• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bin Pişman Ettiren Süpriz

Farklı şehirde olduğunuzu bilmiyordum. Öyleyse daha anlamlı düşünceli bir sürprizmiş. Kıymet bilmeyene kıymet vermemek gerek öyleyse aynen zıkkım yesin.
Elimde patladı resmen beni üzen de zaten kıymetsiz hissetmemdi.

Tipik erkek okuzlugu. Sevgilinin dedigi dogru erkekler surpriz beklemez, onemsemezler. Ne istiyorsa onu yapman kafi. Bize gore daha duz canlilar.
Biliyorum az çok odun olduğunu ama bu kadarı beni de şaşırttı bunu beklemiyordum düşünse bile söylemeseydi düşüncesini keşke.

emin misin bu çocukla ilerleyip bir ömrü paylaşmaya daha köprünün başında böyle :işsiz:

Biliyorum az çok odun olduğunu ama bu kadarı beni de şaşırttı bunu beklemiyordum düşünse bile söylemeseydi düşüncesini keşke.
Tam tersine iyi ki soylemis tecrube kazanmis odun. Erkeklere surpriz yapmaman gerektigini ogrendin buna tum ozel gunler dahil. Kalpler mumlar surprizler bunlar erkekleri etkilemez. Bir seye ihtiyaclari varsa kendileri alirlar. Hic kendini yorma. Dogum gununde bir tebrik mesaji atsan inan yeter de artar.

emin misin bu çocukla ilerleyip bir ömrü paylaşmaya daha köprünün başında böyle :işsiz:
Değilim. Neler olacak bilmiyorum zamana bıraktım şuan ilişkiyi değilde tavırlarını hazmetmeye çalışıyorum.

Tam tersine iyi ki soylemis tecrube kazanmis odun. Erkeklere surpriz yapmaman gerektigini ogrendin buna tum ozel gunler dahil. Kalpler mumlar surprizler bunlar erkekleri etkilemez. Bir seye ihtiyaclari varsa kendileri alirlar. Hic kendini yorma. Dogum gununde bir tebrik mesaji atsan inan yeter de artar.
Aynen öyle devam edersek öyle yapmayı düşünüyorum zaten, bir daha yok incelik süpriz filan kendimi yoramam.

Bu aralar kizlarimiz niye sevgililerinin midesinin derdini ceker oldu?
Birakin ne yerlerse yesinler, yanindayken ismarlayin yemeginizi.
Midesini düşündüğüm yok,yukarıda bahsettiğim gibi farklı şehirlerden yapılabilecek alternatif hoşluk buydu bunu yaptım.

Ne fazla davranması , azz bile yapmışın.
Ben olsaydım o yemeği bekler kapıda , tepesinden aşağı boca ederim. Bir daha aytılmaz isem de sürpriz falan asla yapmazdım. Kabaa :(

Yemek hediyesi çok saçma değil mi? aç mı kalıyor yani bu insan illa bir şey yiyor. İnsanın işi olabilir size göre önemsiz olabilir ama karşısındaki insana söz verdiyse ne yapabilir. Oyalamış oluyorsunuz 15 dk sonra gelecek diyorsunuz sonra da yarım saat sonra git bir şey gelecek diyorsunuz emrivaki yapar gibi. Bari önceden haber verseydiniz yani sizi aramadan da evden çıkıp gidebilirdi o zaman ne olacaktı? hele köpeğe ver bari falan hiç hoş değil

Aslında böyle durumlarda en güzeli soğuk kanlılığınızı koruyarak tavır koymak.

Canım 20 dk ya gelecek, sorun olur mu dediniz, o da hayır bekleyemem diye cevap verdiyse, hiç sorun değil, hemen iptal ederim deseydeniz, kütüğün karını acıktığında pişman olurdu emin olun

Ya çok büyük bi olay değil erkek arkadaşınız size değer veriyor belli ki sadece yanlış anlaşılma olmuş keşke bugün yapacağı işi size soyleseymis ya da keşke bugün bi planın var mı diye siz sorsaydınız. Jestiniz güzelmiş ama boşa gitmiş keşke bana gonderseydiniz acıktım :))

Aslında böyle durumlarda en güzeli soğuk kanlılığınızı koruyarak tavır koymak.

Canım 20 dk ya gelecek, sorun olur mu dediniz, o da hayır bekleyemem diye cevap verdiyse, hiç sorun değil, hemen iptal ederim deseydeniz, kütüğün karını acıktığında pişman olurdu emin olun
İlk başta zaten tamam o zaman kusura bakma bilemedim kesin gideceğini,benim şimdi işim var biraz sonra konuşuruz dedim bozulduğumu anladı o an kıyameti kopardı zaten. Yoksa kapatıp sessizce geçmesini bekleyecektim. Suçlu gibi üstüme gelince frenleyemedim kendimi

Yemek hediyesi çok saçma değil mi? aç mı kalıyor yani bu insan illa bir şey yiyor. İnsanın işi olabilir size göre önemsiz olabilir ama karşısındaki insana söz verdiyse ne yapabilir. Oyalamış oluyorsunuz 15 dk sonra gelecek diyorsunuz sonra da yarım saat sonra git bir şey gelecek diyorsunuz emrivaki yapar gibi. Bari önceden haber verseydiniz yani sizi aramadan da evden çıkıp gidebilirdi o zaman ne olacaktı? hele köpeğe ver bari falan hiç hoş değil
İlk olarak kimseye söz vermemişti herhangi bir saat veya gün gidebilirdi. İkincisi uyandığında mesaj atıyor bildiğimden siparişi verdim uyanma saatine yakın. Üçüncüsü de kendisine değil sipariş verdiğim restorant için dedim, söyleyeyim de evde yokmuş çöpe gitmesin bari dışarıdaki hayvanlara versinler diye.

Ya çok büyük bi olay değil erkek arkadaşınız size değer veriyor belli ki sadece yanlış anlaşılma olmuş keşke bugün yapacağı işi size soyleseymis ya da keşke bugün bi planın var mı diye siz sorsaydınız. Jestiniz güzelmiş ama boşa gitmiş keşke bana gonderseydiniz acıktım :))
İyimser yorumunuz için teşekkür ederim ama burada değer verdiğini gösteren bir işaret olsaydı keşke :) bu kadar bozulmazdım. Bilseydim size yönlendirirdim :) neyseki iptali mümkünmüş

İyimser yorumunuz için teşekkür ederim ama burada değer verdiğini gösteren bir işaret olsaydı keşke :) bu kadar bozulmazdım. Bilseydim size yönlendirirdim :) neyseki iptali mümkünmüş

Tartisiyorsaniz arada bişeyler vardır :)) demiş ya sevdiğini söylemen yeterli böyle şeylere gerek yok diye orda anladım benim eşime benzettim biraz. Ne kadardır berabersiniz?

Tartisiyorsaniz arada bişeyler vardır :)) demiş ya sevdiğini söylemen yeterli böyle şeylere gerek yok diye orda anladım benim eşime benzettim biraz. Ne kadardır berabersiniz?
Sağolsun orada bir lütuf yaptı :) 2 yıl olacak yakında. Esasen dengesiz yapıda biraz o yüzden kestiremiyorum davranışlarını başka bir gün belki bu süpriz hoşuna giderdi bilemiyorum

Gecen bi konu daha vardi boyle yemek suprizi falan. Keske boyle gereksiz bisey yapmasaymissiniz bunu yasamazdiniz

Back
X