bin derdimden biri....

• Konu Sahibi Konu Sahibi aggif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

diyor dio mu

ya o kadar sorunum var ki burda yazım kurallarına imlaya dikkat edecek halde miyim Allah aşkına.

kaldı ki herkesin yanlış yazdığı -de bağlacına -ki bağlacına kadar dikkatliyim hayatım
ama sorun o değil bence...

bu ne ya buda hayat mı ? köle gibi, paranla rezil olmak. beni seviyor demişsin ama insan sevdiğine böyle davranmaz. yazık değilmi sana emeklerine. ailem üzülür demişsin evet haklısın ama şöyle düşün, sen senin kızının bu şartlar içeriside yaşamasını istermiydin?

bencede oturup konuşman lazım aynı evde 3 günlük küslük zor olmalı..
para konusuna gelince bu biraz bizim duruma benziyo ama azıcık tersi ben eşimden alır saklardım birikim olsun diye ama bizim iş yerlerimiz yan yana gibi beraber gidip geliyoruz kimin ihtiyacı olsa alabilir hemen sizin durumunuz birikim için de değil zor olmalı ..

bence şartlarınızı ortaya koymalısınız boşanmak çözüm değil ama mutsuz bir evlilik kadar korkunç olamaz önce konuşmaya çalışın ama olmuyorsa sizi kaybetmekten korkmuyosa boşuna zaman kaybı olur ... :sinifsinif:

Katılmakla beraber, bunun sebebinin sinirle alakalı olduğunu da sanmıyorum.
Sinir alfabeniz de bazı harfleri yok etmiyor heralde.
Siz gayet herşeyin farkındasınız, eşinizin size tavırlarının,
normal olmadığının, köle hayatı yaşattığının farkındasınız.
İki yol var, ya eşiniz düzelecek, bu da ayrılma korkusuyla ancak olur,
ya da böyle sürer gider bu.
Tercih sizin.

asla istemezdim. biraz da olsa anlasam kendim derdim bırak die

Arkadaşım, sabırla okudum ama aynı sabırla cevap veremeyeceğim. Ne demek maaş kartını almak. Onun ailesine gelince akıtın senin ailenin yüzünebile bakmasın paşamız. Sende ağaç kovuğundan çıkmadın hehalde. Seni seviyorsa senin akrabalarını da saygı göstercek. Çocuk istemesine gelince, ben iyimser değilim senin kadar. Zaten maaş kartını almış bu adam elinden, bir şekilde seni ailenden uzaklaştırmış, ben erkeğim diyor geriniyor rtalarda, seni mutlaka iyi tanıyor ve boşanmayı göze alamayacağını biliyor, bir de çocuk olursa asla ayrılamazsın diye düşünüyor. Senin konuşmalarını, bağırıp çağırmalarını ciddiye almıyor, nasıl olsa üç gün, üç gün sonra yumuşar,vicdanı el vermez diyor. Bence ilk başta maaş kartıişini hallet. Ama ondan geri isteme, iptal ettir hmen kartını, kaybettim de bankaya, yenisini çıkart. Biraz sakinleş, evliliğinle ilgili kararları sen vereceksin. Ama böyl bir erkeğim ben diyen bir adamla hayatın kolay olmadığını bilecek kadar evlilik yaşadım, (9 yıl), onlara dayanarak bunları yazıyorum sana. Lütfen bana kırılma, kızma, sadece daha fzla yıpranmanı istemem.

pardon ama bişeyi anlamadım ya burda arkadaşın bir derdi var ona çare olacak en azından moral olacak bişeyler yazmanız gerekirken türk dil kurumu gibi çalışıyosunuz ve evet sinir bazen alfabedeki bazı harfleri yok edebilir burda herkes yetişkin insanlar doğrusunu biliyosanız size kalsa olmazmı :umursamaz:

Size tezatlıklar tuhaf gelmiyor olabilir bana geliyor.
Gelmemesi sizin sıkıntınız.
Öğretmen birinin böyle yazıyor olması evet yeterince üzücü.
Okumuş biri olan arkadaşın yaşadıkları kadar üzücü.
Bir de bu moda çıktı , sinirden böyle yazıyorum deniliyor.
Bakın ben de sinirlendim şimdi, ama harflerim tam.
Arkadaşla ilgilenin lütfen benle değil.
Evet ben öğretmen birinin sinirle de olsa (alaksı neyse artık),
örnek olup her ortamda, harfleri düzgün yazmasını tercih ederim.
Tercih etmiyorsanız sizin sıkıntınız.
Sizin de bir yanlışınızı düzeltelim o zaman,
sinir harfleri eksiltmez, keyfinden insan böyle yazar.

teşekkür ederim yazdıkların için.
ewet onu çok iyi tarif etmişsin. çünkü benim ne kadar yufka yürekli biri oldugumu bilio. hatta beni benden daha iyi bilio.

sabredecegim. bekleyecegim.

evden okula, okuldan ewe gidecegim. ve şuan salondayım kapım kilitli tüm anahtarları aldım .ne kadar bu şekilde gidecek bilmiorum
inş. bilgisayarıma el koymaz.veya ben şuan
neti kablosuz kullanıorum inş. onu engellemez.

koyun can derdinde kasap et....

sana daha fazla cevap vermemeliyim.

sizde arkadaşla ilgilenin ve herkesin yanlışlarını düzeltme misyonunu üslenmeye çalışıp ukalalık yapmayın kendi yanlışlarınızla ilgilenin çünkü tam az önce alakası yazacağınıza alaksı yazmışsınız çok komiksiniz ya siz kendinize bakın kötükedihüso

Ama evden okula, okuldan eve olmaz. Onun kalıbına girmeyi kabul mü edeceksin. İlk başda şu maaş kartını hallet. Senin haklarını görmeli ve kabul etmeli. O erkekse sende kadınsın. Ve hayatta onu eşi olmakdan önce birey olarak varsın. Seni birey olarak, insan olarak görmeli. Sinme. Ya bu hayatı kabul edip evliliğin böyle devam edecek, yada kesin tavrını koyacaksın, eşin kendini değiştirecek yada valizini alıp gidecek. Ama konuşurken sakin ol. Bağırıp çağırma ve net ol. Sesin titrmesin, sinme, ondan korkma. Ne istediğini açık, net ve kesin olarak söyle. Dilek değil, karar olarak söyle. Boşanmaksa korkun, inan bu hayatı sürdürmek daha zor. Boşanmakda kolay değil, ailenin üzülmesini istemiyorsun tamam da onlar senin mutsuz olmanı kabul etmezler ki zaten. Kim olursa olsun çocuğunun boşanması durumunda elbette üzülür, ama önemli olan çocuğunun iyi, mutlu ve sağlıklı olmasıdır. Aileni düşüüyorsan, kendini düşün önce. Sen iyi olunca onlar iyi olacaklar, buna inan.

Konuyu dagitmak icin yazmiyorum bunu. Ama bazi arkadaslarin da dedigi gibi lutfen Turkce'yi dogru kullanin. KK'nin en sevdigim ozelliklerinden biri de dil kullanimina onem verilmesidir. Bu tartisilmasi gereken bir konu degil. Bu sitede dil kurallari gecerlidir, bu kadar.

Konuya gelince herseye eyvallah da, bu maas karti olayi cok sacma. Sen o kadar calis, ama cebinde 5 kurussuz gez. Agirliginizi koyun biraz evlilik icinde diyorum.

Allah yardımcınız olsun..
işiniz gerçekten zor..
bence bebek yapmayın inanın şimdi böyle ise aranız hamilelik loğusalık ve bebekli günler daha da azap olur..
amcam da yengem üzerinde terbiye olsun(!)diye baskı kurdu öğretmendi işini bıraktırdı eve hapsetti eline para vermedi annesine götürmedi..
sebebini sorduğumda ise lisede bana ipsiz dedi ben de o lafını yedirmek için evlendim onunla ve yediriyorum dedi..

bu ay ilaç kullandım .doktor ilişki günlerini verdi.yani yumurtlamanın olacagını tahmin ettigi 2 gün ilişkiye girmiştik. yani bu olaydan önce. inş. denk gelip gebe falan kalmam.

bu ay ilaç kullandım .doktor ilişki günlerini verdi.yani yumurtlamanın olacagını tahmin ettigi 2 gün ilişkiye girmiştik. yani bu olaydan önce. inş. denk gelip gebe falan kalmam.

Merak etme bu saatle bişey olacağını sanmam. Gene de emin olmak istiyorsan, adet dönemini birkaç gün geçirip hst de kan tahlili yaptır, bir kaç saat içinde sonucu alıyorsun. Ve bu çocuk olayını ertele,ilaç yüzünden bazı değerlerin yüksek çıktığını biraz ara verilmesini gerektiğini söyleyebilirsin. Bence en iyisi hak ettiğim şartlar oluşup evliliğime güveninceye kadar çocuk sahibi olmak istemiyorum de gerçeği söyle.

allah yardımcın olsun canım
sizin yerinizde olsam çıkardım işten evde otururum daha iyi
yıllarca okudun eşinin ailesinin borçlarını ödemek içinmi
altan almıycaksın bazen bu erkekleri sonrada başının üstüne çıkıyorlar
çocuğun varmı yokmu bilmiyorum ama yoksada bu adamdan çocuk yapma
ne demek ya maaşımı alamıycam kocamı bakıcama bekar durur hayatımı yaşardım

ewde otursam psikolojim daha da bozulur.
5 seneden beri çalışıorum .
bi kaç günlük tatillerde bile ewde canım sıkılır.
hem bu kadar sene ne zorluklarla okudum.
işimi bırakırsam yarın bi gün başıma ne gelecegi belli degil.

çocuk yok hayatım .

ewet bazen hiç evlenmeseydim dedigim cok oluyor.

2 geceden beri salonda karanlık odadayım .
sadece bil.in ışığı var.
öldü mü kaldı mı merak bile etmio...

ama bekleyecegim o gelene kadar gitmeyecegim gelse de dediginiz gibi konuşup kararlar almasını sağlayacağım.pek sanmıorum ama.
bi de kızlar bi psikologa gitmeyi düşünüorum.
aile danışmanına.birisini biliorum ama ist.da.
nasıl giderim onu da bilmiorum.
ama birileriyle uzunca konuşmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…