• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bin Pişman Ettiren Süpriz

Yani bunun yerine başka bir hediye alıp kargoyla verseniz mesela daha iyi olabilirdi.. Erkek arkadaşınız biraz kırıcı olmuş biz bayanlar daha böyle duygusal düşünüyoruz bize gelse aman Allahım nasıl da düşünmüş ne kadar seviyor deriz ama işte her insan bir olmuyor.. üzmeyin kendinizi bunun için hiç tartışmaya da gerek Yok tekrarını yapmazsınız olur biter

Sağolsun orada bir lütuf yaptı :) 2 yıl olacak yakında. Esasen dengesiz yapıda biraz o yüzden kestiremiyorum davranışlarını başka bir gün belki bu süpriz hoşuna giderdi bilemiyorum

Tabi canım neden hoşuna gitmesin bende eşime bazen yemeksepetinden sipariş verirdim ya da sigarası yok diye bisikletimle pat diye evine gitmisligim var face de bi anda sohbet ederken :D ama bazen bazı şeyler ters tepebiliyor o an kafasına koyduğu şeyi yapmaları lazım işte eşim de çok kez tersledi beni tabi ben de dişli olduğum için ring ortamı yaratiyoduk boxorler gibi :D bi taraf alttan almalı her zaman. Belki uykusundan sınırlı uyanmış da olabilir. Bence bi arayın bilgisayarı naptigini sorun böyle böyle düzeltilir zamanı gelince de o yapar ama gerçekten büyütülecek şeyler değil

Arkadaşlar gereksiz diyenler olmuş ama kızcağız erkek arkadaşını düşünüp ufak bi jest yapmış. Ki erkekler dışardan yemeye de bayılır. Bence gayet güzel düşünmüş başka zaman olsa eminim erkek arkadaşının da hoşuna giderdi

Tabi canım neden hoşuna gitmesin bende eşime bazen yemeksepetinden sipariş verirdim ya da sigarası yok diye bisikletimle pat diye evine gitmisligim var face de bi anda sohbet ederken :KK70: ama bazen bazı şeyler ters tepebiliyor o an kafasına koyduğu şeyi yapmaları lazım işte eşim de çok kez tersledi beni tabi ben de dişli olduğum için ring ortamı yaratiyoduk boxorler gibi :KK70: bi taraf alttan almalı her zaman. Belki uykusundan sınırlı uyanmış da olabilir. Bence bi arayın bilgisayarı naptigini sorun böyle böyle düzeltilir zamanı gelince de o yapar ama gerçekten büyütülecek şeyler değil
Site ismi yasaktır belki diye yazmadım bende yemeksepetinden söylemiştim :) Şimdi önce ben ararsam hatasını anlamayacak benim haksızlığı kabul ettiğimi düşünecek :/ böyle düşünsün istemiyorum son tartışmalarımızda geri adım aran bendim bu kez çok kırgınım belki muayen günümün etkisi olabilir fakat o arasın önce istiyorum

Yani bunun yerine başka bir hediye alıp kargoyla verseniz mesela daha iyi olabilirdi.. Erkek arkadaşınız biraz kırıcı olmuş biz bayanlar daha böyle duygusal düşünüyoruz bize gelse aman Allahım nasıl da düşünmüş ne kadar seviyor deriz ama işte her insan bir olmuyor.. üzmeyin kendinizi bunun için hiç tartışmaya da gerek Yok tekrarını yapmazsınız olur biter
Derler ya hep karşımdakini kendim gibi sanıyorum diye o hesap :) bana kalsa çok mutlu olması gerekirdi. Bir keresinde bana hediye alacaksan işime yarayacak bir şey olsun demişti ordan aklıma geldi sanırım.

Gecen bi konu daha vardi boyle yemek suprizi falan. Keske boyle gereksiz bisey yapmasaymissiniz bunu yasamazdiniz
Görmedim konuyu... Gereksiz bir şey demek kime göre neye göre? Bana yapılsa gereksiz gelmezdi mesela. Ki yalnız yaşayan bir erkeğe farklı şehirden başka ne yapılırdı ki. Hediye aldım defalarca kargo gönderdim değişiklik olur diye düşündüm...

Geçen gün ramazancı biri vardı sevgilisi yemek yiyemiyormuş kargoyla börek gönderecektiniz işte o arkadaş burdaymış erkekler böyledir kaldırmaya aksın onları

Site ismi yasaktır belki diye yazmadım bende yemeksepetinden söylemiştim :) Şimdi önce ben ararsam hatasını anlamayacak benim haksızlığı kabul ettiğimi düşünecek :/ böyle düşünsün istemiyorum son tartışmalarımızda geri adım aran bendim bu kez çok kırgınım belki muayen günümün etkisi olabilir fakat o arasın önce istiyorum

O zaman azcık daha bekleyin ama tavsiyemdir iyi bir ilişki için haklı haksız olmaz ( çok büyük birşey olmadıkça ) biz böyle böyle eşimle 6 senemiz geçti. Bazen o geldi bazen ben gittim 1 günden fazla küs kalmadık ve toplasan 2 kez ayrılık yaşadık yine 1 gün sürdü ya da surmedi

Görmedim konuyu... Gereksiz bir şey demek kime göre neye göre? Bana yapılsa gereksiz gelmezdi mesela. Ki yalnız yaşayan bir erkeğe farklı şehirden başka ne yapılırdı ki. Hediye aldım defalarca kargo gönderdim değişiklik olur diye düşündüm...

Ya kızacaksınız ama bana da hoş gelmedi sürpriziniz. Fikir olarak söylüyorum sadece. Mesela çikolata sevgili hediyesidir, ama yemek göndermek çok anaç bir davranış geliyor bana.

O zaman azcık daha bekleyin ama tavsiyemdir iyi bir ilişki için haklı haksız olmaz ( çok büyük birşey olmadıkça ) biz böyle böyle eşimle 6 senemiz geçti. Bazen o geldi bazen ben gittim 1 günden fazla küs kalmadık ve toplasan 2 kez ayrılık yaşadık yine 1 gün sürdü ya da surmedi
Bana kalsa yapmayacağım ama o izlenimi alan kişi olduğu için yaptım. Ona rağmen sizin dediğiniz gibi yaptım neyse arayayım dedim açmadı :) sanırım yolda ararsa öğrenebileceğim. Bizde de dakikalık sürdü ayrılıklar ama yıpratıyor insanı, kavgalar şiddetli geçiyor ayrılmayız diyemiyorum artık maalesef...

Erkekler ne anlar böyle süprizlerden , elinize patlamış işte. Yapmayın bir daha böyle şeyler anlamaz onlar :110:

Bana kalsa yapmayacağım ama o izlenimi alan kişi olduğu için yaptım. Ona rağmen sizin dediğiniz gibi yaptım neyse arayayım dedim açmadı :) sanırım yolda ararsa öğrenebileceğim. Bizde de dakikalık sürdü ayrılıklar ama yıpratıyor insanı, kavgalar şiddetli geçiyor ayrılmayız diyemiyorum artık maalesef...

İşi vardır görmemiş olabilir ya da uyuyodur şey dicem. Merhametliyse vicdanliysa sana geliyorsa iyi kötü, özel günleri unutsa bile hediye almasa bile sana seni sevdiğini hissettiriyorsa kaçırma ve birbirinize yazık etmeyin. Konusabildinizmi bu arada

Valla ben adamı haklı buldum, şehirlerarası yemek ısmarlayıp, sonra trip atılması saçma. Gerçek hayatla bağdaşmayan şeyler istiyor bazen kadınlar, bana da biri yapsa gereksiz bulurum.
Erkeklere de lütfen böyle yemek,temizlik hediyeleri vermeyin allah aşkına, çok sakil duruyor.
Sanki son 1-2 yılda 'sürpriz'lerin ayarını kaçırmaya başladı, sürprizler bir trend ve kadınlar arası gösteri yarışı haline geldi ve erkekler de pek yemiyor bence. Ben en azından öyle düşünüyorum, samimi gelmiyor.

Bazı yorumları anlamıyorum ya. Niye annesi gibi davranıyorsunlar falan. İyi de insan sevdiğinin ne yiyeceğini de dert eder kimi zaman. Hatta en sevdiği tatlının yarısını bile yemez ki ona da kalsın diye. Tamam bu konudaki erkek kişisi öküzlük yapıp bu hakkı kaybetmiş elbette heves bırakmamış o ayrı mesele. Ama biri süpriz yapıp yemek gönderdiğinde karşı taraf mutlu olduğunda analık yapmış olmuyor ki, her neyse.
Konu sahibi sevgilinin yaptığı çok saygısızca. Ne varmış yani yarım saat beklese. Yemeği eve alıp çıkıp gidebilirdi yani sonra yerdi önemli olan jesti hoş karşılamak. Hastane randevusu gibi birşey değil ki acelesi olsun. Bilgisayarı temizletecek diye ilişkisini kirletti. Ben olsam baya bi yazmazdım telefonlarını açmazdım tekrar gözden geçirirdim ilişkimi.

Sevgi dilleriniz farklı senin sevgi dilin hediye ya da hizmet eylemleri
Sevgilininki onaylayıcı sözler vs.
Sevgiyi gösterme biçimleriniz farklı yani bütün mesele bu kırılmakta haklısınız ama biraz büyütmüşsünüz bıraksaydınız o hatasını anlasaydı

erkek öküzlüğü işte.

size ne ne yediğinden? bırakın ya.

bu kadar anaç olmayın. ben de yaptım aynı hataları gördüğünüz gibi erkekler için bir anlamı yok bunların.

Back
X