Binnaz Abla Hatunları :))

ya akrep burcu aşık olunca karşı tarafa söylemiyor mu çözemedim

yok kuzu onlar söyler morelini bozma akrebin kadini daha cok ketumdur akreb en azindan Tutkulu bi burctur sana soylemese bile hissettirir en azindan buna sukret...oglak soylemezde hissettirmezde

yok kuzu onlar söyler morelini bozma akrebin kadini daha cok ketumdur akreb en azindan Tutkulu bi burctur sana soylemese bile hissettirir en azindan buna sukret...oglak soylemezde hissettirmezde
akrep aynen hissettiriyor ama söylemiyordu
oğlak hiç hiç hiçççç hissettirmez zorla bir iki kelime söyler o da zorla yada canına tak ettiyse

oğlak hiç hiç hiçççç hissettirmez zorla bir iki kelime söyler o da zorla yada canına tak ettiyse

hehhh ne guzel özet ledin durumumu
ben akreb son derece supheci bi burcum adam naparsa napsin hali olup altima serilse ustunden gecsem bile sevildigimi agzindan duymak isterim ama bu burc konusma ozurlu iste cnmm ahhhh ahhhh

Oğlak çok zekidir ama hislerini tavırını çok irdelemeyeceksin bunaltmayacaksın onu izleyeceksin ama belli etmeyeceksin....yani gayet serbest bırakacaksın relax olacaksın sıkıntıya baskıya hiç gelemez bi de içine ata ata çürür çünkü gayet sakin bi yapısı vardır kavga tartışma sevmez...kendi halinde içinde gizli dünyası olan bi delidir...Deli eder insanı......Akrep beğendiğini belli eder gözünden kaşından anlarsın ilgisini saklayamaz...Ama çok çapkındır kıskanç kadınlar tahammül edemez kolay kolay....

Aynen kuzu ben oğlagım özgürlüğüme cok düşkünüm cok sakin ve sabırlıyım işime karısılmasından hoslanmam biraz gıcıgız ama cok efendiyiz yalan yanlış pek yok bizde neysek o

Offf resmen fala gerek yok benim iliskimi anlattin resmenn hatta baktirdigim fallarda beni cok sevdigini soyluyolarda inanmiyordum onlara cunku hep duymak istiyorum ama yazdigin gibi bunaltmak istemiyorum bizdede soyle bi durum var ki soylemeyiz ama acayip hissettiririz ki sevdigimizi adamlar bizi cepe gorur bnmki bikere seni sevmiyorum desen bile inanmam sana demisti o geldi aklima

Valla bende öyleyim çok rahat bıraktım zaten bende umursamaz biriyim ama oğlak sinirlenince offf çok kötü oluyor kızlr inadı sizi yerrr yerrr

Aynen kuzu ben oğlagım özgürlüğüme cok düşkünüm cok sakin ve sabırlıyım işime karısılmasından hoslanmam biraz gıcıgız ama cok efendiyiz yalan yanlış pek yok bizde neysek o

off kuzu oylede nasıl konusturcaz sizi

off kuzu oylede nasıl konusturcaz sizi
Canım konuşuyorlar istedikleri zaman. Biz arkadaştık benimle hiç ilgisi yok sanıyordum normal arkadaş olarak takılıyorduk. Sonra bu bi anda romantik ortam hzırlamış beni sevdiğini söylemişti o kadar şok oldum ki 2 saat şaka sanmıştım. Bu kişinin yükselenide oğlak burcu da. Tam oğlak yani

Ya ben iki kez fal baktırdım ikisinde de durumu o kadar güzel bildi ki hüma anlatamam ama gelecek bi tane bile cıkmadı hala sinir oluyorun

Anı iyi biliyor.ama son zamanlarda bn mi sık gittim bilmem hem arka arkaya patladı.gelecek hiç olmadı canım.hemde akıl vermeye başlayınca by by dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…