Binnaz Abla Hatunları :))

Aynen öyle bende bu duruma uzuluyorum şekerim yaaa o kadar bekle bekle unut başkasıyla yuzuk tak kapına gelsin pehh

Haha topladın mı kızları supersinnn
Bal kızlar can kızlar ben sesinize kulak vermezmiyim

Selam canımcım burdayız biraz yoğun gecen bi dönem pek bakamadım buralara yarın bomba gibi topikteyim, seviliyorsunuz öpüldünüz ❤​

Canım ya haklısın özledim bende sizi. iyiki varsınız iyiki...bu falların bana kattığı en güzel ve tek yararlı olayı sizleri kazanmak oldu. o kadar çok istiyorum ki buradan güzel haberlerinizi duymak.

Sende iyi ki varsın canım benimhepiniz iyilik varsınızsen hümanın dosyasını açtın sayende aydınlandım
İnşallah hepimizin çok güzel haberleri olsun

Ama biliyormusun hüma akıllanmamış binnazın yorumlarına bakıyorum millet haklısın hüma akışa bırakmalıyım diyorhala aynı laflar.artık zararın neresinden dönsek kar diyorum

Kızlar benim çıkançıkmayan fal haberlerimi buradan paylaşmak isterim.size özel canlarAma bugün çok yoğunum akşama inşallah bir aksilik olmazsa sizinle paylaşacam.öyle biri nokta atışı yapmış ki sormayın.gerçi gaybı Allah bilir işte bizimkiside bir teselliydi.ama tutturan olmuş

ah canım bende çıkan tek fal haberi yok vee buradan paylaşıyorum hümaya iki farklı hesabımdan fal attım bir hafta arayla,

adamı aynı tasvir etmiş ona bişi demicem;

fakaaaaaat bir hesaptan bu adam hayırlı hayırlı mücadele et dediği adama(ki bu gercek heasbım)

diger hesaptan bu adamla mücadele etmeye degmez demiş .

yani kızlar hakkaten paramızla rezillik.

Keşke hümayı ters köşeye yatırsan kuzumGeçen falda bu çocuk için hayırlı bekle dedin şimdi hayırsız bekleme diyorsun diye
Benim spiro (artık hepinizin sopalık spiro'su) içinde hüma köpek kartı ters geldi çocuk arkadaşı etkisi altında kalıp evlenmeye yanaşmıyor demişti.Ama ondan önceki falda köpek kartı düz gelmişti eminim .O zamanda Spironun tanıdığı senin tanımadığın bir arkadaşı var.Sen o çocuğun çok hayrını görüyorsun demişti.Kim o çocuk
Ay hüma demeyin bana

Şubat!ı bekliyorum verdikleri vadeleri yoksa bende buradan yazacağım kızlarrr

Bekliyoruz haberleri canım

canım demedim özellikle soru kısmında sordum bu adamın benimle niyeti ne diye özellikle ugrasma hayırsız yazmış, ama gercek hesabımdan olan falda bu adam için mücadele et cok hayırlı demiişti

canım demedim özellikle soru kısmında sordum bu adamın benimle niyeti ne diye özellikle ugrasma hayırsız yazmış, ama gercek hesabımdan olan falda bu adam için mücadele et cok hayırlı demiişti

Tatlım sen iki ayrı hesaptan gönderim yaptığında farklı yorum yazmış
Hüma bana sesli kayıtta spiroyu övdü.Ben kız kafasındayım diye yerde beni mıçıp sıvadıAma sorumda da spiroyu eleştirdiKısaca şunu anladım nabza göre şerbet veriyor hüma!

kesinlikle katılıyorum bana göre yine de analizlerine kötü diyemem ama gel gör ki ne dedikleri cıkıyor ne de cok önemli seyleri biliyor sadece kişilik analiz ediyor

kesinlikle katılıyorum bana göre yine de analizlerine kötü diyemem ama gel gör ki ne dedikleri cıkıyor ne de cok önemli seyleri biliyor sadece kişilik analiz ediyor

söylediğin detaylar aynen doğru kuzumgelecek çoğunlukla patlıyor.sadece anlık kişilik analizi iyi.bulunduğumuz ana göre
Hiç unutmuyorum ekim ayında çok küstah bir fal göndermişti.Ben gene alttan aldım.Fal ile cevap tezattı.biz birşeyi merak ediyoruz nabza göre şerbet verecekse başkası da verebilir yanibir de hümada en kızdığım nokta 1 yıldız verenleri ifşa eder gibi iğneleyici birşey yazıyor

Evet bana ilk falında hiç öğüt yoktu cok da güzeldi 2.de öğüt vermeye basladı son fal da malum zaten şimdi son bi hakkı var bende bi aüre aonra belki canım isterse bi fal daha atıp yine aynı adamı sorcam ilk hesaptan yine aynı konusursa agzıma geleni sayıp gayet de kötü yorumumu yapcam ki yorumlarımın da görüneceginden eminim

Hüma kzmnt geliyooooooo geri çekil seni fena haşlayacak
Yap kuzum haklısın.iade al da başka fallardan kredin de olsun.52,5 lira da az para değil
Şuraya yazıyorum bu yıl sonu bu fal fiyatları 60 lira olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…