Binnaz Abla Hatunları :))

Ay kuzu 8 yıl arkadaşlık ha işte bizimkide 2bucuk yıl okul arkadaşlıgı ahhh o günler onun hatrına bunlar yasanıyo..
fal attım falda bu adam kafayı yemiş sasırmıs cunku siz dostmusunuz sevgili olunca sasırmış diyorlar bunlar bu erkekelr boyle kuzu dostluktan aska donusunce kadın ust planda oluyor cunku erkek egosu yemiyor..

ya bende benimkine bir nickname bulmak istiyorum

konusup sen sorunlusun sorununu cozunce konusalım diyince bana oyle düzüyorki yok almayayım

vallahi tam olarak öyle bir dönemdi. bilgisayarından iletişime, akademik kariyerden sağlığa kadar her şeyi bozdu çünkü
Çok geçmiş olsun o zaman sana benimde telefonum bozuldu vallahi....neyse ki retro bitti çok şükür....şimdi dolunay zamanı bakalım kimler etkilenicek...

Çok geçmiş olsun o zaman sana benimde telefonum bozuldu vallahi....neyse ki retro bitti çok şükür....şimdi dolunay zamanı bakalım kimler etkilenicek...

bu merkur beni acayip sarstı kızlar..net bir haftadır yok tel.den giriyorum annemnnkini bitirdim benmkine gectim komsudan alıyorum felan
telefonun kac defa düştü vs..çok olay yaşadm
bu erkekelrde bencen ondan yazmıyo merkur tepelerinde...

Valla kızlar retro mu dolunay mı bilmem akşam bir enerji geldi.spironun sinirinden 22:30 den beri temizlik yaptım
Spiro senle hayalim buydu
Sonuç oldu.

Şişşt tamam kube bağlama sende şimdi hiçbir ah gözyaşı yerde kalmaz ilahi adalete güven:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…