Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 aylık kızımın bıngıldağı kapanmak üzereymiş.Kafa cevresi ölcümü normal gidiyor ama yinede tedirgin durumdayım.Daha çok ufak :,( boyle bir durum yaşayıpta melegini saģlıkla büyütenler varmı?Cok korkuyorum Allah'ım sen yardım et!
Bize de erken kapanabilir demişlerdi ben D vitaminini vermedim şu an iyi durumu bi tanıdığımın da bebeğinin olması gerekenden erken kapanmış çocuk ileri zekalı sorun olmaz inşallah yine de takip edin
2 aylık kızımın bıngıldağı kapanmak üzereymiş.Kafa cevresi ölcümü normal gidiyor ama yinede tedirgin durumdayım.Daha çok ufak :,( boyle bir durum yaşayıpta melegini saģlıkla büyütenler varmı?Cok korkuyorum Allah'ım sen yardım et!
Benim kızım 3 aylık dün sağlık ocağına götürdük aşı ve kontrol için hemşire bıngıldağın hızlı kapanmaya başladığını söyledi. Bende çok korktum pazartesi kendi doktoruna götürücem inşallah kötü bişi çıkmaz Allah şifa versin bebeklerimize
Şuan için büyüyor çok şükür. Bakalım 4. ayında biraz daha netleşir. Benim merak ettiğim şey hızlı kapanmaya başladıktan ne kadar sonra kapanıyor ? Bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim
Dr 8.aydan sonra normal demıstı ama tekrardan soluyorum kafa cevresı buyuyo benım ıvın onemlı olan bu demıstı bende bı aralar elımde metre her hafta kafasını ölçerdim geciyo bu gunler
kızlar bizede kucuk bingildagi d3di saglik ocagi bebegim 2 aylik cocuk doktorumuza da görürdüm cocuk doktoru normal dedi ama içim ic8mi yiyor psikolojim bozuldu sürüm kesilecek hatta düşünmekten uzulmekten ne oldu sizin bebisler yardim edin lutfen
kızlar bizede kucuk bingildagi d3di saglik ocagi bebegim 2 aylik cocuk doktorumuza da görürdüm cocuk doktoru normal dedi ama içim ic8mi yiyor psikolojim bozuldu sürüm kesilecek hatta düşünmekten uzulmekten ne oldu sizin bebisler yardim edin lutfen
Benim kızımda şuan 4 aylık bıngıldağı kapanmış sizin bebeğinizin durumu şuan nasıl yaşıtlarıyla aynımı herşeyi lütfen bu mesajı görün ve cevap verin içim içimi kemiriyor