Binnaz Abla Hatunları :))

ayy kuzu bizde 1 sene dosttuk arkadastan ote dostuk ı adamın zaten az arkadası var bana bir anda acıldı ama birdaha oyle guzel cumleler kurmadı işte ben de supheci burcum ya inanamıyorum adama adam birkere kuruyor daha kurmuyor yaa kurmuyor işte...bunların dostlugu iyi olur aska donusunce muhtesem olur kız kankılerim oglak çok seviyorm onları ınsalllah buadam da duzeleri bir aya cunku biray duzelmezse bırakcam yordu

Aynen bnim oglak da konuskandi arkadaslar romantizm adi altinda ozlu soz yazmazdi fakat dile getirirdi ketumlugu sadece sorunlarıni pek anlatmazdi ozenli bi insandi

Evet kuzu oğlak erkeğinin az arkadaşı olur.. zaten ben inanmadığım zaman o zaman neden seninle konuşuyum yazmıştı.. yani hoşlanmasalar konusmazlar

masalkizi- kuzu soylemeyi unutmusum 'benimle ilgisi yok sanıyordum' dedin ya cnm işte bende oyle sanıyordum bu oglaklar hep aynı demekki baksana bende oyle sandıgımdan bu adam tam olarak hesaplayayım 1yıla yakın bir zmn içerisinde beni ikna etmeye çalıstı cnku ben hoslandıgına bir türlü inanamadım hatta sinirlendi bu yeter artık ne kadr efor sarfettim inandırmak için dedi bu ofkelenince ben inandım başladık

Gelcem bebişim ama biraz işim var su an K kub102030

Kızlar merak etmeyin önemli bişi yok kafama taktım da bişeyi büyük bişi degil boş bulundum yazdım bi an sagolun iyi ki varsınız ❤

Oğlak topraktır daima inatçı kararlı ve sabit fikirlidir.mantık insanıdır.sildiğini affetmez
Akrep su grubudur.daha duygusaldır ama kincidir.aşkı da nefreti de çok güçlü yaşar

Uzman tv de Rezzan kiraZın burç yorumlarını dinlediğimde akrep ve terazi kadınını anlattığında aynı benim dedim

Aynıııı kuzu aynııııı ben hala inanmıyorum hatta

Aşkım sen terazisin akreple olamazsın

Sen nesin canım akreb mi
ben akrebim o oglak ve sildiğini siliyor bu adam hatta amiri dostu en yakını bile olsa çok kotu sildiğine birebir şahit oldum beni korkuttu bu durum bu arada benim sevgim insanı hayretlere düsürecek şekilde saplantılıdır hatta ruh hastasımısınız derler akreb kadınına ...ama bir kin gudup sogursam adamdan yere halı yapsa kendini üstünden geçmem o derece nefret ederim ve şuan o noktaya biraz erişmiş gibiyim nolcak sonum bilmiyrum

masalkizi- Dasdar bizde ilgisu yok sanilan kisi bendim

Yuzume bile bakmamistin hayret bir sey demisti akıllı.. oysa ki ilgilenince bakmıyorum ben

Ve Dasdar soguma mertebesine geldiysen oglagin sansi yok cınım nitekim tillahi gelse akrep icin sarkı belli

" gonul su bende yazi yazilamaz unutulan askin yası tutulamaz "

Aynen bnim oglak da konuskandi arkadaslar romantizm adi altinda ozlu soz yazmazdi fakat dile getirirdi ketumlugu sadece sorunlarıni pek anlatmazdi ozenli bi insandi

Evet sorunlarını anlatmıyoralr ben fala gittiğimde de çıkmıştı bu ..adamla konustuk ben sorunlarımıa en iyi dostuma bile anlatmam demişti bu arada iki yılda bana iki kez sorunun anlattı bu bir gelişme hadi hayırlı olsun diyorum kendime biraz cık açtık oglagı hadi bakalım

Aynıııı kuzu aynııııı ben hala inanmıyorum hatta

Bende inanmıyorum topic e yazdıklarımdan belli deilmi baksana gorsun oglaklar gorsun bunları hahah
Ama cidden inansak belkide guzel bir aşk bizi bekliyordur cunku bana butuk falcılar kızz sen niye inanmıyosun adamın seni sevdiğine diyorlardı çaktın mı kuzu köfteyi

Ahaaaa geldim geldim ama tuhaf birşey var busefer o ısınıyor ben soguyorum napim ya akıl alayım offff

Kızlar oğlak burcu çok sorunlu oluyor ben çok çektim ya bilir antonie

Ayy deme napım bırakıyım mı deneyim konuşssun sence bir oglak bir yılda azcık ilerlediyse ondan bir cacık olurmu yoksa durmak yok yola devam mı şeker

aslında benim kardeşlerim oğlak ben oğlakları severim ama şu oğlağa çok sinirim

ya kızları ve arkadasları çok super zaten oglakların benm full en kankilerim hep oglak işte ona şaşıyorum ya zaten eee bu adamla niye bir gıdım bir gıdım ilerliyoz onu anlamadım

ay ne güzel ya ben hiç romantik ortamlarda bulunmadım. artık canıma tak etmişti de benim ketuma benden hoşlanıyo musun diye sormuştum cevap vermemişti, artık cevaplayana kadar da saatlerce surat asmıştım

Soguyorsan dengeni bozma sonra o sogur sen isinmis olursun kalakalma durumu olur sonra bi akrep olarak kan kusturma planlari gudersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…