne yazdım sen ne cevap veriyosun
Kimi niye savunayım olayı gördüm mü hayır sen biseyler yazıyosun ona göre yorum yaziyo insanlar,vatandaş tahammülsüzmüş sen pek mi tahammüllüsün nerdeyse bana da söveceksin konu açtın yorumluyoruz
Haklı olduğum davada göğsümü gere gere git istediğin yere şikayet et demem ve ismimi söylememin altında torpil arıyorsunuz demekki güvendiğin bir yer var diyorsunuz bu mu yorumunuz ?
Ne oldu yazacak bişey bulamadın beni mi onaylıyorsun ?Torpili ben aramıyorum sen dedin sana açıkça sordum dayak yiyen nice sağlık çalışanı var hepsi amirini atlayıp il sağlık müdürüne çıkabiliyor mu diye sordum bi haksızlık değil mi dedim ama bir dolu şey yazmışsın ona cevap alamadım
Ben parçaları birleştirdim
Evet adam haksız hem gerizekalı hem mal oldu mu?
Ne oldu yazacak bişey bulamadın beni mi onaylıyorsun ?
Konu sahibi,git dinlen ne diye burda klavye dovuyorsun millete laf anlatiyorsun ki? Olay yuzunden sinirliydin.Burda iki katina cikti sinirin.Ne gerek var ?
Ne yapabilirim benim eşimde şiddet görüyor bazen oluyor ki şikayet etmediği bile oluyor çünkü hangi birisini şikayet etsin ben zaten önceden tanıştık görevine yeni başladı hemde bir hayırlı olsun tebrik etmek niyetiyle gittiğimi söyledim tanımasam zaten gitmezdim ayrıca diğer amirlerimi atladığımı nerden çıkardınız bu saate kadar tek bir kişiyle görüşmedim herhalde kaç kişiyle yüz yüze geldim bugün 4 te geldim eveBen mi yazacak bişey bulamadım
Son cümlenin ironi olduğunu anlamak için alim olmaya gerek yok
Asıl ben hala soruma cevap alamadım bir daha soruyorum
Haksızlığa gelemediğini söyleyen sen amirini atlayıp il sağlık müdürüne çıkarım daha önce çalıştık olayları benden dinlesin diyosun, bir dolu şiddet mağduru sağlık çalışanı var onlar amirini atlayıp müdüre çıkabiliyor mu bu onlara haksızlık değil mi
Haklısınz:))Konu sahibi,git dinlen ne diye burda klavye dovuyorsun millete laf anlatiyorsun ki? Olay yuzunden sinirliydin.Burda iki katina cikti sinirin.Ne gerek var ?
Süreç kendiliğinden işlemiyor gidiyorsn bir sözlü ifade veriyorsun ardından yazılı bir ifade ...Israrla cevap alamıyorum neyse
Ama şunu söyliyim ben süreci atlar direk müdüre çıkarım tanışıklığımız da var dersen insanlar bir çekincen olduğunu düşünür
Aksi halde insan zaten haklı olduğu konuda neden müdüre çıksın süreç işleyecek ve adama usulsüzlük yok denecek zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?