Binnaz Abla Hatunları :))

Bn teraziyim canımyükselenim Başak.ama terazinin son günleri olduğu için akreplik var.
Hayatta bana yapılan hiçbir iyiliği kötülüğü unutmam.sabreder kolay kolay tepki vermem.amaaaa verince dağ taş ana bacı düz gider
Akrepler sert mizaçlı.içimden birini veya bişeyi çıkartmışsa arkasına bakmaz

Spiro kara listedesin mübarek dolunayda içimden bütün hakaretleri ettim sana

Ama onlar dünyanın kendi ekseninde döndüğünü sanıyor çok şaşırtıcı bu kadar egolu olmalarını anlayamıyorum...Hepimiz iyi olalım rahat olalım hep birlikte yorulduk bunaldık çünkü fallar hepimizin psikolojisini bozdu umut verdi paralarımız gitti..Hepimiz artık daha iyi olalım boşverin hayat kısa...değmiyor hiçbir üzüntüye sıkıntıyaa..

Ahaa kuzu ya ben sende akreplik hissettim cnm ya
evet bende o intikamcı o sogudummu tam sogurum havamdan korkuyorum cunku adam iyi yani tamam okuz ve konusmuyor ama iyi kalpli ondan eminim eee onceden kankaydık bu adamla yasanmıslık var şimdi ben bundan nasıl ayrılayım kırıcam biliyorum akrebim kırmadan ayrılamam nasıl ayrılsam diye 2 gündür düşünüyorum kanka ya senorya yazmam lazım bre

spiro kim kız ben geri kalmışım

a bu arada, merkür retrosu bitti ve tezimle ilgili retro döneminde olan tüm aksilikler 2 gün önce çözüme kavuştu. almadığı canım kalmıştı o dönem retronun

artık güzel şeyler olsun! :)
tövbe tövbe o nasıl laf kız...Artık iyi güzel şeyler olsun....

Spiroooo bnmkinin nick namei
Bazen soranlara akrep burcuyum diyorum.bnde spiro ile kankaydım hem de 8 yıldır.
ama sevgili olamadık çok ağır yazdım konuştum.
Canım kırmadan ayrılmanın burçla ilgisi yok ki senin konuşmana bağlı birşey.öküz diyorsan sorunları dile getirebilirsin.

Valla bravo kızlar hepimiz yavas yavas aydınlanmaya basladık evet erkekler artık çooooooooook rahatlar cunku kızlar da rahat onlar için biri gider bir igelir mantıgındalar evlilik konusunuda kasmıyorlar ailesi kimi işaret ederse onla evlleniyorlar erkekler duygu adamı deiller mantık on planda oldugudan bizim gibi acı çekip baglanmıyorlar onlar herseye çıkar gozuyle yaklasırlar ne kadar sevimli sevdiğigin soyleyen adam olsa bile unutmayın çıkar çıkar çıkar ....ay düşsün başlarına manyak herifler

vallahi tam olarak öyle bir dönemdi. bilgisayarından iletişime, akademik kariyerden sağlığa kadar her şeyi bozdu çünkü
Çok geçmiş olsun o zaman sana benimde telefonum bozuldu vallahi....neyse ki retro bitti çok şükür....şimdi dolunay zamanı

vallahi tam olarak öyle bir dönemdi. bilgisayarından iletişime, akademik kariyerden sağlığa kadar her şeyi bozdu çünkü
Çok geçmiş olsun o zaman sana benimde telefonum bozuldu vallahi....neyse ki retro bitti çok şükür....şimdi dolunay zamanı bakalım kimler etkilenicek...

Çok geçmiş olsun o zaman sana benimde telefonum bozuldu vallahi....neyse ki retro bitti çok şükür....şimdi dolunay zamanı bakalım kimler etkilenicek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…