- 16 Nisan 2012
- 2.117
- 3.696
- 358
- Konu Sahibi masalkizi-
-
Kızlar biz buraya gelince binnaz abla topigi resmen ıssız kalmış
Ahahah dertleri denize attın artık çoşcaz
Haberler karamsar değil ama gerçektir, karamsarlik başka birseyEvet zaten dertleri anlatış tarzımıa bakarsanız hep bir T'ye alma şeklinde kızlar bundan da karamsar olanlar varsa yuh artık haberleri nasıl izliyorlar bilemiyorum
Haberler karamsar değil ama gerçektir, karamsarlik başka birsey
Cephe almıyorum bende t ye alarak birşeyleri belirttim baktım olmuyor tak diye söylemeyi seçtim, anlamamak bazılarına göre daha başka birseyCephe almak bambaska birşey cnm neyse niye dinliyorumki durmak yok dertleri Tye almaya devam
Kızlar bir şey farkettim bizim
%50imiz akrep burcu
%40imiz boğa burcu
%10umuz diğer burç
Oğlak %40Kuzu bizim adamların profilini de çıkartsana %50 oglak mı nedir bilemedim
Cephe almıyorum bende t ye alarak birşeyleri belirttim baktım olmuyor tak diye söylemeyi seçtim, anlamamak bazılarına göre daha başka birsey
Oğlak %40
Başak %40
Üst komşuya sinir oluyorum hep whatspptan bildirim sesi geliyor adama nasıl açtıyda sesini tel.fonun artık hoporleremi baglıyo adam bilemiyorum sinir oldum bre
Pc'ye bağlamıştır.
Kimsenin ki Balık değil mi?Balık erkeğini anlama kılavuzu istiyorum
Adam çatır çatır yazışıyor valla
Balık la çıkmadım ama çıkanı gördüm yere bakan yürek yakan saman altından su yürüten diyorlar kendileri için kuzu
O zaman;
@zehrina benim ki balık erkeğiyok böyle sorunlu gel-gitli yanar dönerli bir insan uzak durun kızlar balık erkeğinden
kızlar samsung telefonu olan var mı, bi şey sorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?