Binnaz Abla Hatunları :))

ay ne güzel ya ben hiç romantik ortamlarda bulunmadım. artık canıma tak etmişti de benim ketuma benden hoşlanıyo musun diye sormuştum cevap vermemişti, artık cevaplayana kadar da saatlerce surat asmıştım

Ay cigerim kuzum yaaa ben hiç öyle sormadım cunku cevaplamayacagını adım gibi biliyordum

Soguyorsan dengeni bozma sonra o sogur sen isinmis olursun kalakalma durumu olur sonra bi akrep olarak kan kusturma planlari gudersin

Ayy dimi ya şimdiden güdüyorum zaten kuzu 'ona kurşunlar bana sevdanın yolları' diyorum bile içimden offf kanki ya biz çok acımasız oluyoruz ilişki bitirirken yalnızz şu lafa bakarmısın ona mesaj olarak atmayı dusundugum laf bu

"Siviyirim siyliyimiyirim" tipli cocuklari gonderin gitsin kizlar ciddiyim turemesinler burcu yok bu isin seviyorsan soyleyeceksin

Herkes ask ister ama akrebin enerjisi ruhunu besleyen o tutkudan gelir sen bunu alamazsan o senin enerjini emer

"Siviyirim siyliyimiyirim" tipli cocuklari gonderin gitsin kizlar ciddiyim turemesinler burcu yok bu isin seviyorsan soyleyeceksin

Herkes ask ister ama akrebin enerjisi ruhunu besleyen o tutkudan gelir sen bunu alamazsan o senin enerjini emer

Canım son derece haklısın uzaysın haklılıkta ben kendim tutkuluyum adamın oyle olmasını isterim aşk için tutku baglılık sadakat için dogmusum ilgiyi super veririm kendimde almak isterim ama bu adamlar oyle deil bir ikincisi evet seviyorsan soyleyeceksin arkadaş catır catır soyleyeceksin neymiş adam beni çoook seviyormuş herkes bunu diyor bende seziyorum obakısları felan koruması felan ama soylemeyince insan şüphe ediyor ama yani mesaj atmayınca en azından 'hayattayım' mesajı bile atmıyosa affedersin o sevgisini soksun gözüne...

Hahahah pythiaa gozune gozune :) inada bindirmis biseyi herhalde oglakcık. Bnm eskisi burada ayriliyor gayet soylerdi peki sonuc? Hicbir sey sonsuza dek surmuyor ama sozcukler de hissiyat kadar onemli, insaniz konusucaz ki anlasalim dimi :)

Aynen kuzu ben oğlagım özgürlüğüme cok düşkünüm cok sakin ve sabırlıyım işime karısılmasından hoslanmam biraz gıcıgız ama cok efendiyiz yalan yanlış pek yok bizde neysek o
bak bu çok doğru yalan hiç yok asla..çok sabırlı ayrıca toprak burcu öyle çok sabırlı..gıcık değil aslında gıcık gidene gıcık....demek daha doğru olur....iyiliğe son derece iyiler...erkekleri çok ketum ama...

Hahahah pythiaa gozune gozune :) inada bindirmis biseyi herhalde oglakcık. Bnm eskisi burada ayriliyor gayet soylerdi peki sonuc? Hicbir sey sonsuza dek surmuyor ama sozcukler de hissiyat kadar onemli, insaniz konusucaz ki anlasalim dimi :)

Bindirdi ama iyi niyetine oldugunu ogrendim hem kendi eski konusmalarından hem fallardan ogrendim iy niyetli bazı konularda beni uzmemek için yaptıgını kactıgını ogrendim de bre adam kacacaksan gelmeyeceksin uzerim diye korkuyorsan hiç baslamayacaktın diyorum bu iyi niyetinden kopamadım ondan kacıyor yine gelir bu biliyorum
ben bunu konusturmak için ne dil doktum ne günlerdi heyyy gidi heyy aynı bu cumlyi dedim ben senin beyninimi okuycam dedim 'ne konusayım ' dedi hala basmadı kafasına....

Kızlar o değilde ben bu oğlak burcu için fal attım gayet iyidi aramız fal attıktan sonra çocuk sırra kadem bastı bu fallar kötü etkiliyor

ne zmn attın ben en son 14 gun one baktırdım hergun yazan adam fısss dedi Alaaddinin cini gibi yok oldu gomuldu efsane oldu

Aslında sevdiği zaman bi oğlak çok hissettirir kendini...acayip hissettiriyo ilgisini sevgisini ama aşktan bağlanmaktan çok korkuyor yine zarar göreceğim diye içinde küçük korkak bi erkek var sanki...O yüzden senin kini baskılama...bırak seviyosa değer veriyorsa mutlaka dönecektir:)))

Aslında sevdiği zaman bi oğlak çok hissettirir kendini...acayip hissettiriyo ilgisini sevgisini ama aşktan bağlanmaktan çok korkuyor yine zarar göreceğim diye içinde küçük korkak bi erkek var sanki...O yüzden senin kini baskılama...bırak seviyosa değer veriyorsa mutlaka dönecektir:)))

sen benimkinin içini mi okuyosun hatta benimki sana mı yazdı kuzu bu kadar efsane yorum olamaz yani agzım acık kaldı şuan kuzu ya aynı onun lafı bu hatta ta kendisi evet bana olan tutkusundan ve benmde ona tabii kendini alıkoyamam bir yandan baglanma korkusu bir yandan ...zaten kuzu senin o tavsiyeni dinledim ben artık baskı yapmıyorum bak 23 gundur tek harf yazmadım adam...bu arada evet boguyor hatta sevince bazen neydi oyle gunde 5vakit yazardı...hey gidi gunler heyyyy

Kızlar o değilde ben bu oğlak burcu için fal attım gayet iyidi aramız fal attıktan sonra çocuk sırra kadem bastı bu fallar kötü etkiliyor

harbiden hoslandigim bey icin fal atmicam diye telkin ederken nehire attim sora selena sonra basirly promosyonlari derken adami goremiyorum bile yaaa onceden bi kipirdamalar vardi vay arkadas yine kendi topuguma sıktım

Bunu da yeni anladim kac puan

Ha
Yok bende de bi oğlak var ya vardı yani onun içini okumuştum çözmüştüm yani...Birde burçları iyi bilirim insan psikolojisini de anlayınca ehh biraz anlarım halden:)))

Öyle kuzu duraksatıyor olayları

Ha

Yok bende de bi oğlak var ya vardı yani onun içini okumuştum çözmüştüm yani...Birde burçları iyi bilirim insan psikolojisini de anlayınca ehh biraz anlarım halden:)))

Hee hatırladım kuzu ama cuk diye oturdu bu kadar olur yaa baglanmaktan korkuyo cunku acısı var offf napalım akısa bıraktım bende yeni bir igelirse ona ısıncam gelmezde bunla devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…