Binnaz Abla Hatunları :))

valla ben sizlerin samimiyetine güveniyorum.çünkü bu falcılardan canımız yandı..tövbeli olmasam denerdim ya.Deme öyle deme bak niyeti bozdurma bana kız

Ben senin sayende fal orucuna girdim.benimde niyetim bozulmasın

Asenat: engeç nisan ayına kadar oda engeç ki ocak ayı bile olabilir yeni biriyle tanışacağımı ve kaderimde o kişinin olduğunu söyledi kızlar.yeni biri kısmı doğru çıktı lakin kader kısmına dokunmuyoruz. Allahtan başkası haşa bilemez

Nofrost eniştem hem asker hem doğudaymış be kuzuaskerlik bitince inşallah bu soğuk süreçler sona ermiş olur
Çaktım

Benle alakası yoktur deilmi kuzu..ayyy dualarına sağlık canısı

cidden dediği gibi ona takmıştır kafayı yapmasammı geçmiş yıllarda çok üzdü beni onlar aklıma geliyor ondan böyleyim ozmanlar bırak nofrost dondurucuyu kutup haycancagızı gibiydi aynı o günlerdeki gibi konuştu geçen

bırakma mı diyosunuz kafam karışık tavsiye alıyorum

Benna bana en son şubatı verdi.şubatta durum olursa yazacağım kızlarbennaya kasımda kahve gönderdiğimde spiro ile yazışma tarihini bildi.ama spiroya çokkkkkkkkk sert çıkış yaptım.haketti eşek kafalı

Vay demek ki bu kadın yoğunlaşınca tarih biliyor.bana üç ay söyledi sırasıyla giriş ve gelişme olmak üzere.tuttu.

Canım girmişsen hiç elleşme.bak biraz sabret nefsini terbiye et işte o zaman senin Spiro döner kimbilir...belkide daha hayırlı mutlu edecek başka biri

Allah'ım spiro eşeğini bana bağışlayoksa unutturfalı bırakınca enerjim temizlensin istiyorum.temizlenirse de inşallah şeytan dürtmez beni

şimdi spiro askere gitmedi.askerde bir sevdicek beklemedim kuzu baştan diyeyim.haberler Doğuda olaylar askerliğin verdiği psikoloji zor.eğer askerliğinin bitmesine az kalmışsa bence dişini sık.ama o kadar da soğuk yazmasın yaaaa nofrost enişte
Ama gereğinden soğuk yazıyorsa da neden böyle daha geri plandasın de?sonuçta belli bir seviyeye geldik dedin ilişkin açısından

Ve karar verildi...
Öyleyse bekliyorum bir daha yazarsa fiş çekildi...

masalkizi- kemal'e birkaç fal gönderdim.son falında olay akışı da tarihler de bende patladı.kasımda tartışacaksınız dedi tartışma olmadı.Ama 1 ay sonra kapıyı çok sert vuran ben oldumspiro sessiz kaldı
yazılı falı güzel ama telefonda aynı şeyler üzerine dönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…