sadece pzarları çalışmıo. öle zora girmedikçe izin alıp tatile falan gitmez. prensepli adam. benle bi kere bile izin alıp hastaneye gelmedi tedavi sürecinde.
ben de ailemin yanına gidemem. sadece cmrtsi pzr iki günlüğüne?
sen anlattıklarına göre haklısın birde onu dinlemek lazım.........eşinin baska kadınlarla ilgiisi olabilirmi seni kendinden sogutmaya calışıyo olabilir
o zman neden yani neden ben böyle şeyleri çok problem eder kafaya takarım yaa biz eşimle en fazla 24saat küs kalabilirdik en fazlayok evden işe işten eve.
hatta bi yere giderken benden izin ister.
haberim olur nerde oldugundan.
sadece aşırıya gittigi bilgisayar başında oyun oynamak.o da ordan ek gelir getirio.
kaldı ki ortada bi zaruret var. çocuga bakacak kimse yok ikincisi ben de cok özlemiştim.
ve duymuşsundur umarım "teyze annenin yarısıdır."
ilk mesajına öyle yazmadın arkadaşım
böyle bir gerçekce olduğundan bahsetmedin yani
eğer mecburi bir durumsa tabiki haklısın
öyle bir durumda eşinin getirme demesi zaten abes
ewet o kadar sıkıntıdayım ki konudan konuya atlıom.
sanki sizler gidip ona haddini bildircekmişsiniz gibi herşeyi döküldüm.
ewet abes.
yegenmi de o kadar tatlı ve sevecen ki. yani istenilmemesi imkansız. melek gibi bişe. bi oyunlar yapıo ki şaşar kalırsın.
kızlar lütfen msj yazarken biraz empati kurun. eşim beni anlamadıgı için bişeler yazıorum.
muhakkak ki benim de hatalarım var ama ben bunları kabul ediorum .
samimi bi şekilde dertleşiorum. dertlenmek istemiorum.
hatam varsa söleyin. kaldı ki sadece ana hatlarıyla bişeler yazıorum.
eger beni anlamayan birine ihtiyacım olsa zaten yan odada duruo gider yine anlaşılamadan gelirim
seni çok iyi anlıyorum canım vallahi okurken çok üzüldüm neden bu erkekler kadınlar gibi birazcıkta olsa ayrıntılı derin düşünmez :bbofffffff be içim daraldı haaaa rabbim yardımcın olsun canım kocana güzel ahlak versin inşallah hep alttan almana alışmış beyefendi nasıl olsa her dediğimi yapıyor diye düşünüyor senin içinde ne yaşadığını ne kadar bunaldığının farkında değil ayrıca maaş kartını almasına sinir oldum canım benimde bir arkadaşım vardı kocası ailesini dinlerdi eşinin maaş kartını almaya çalışmıştı arkadaşımda ben çekerim ancak maaşımı para istersen veririm demişti acaba senin eşin ailesine uyuyor olmasın eşinin ailesiyle aran nasıl tatlım?
seni çok iyi anlıyorum canım vallahi okurken çok üzüldüm neden bu erkekler kadınlar gibi birazcıkta olsa ayrıntılı derin düşünmez :bbofffffff be içim daraldı haaaa rabbim yardımcın olsun canım kocana güzel ahlak versin inşallah hep alttan almana alışmış beyefendi nasıl olsa her dediğimi yapıyor diye düşünüyor senin içinde ne yaşadığını ne kadar bunaldığının farkında değil ayrıca maaş kartını almasına sinir oldum canım benimde bir arkadaşım vardı kocası ailesini dinlerdi eşinin maaş kartını almaya çalışmıştı arkadaşımda ben çekerim ancak maaşımı para istersen veririm demişti acaba senin eşin ailesine uyuyor olmasın eşinin ailesiyle aran nasıl tatlım?
hayır hayatım kavga ediyoru bağırıyorum gecen sinirlendim tlf unu duvara carptım .o ise agzını acıp bişe sölemedi. sinirlerine cok iyi hakim oluyo. o kadar bağırdıgımı hatırlıom ki beni anlasın die ama hiç fayda etmio. öle pasif degilim.
mesela bana dio ki ben senden su istediysem kalkıp getirceksin.
gecenlerde su istedi ben de tmm getircem dedi. ama bilgisayarda derslerle ilgili işim vardı .biraz bekle dedim. ısrar etti kalkıp su bardagını doldurup getirip odanın ortasına fırlattım "al sana su "die. ama hiç umrunda degil .3-4 gün konuşmadık gene ben özür diledim .
yoksa öle sus pus degilm .tek bi sorun var kendimerkezli ve beni anlamıo
ya canım ben bunu kast etmedim ki, su ne ki yani, olay yapılcak bişey değil
mesela senin ailenle konuşmaması
yiğenin geldi diye 3 gün küsmesi
banka kartına zorla el koyup harcılık bile vermemesi
asıl önemli mevzular bunlar
öğretmensin sanırım
şimdi odadan çıktı
mutfağa gitti.
çok neşeli galiba ellerini çatlatıo.
para kazanmıştır kesin netten.
pis adam
ben burda öle ne hallerdeyim.
ahirette hakkımı öle bi alcem kiiii
burnu yere sürtecek
niye ahiretti bekliyorsun?
yazık değilmi gençliğine
çıkıp karşısına konuaşmıyormusun
neden eziksin bukadar
gül gibi mesleğin var
ona mecbur değilsin
severek evlendik diyorsun
eminmisin?
yani sen seviyor olabilisinde
eşinde seni seviyormu gerçekten
seven erkek pek böyle davranmazda
ewet öğretmenim.
su meselesi şu.
"ben senden su istedigimde getirceksin"
emir yani
kalk git getir.
köle gibi
şimdi odadan çıktı
mutfağa gitti.
çok neşeli galiba ellerini çatlatıo.
para kazanmıştır kesin netten.
pis adam
ben burda öle ne hallerdeyim.
ahirette hakkımı öle bi alcem kiiii
burnu yere sürtecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?