- 16 Ekim 2016
- 794
- 1.538
- 113
- Konu Sahibi masalkizi-
-
Off aynen yaa falcı falcı nereye kadar konu dısına cıkınca da kızıyolar biri demişti ya topikten kocaman whatsapp grubuyuz diye hakketen oyle
Sen nesin canım akreb mi
ben akrebim o oglak ve sildiğini siliyor bu adam hatta amiri dostu en yakını bile olsa çok kotu sildiğine birebir şahit oldum beni korkuttu bu durum bu arada benim sevgim insanı hayretlere düsürecek şekilde saplantılıdır hatta ruh hastasımısınız derler akreb kadınına ...ama bir kin gudup sogursam adamdan yere halı yapsa kendini üstünden geçmem o derece nefret ederim ve şuan o noktaya biraz erişmiş gibiyim nolcak sonum bilmiyrum
Bendim o :))Off aynen yaa falcı falcı nereye kadar konu dısına cıkınca da kızıyolar biri demişti ya topikten kocaman whatsapp grubuyuz diye hakketen oyle
Ama onlar dünyanın kendi ekseninde döndüğünü sanıyor çok şaşırtıcı bu kadar egolu olmalarını anlayamıyorum...Hepimiz iyi olalım rahat olalım hep birlikte yorulduk bunaldık çünkü fallar hepimizin psikolojisini bozdu umut verdi paralarımız gitti..Hepimiz artık daha iyi olalım boşverin hayat kısa...değmiyor hiçbir üzüntüye sıkıntıyaa..Evet ve ayrıca kızlar burada bu sayede girl power gücünü keşfetmiş durumdayım
ayrıca ilişkiler den konusup aydınlanmada yaşıyoruz cunku tecrubelerimizi aktaraıyoruz dunyayı erkeklerin etrafında dondugunu sanmıyoruz artık hepimiz koparalım iplerimizi
Bn teraziyim canımyükselenim Başak.ama terazinin son günleri olduğu için akreplik var.
Hayatta bana yapılan hiçbir iyiliği kötülüğü unutmam.sabreder kolay kolay tepki vermem.amaaaa verince dağ taş ana bacı düz gider
Akrepler sert mizaçlı.içimden birini veya bişeyi çıkartmışsa arkasına bakmaz
Spiro kara listedesinmübarek dolunayda içimden bütün hakaretleri ettim sana
tövbe tövbe o nasıl laf kız...Artık iyi güzel şeyler olsun....a bu arada, merkür retrosu bitti ve tezimle ilgili retro döneminde olan tüm aksilikler 2 gün önce çözüme kavuştu. almadığı canım kalmıştı o dönem retronun
artık güzel şeyler olsun! :)
şarj dayanmaz. evlerden ırak
tövbe tövbe o nasıl laf kız...Artık iyi güzel şeyler olsun....
Ahaa kuzu ya ben sende akreplik hissettim cnm ya
evet bende o intikamcı o sogudummu tam sogurum havamdan korkuyorum cunku adam iyi yani tamam okuz ve konusmuyor ama iyi kalpli ondan eminim eee onceden kankaydık bu adamla yasanmıslık var şimdi ben bundan nasıl ayrılayım kırıcam biliyorum akrebim kırmadan ayrılamam nasıl ayrılsam diye 2 gündür düşünüyorum kanka ya senorya yazmam lazım bre
spiro kim kız ben geri kalmışım
Ama onlar dünyanın kendi ekseninde döndüğünü sanıyor çok şaşırtıcı bu kadar egolu olmalarını anlayamıyorum...Hepimiz iyi olalım rahat olalım hep birlikte yorulduk bunaldık çünkü fallar hepimizin psikolojisini bozdu umut verdi paralarımız gitti..Hepimiz artık daha iyi olalım boşverin hayat kısa...değmiyor hiçbir üzüntüye sıkıntıyaa..
hüma sana çıktı mı knki heeee
Çok geçmiş olsun o zaman sana benimde telefonum bozuldu vallahi....neyse ki retro bitti çok şükür....şimdi dolunay zamanıvallahi tam olarak öyle bir dönemdi. bilgisayarından iletişime, akademik kariyerden sağlığa kadar her şeyi bozdu çünkü
Anladım canim rüya yorumu yapıyor musunhüma sana çıktı mı knki heeee
Çok geçmiş olsun o zaman sana benimde telefonum bozuldu vallahi....neyse ki retro bitti çok şükür....şimdi dolunay zamanı bakalım kimler etkilenicek...vallahi tam olarak öyle bir dönemdi. bilgisayarından iletişime, akademik kariyerden sağlığa kadar her şeyi bozdu çünkü
Çok geçmiş olsun o zaman sana benimde telefonum bozuldu vallahi....neyse ki retro bitti çok şükür....şimdi dolunay zamanı bakalım kimler etkilenicek...vallahi tam olarak öyle bir dönemdi. bilgisayarından iletişime, akademik kariyerden sağlığa kadar her şeyi bozdu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?