- 20 Ağustos 2016
- 3.342
- 2.420
- 83
- 38
- Konu Sahibi masalkizi-
-
Spiroooo bnmkinin nick namei
Bazen soranlara akrep burcuyum diyorum.bnde spiro ile kankaydım hem de 8 yıldır.
ama sevgili olamadıkçok ağır yazdım konuştum.
Canım kırmadan ayrılmanın burçla ilgisi yok kisenin konuşmana bağlı birşey.öküz diyorsan sorunları dile getirebilirsin.
Kizlaaaaarrrrrrr
Çok geçmiş olsun o zaman sana benimde telefonum bozuldu vallahi....neyse ki retro bitti çok şükür....şimdi dolunay zamanı bakalım kimler etkilenicek...vallahi tam olarak öyle bir dönemdi. bilgisayarından iletişime, akademik kariyerden sağlığa kadar her şeyi bozdu çünkü
Çok geçmiş olsun o zaman sana benimde telefonum bozuldu vallahi....neyse ki retro bitti çok şükür....şimdi dolunay zamanı bakalım kimler etkilenicek...
Çok geçmiş olsun o zaman sana benimde telefonum bozuldu vallahi....neyse ki retro bitti çok şükür....şimdi dolunay zamanı bakalım kimler etkilenicek...
hadi ya telden giriyorum özür vallahi gönderilmiyor gözüküyordu:)))5 oldu spring kaç kere bastın göndere
Şişşt tamam kube bağlama sende şimdi hiçbir ah gözyaşı yerde kalmaz ilahi adalete güven:)))Valla bravo kızlar hepimiz yavas yavas aydınlanmaya basladık evet erkekler artık çooooooooook rahatlar cunku kızlar da rahat onlar için biri gider bir igelir mantıgındalar evlilik konusunuda kasmıyorlar ailesi kimi işaret ederse onla evlleniyorlar erkekler duygu adamı deiller mantık on planda oldugudan bizim gibi acı çekip baglanmıyorlar onlar herseye çıkar gozuyle yaklasırlar ne kadar sevimli sevdiğigin soyleyen adam olsa bile unutmayın çıkar çıkar çıkar ....ay düşsün başlarına manyak herifler
Sevindim hep iyi ol yani aslında hepimiz iyi olalım:))Maşallah diyim ama bu retro bi bana iyi enerji verdi galiba :))
Binnaz abla napıyo acaba, 5 senede 7bin sayfa olan topiği 3 ayda 10bin yaptıkBurasi whatsapp grubu gibi oldu yetisemiyorum
Şişşt tamam kube bağlama sende şimdi hiçbir ah gözyaşı yerde kalmaz ilahi adalete güven:)))
Yani beklenen gelişmeler yok tabi canım o anlamda cook düşüğüm ama genel sosyal hayatım falan daha iyiye gittiSevindim hep iyi ol yani aslında hepimiz iyi olalım:))
konuşma karamsarlığa ve kasvete dönünce tüm okuma zevkim kaçıyor........................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?