H halilpelin Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Mart 2012 Mesajlar 2 Emoji Skoru 0 Puanlar 36 Yer İstanbul 12 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi halilpelin #1 annem kırmızı olacagını soyluyor ama ben bindallımı mavi istiyorum kırmızı diye bir sart mı var bu arada bir bakarmısınız sectigim bindallıya hrrem elbisesi - KINA GECES KIYAFETLER
annem kırmızı olacagını soyluyor ama ben bindallımı mavi istiyorum kırmızı diye bir sart mı var bu arada bir bakarmısınız sectigim bindallıya hrrem elbisesi - KINA GECES KIYAFETLER
sevdicek Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 16 Ağustos 2011 Mesajlar 666 Emoji Skoru 8 Puanlar 46 Yer Adana 12 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi halilpelin #2 Temel renk kırmızı fakat istediğin renk olabilir canım. Yalnız resimdeki sen isen kaftanını biraz daraltır. Üste oturunca çok daha şık oluyor.
Temel renk kırmızı fakat istediğin renk olabilir canım. Yalnız resimdeki sen isen kaftanını biraz daraltır. Üste oturunca çok daha şık oluyor.
nyfitsa temmuz gelll Kayıtlı Üye Katılım 12 Ekim 2011 Mesajlar 439 Emoji Skoru 0 Puanlar 46 Yer Ankara 14 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi halilpelin #3 benim bindallım da mavi özellikle mavi olsn istedim hiç kırmızı denemedim abiyemi kırmızı alırım ila bişi kırmızı olacaksa diye düşündüm
benim bindallım da mavi özellikle mavi olsn istedim hiç kırmızı denemedim abiyemi kırmızı alırım ila bişi kırmızı olacaksa diye düşündüm
_Feslegen_ Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 24 Ocak 2011 Mesajlar 36.751 Emoji Skoru 26.335 Puanlar 598 14 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi halilpelin #4 benimde mordu illa kirmizi olacak diye birsey yok, alirkende hic dusunmedim kirmizi olsun diye :26:
nyfitsa temmuz gelll Kayıtlı Üye Katılım 12 Ekim 2011 Mesajlar 439 Emoji Skoru 0 Puanlar 46 Yer Ankara 14 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi halilpelin #5 bu arada evet resimde biraz bol duruyor üzerinizde eğer daralırsa daha hoş duracaktır Son düzenleme: 14 Mart 2012
ghs Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Mayıs 2011 Mesajlar 2.264 Emoji Skoru 0 Puanlar 0 Yer İstanbul 14 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi halilpelin #6 halilpelin .!.: annem kırmızı olacagını soyluyor ama ben bindallımı mavi istiyorum kırmızı diye bir sart mı var bu arada bir bakarmısınız sectigim bindallıya hrrem elbisesi - KINA GECES KIYAFETLEREki Görüntüle 366069 Genişletmek için tıkla... ayy güle güle kullan cnm ne güzell
halilpelin .!.: annem kırmızı olacagını soyluyor ama ben bindallımı mavi istiyorum kırmızı diye bir sart mı var bu arada bir bakarmısınız sectigim bindallıya hrrem elbisesi - KINA GECES KIYAFETLEREki Görüntüle 366069 Genişletmek için tıkla... ayy güle güle kullan cnm ne güzell