- 12 Ekim 2012
- 632
- 876
- 103
- Konu Sahibi masalkizi-
-
Ay kuzu 8 yıl arkadaşlık ha işte bizimkide 2bucuk yıl okul arkadaşlıgı ahhh o günler onun hatrına bunlar yasanıyo..
fal attım falda bu adam kafayı yemiş sasırmıs cunku siz dostmusunuz sevgili olunca sasırmış diyorlar bunlar bu erkekelr boyle kuzu dostluktan aska donusunce kadın ust planda oluyor cunku erkek egosu yemiyor..
ya bende benimkine bir nickname bulmak istiyorum
konusup sen sorunlusun sorununu cozunce konusalım diyince bana oyle düzüyorki yok almayayım
karamsarlık deil ince mizah t'ye almak bu da güzeldir yani anlayana...
Aynen, ortam renklensin diye içimizdeki kubu ortaya çıkardık amakonuşma karamsarlığa ve kasvete dönünce tüm okuma zevkim kaçıyor........................................
İlyas ? Sertac tasdelen ?Ay kübüm benim @kub102030
Aynen, ortam renklensin diye içimizdeki kubu ortaya çıkardık ama
Hiç bekleme gez toz hayatını yaşa gelirse gelir fallardan umut besledik..gerek yok bende aynı sen gibiyim gelişme yok ama içim rahat sosyal hayatım çok iyi..gerisini koyver gitsin..3 günlük dünyaaaaYani beklenen gelişmeler yok tabi canım o anlamda cook düşüğüm ama genel sosyal hayatım falan daha iyiye gitti
Ayy şu işi nasıl yapiyorsunuzslm.
neyse daha fazla yapmayayım.
bu arada telepatide biraz geliştirmişim kendimi. aklıma gelenden telefon gelir oldupismanperi çok çok teşekkürler!
Spiro da bnm üniv arkadaşımdı.neden öyle oluyor.dost olunca iyi sevgili olunca adam Allak bullak.kim kiminle evlenirse evlensin bütün evlilikler tanıyarak arkadaş olarak başlar.bunu mu dert ediyor seninki .bnce EGO'dan ziyade erkekler sorumluluk almaktan kaçıyor
Hele hava grubu erkekleri
Hiç bekleme gez toz hayatını yaşa gelirse gelir fallardan umut besledik..gerek yok bende aynı sen gibiyim gelişme yok ama içim rahat sosyal hayatım çok iyi..gerisini koyver gitsin..3 günlük dünyaaaaYani beklenen gelişmeler yok tabi canım o anlamda cook düşüğüm ama genel sosyal hayatım falan daha iyiye gitti
kub ruh ikizim benim
ayy sorma kuzu ya ah da almıyo bu adam 'ben sana demiştim' der bu buna birşey olmaz yüz yıl yaşar bu adam
Hiç bekleme gez toz hayatını yaşa gelirse gelir fallardan umut besledik..gerek yok bende aynı sen gibiyim gelişme yok ama içim rahat sosyal hayatım çok iyi..gerisini koyver gitsin..3 günlük dünyaaaa
Ayy şu işi nasıl yapiyorsunuz
Hiç bekleme gez toz hayatını yaşa gelirse gelir fallardan umut besledik..gerek yok bende aynı sen gibiyim gelişme yok ama içim rahat sosyal hayatım çok iyi..gerisini koyver gitsin..3 günlük dünyaaaa
Kızlar esmalar çok işe yarıyor. Anksiyete bozukluğu var bende ilaç milaç hiç yaramıyor esmalar sakinleştiriyor
Esmalar çok işe yarıyor bu konuda haklısın...Kızlar bu arada basirlynin adı da esmalardan geliyor el basiyrden...Çok işe yarıyor hemde çok...Ben iki kitap aldım biri sekanın dediği biride başka çok beğendimesmalar ve spritüel arınmalar algıları daha da açıyor çünkü :) benim zaten açıktı, daha öncesinde de olurdu bu tür şeyler. ama iyice arttı
Esmalar çok işe yarıyor bu konuda haklısın...Kızlar bu arada basirlynin adı da esmalardan geliyor el basiyrden...Çok işe yarıyor hemde çok...Ben iki kitap aldım biri sekanın dediği biride başka çok beğendimesmalar ve spritüel arınmalar algıları daha da açıyor çünkü :) benim zaten açıktı, daha öncesinde de olurdu bu tür şeyler. ama iyice arttı
Ne istiyosan say dök rahatla çünkü aynısını 1 hafta önce ben yaptım ve çok rahatım ohhh iyi kide yaptım bilsin içimdekileri ben kurtuldum o düşünsün...herşeyi yüzüne vurdum rahatladım....sende yap rahatla bacım:))))Yemin ediyorum ben on gündür bu kelimeyi kuruyorum bende artık ilişkilere erkek gibi bakıyorum çok acılmadan gez toz anı yaşa bir adama omur boyu umut besleme
kimse için kendini düşürme alttan alma devri ayyy aramız bozulmasın susayım devri bitti benm için
artık ona kursunlarbana sevdanın yolları devri başladı isterse bu gece veya yarın mesajını goreyim bu ilke benim için degişmiyecek and içiyorum
Ne istiyosan say dök rahatla çünkü aynısını 1 hafta önce ben yaptım ve çok rahatım ohhh iyi kide yaptım bilsin içimdekileri ben kurtuldum o düşünsün...herşeyi yüzüne vurdum rahatladım....sende yap rahatla bacım:))))
Ahahah dertleri denize attın artık çoşcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?