Binnaz Abla Hatunları :))

Spiro da bnm üniv arkadaşımdı.neden öyle oluyor.dost olunca iyi sevgili olunca adam Allak bullak.kim kiminle evlenirse evlensin bütün evlilikler tanıyarak arkadaş olarak başlar.bunu mu dert ediyor seninki.bnce EGO'dan ziyade erkekler sorumluluk almaktan kaçıyor
Hele hava grubu erkekleri

Yani beklenen gelişmeler yok tabi canım o anlamda cook düşüğüm ama genel sosyal hayatım falan daha iyiye gitti
Hiç bekleme gez toz hayatını yaşa gelirse gelir fallardan umut besledik..gerek yok bende aynı sen gibiyim gelişme yok ama içim rahat sosyal hayatım çok iyi..gerisini koyver gitsin..3 günlük dünyaaaa

Evet sorma canım ya bulusmadan sonra 3 fal attım zırlık bilgi vermedim direkt dedilerki bu adam şoka girmiş az üstüne gitme toparlasın..ne var bunda dedim o erkek ben kadınım dostsa dosttuk Allah Allah yaniii

adam sinirlenince bana dostum naber filan diye takılırdı düşün sıyırmış
hava hiç başıma gelmedi ama bu toprak zaten hep bahsini ettim oglak buda acısı var sorumluluk alamıyor geçmişine birşey demek istiyorum da neysee

Yani beklenen gelişmeler yok tabi canım o anlamda cook düşüğüm ama genel sosyal hayatım falan daha iyiye gitti
Hiç bekleme gez toz hayatını yaşa gelirse gelir fallardan umut besledik..gerek yok bende aynı sen gibiyim gelişme yok ama içim rahat sosyal hayatım çok iyi..gerisini koyver gitsin..3 günlük dünyaaaa
kub ruh ikizim benim
ayy sorma kuzu ya ah da almıyo bu adam 'ben sana demiştim' der bu buna birşey olmaz yüz yıl yaşar bu adam

Haklısın kuzum ama bi an geliyo zayıf düşüyo insan

Yemin ediyorum ben on gündür bu kelimeyi kuruyorum bende artık ilişkilere erkek gibi bakıyorum çok acılmadan gez toz anı yaşa bir adama omur boyu umut besleme
kimse için kendini düşürme alttan alma devri ayyy aramız bozulmasın susayım devri bitti benm için
artık ona kursunlar bana sevdanın yolları devri başladı isterse bu gece veya yarın mesajını goreyim bu ilke benim için degişmiyecek and içiyorum

esmalar ve spritüel arınmalar algıları daha da açıyor çünkü :) benim zaten açıktı, daha öncesinde de olurdu bu tür şeyler. ama iyice arttı
Esmalar çok işe yarıyor bu konuda haklısın...Kızlar bu arada basirlynin adı da esmalardan geliyor el basiyrden...Çok işe yarıyor hemde çok...Ben iki kitap aldım biri sekanın dediği biride başka çok beğendim

esmalar ve spritüel arınmalar algıları daha da açıyor çünkü :) benim zaten açıktı, daha öncesinde de olurdu bu tür şeyler. ama iyice arttı
Esmalar çok işe yarıyor bu konuda haklısın...Kızlar bu arada basirlynin adı da esmalardan geliyor el basiyrden...Çok işe yarıyor hemde çok...Ben iki kitap aldım biri sekanın dediği biride başka çok beğendim

Ne istiyosan say dök rahatla çünkü aynısını 1 hafta önce ben yaptım ve çok rahatım ohhh iyi kide yaptım bilsin içimdekileri ben kurtuldum o düşünsün...herşeyi yüzüne vurdum rahatladım....sende yap rahatla bacım:))))

Kime döktün kendin mi oglana mı)
anam ben adama doksem içimdekileri bu çok kötü olur son kadın olsam bana gelmez çoooook gururlu...benm amacım uzun vadeli strateji isitoyum baglayıp yada en azından biraz daha yumusatıp ymusayınca inceldiği yerden koparmak ozmna kadar tutuyorum kendimi ince planlarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…