- 12 Ekim 2012
- 632
- 876
- 103
- Konu Sahibi masalkizi-
-
valla ben sizlerin samimiyetine güveniyorum.çünkü bu falcılardan canımız yandı..tövbeli olmasam denerdim ya.Deme öyle deme bak niyeti bozdurma bana kız
Nofrost eniştem hem asker hem doğudaymış be kuzuaskerlik bitince inşallah bu soğuk süreçler sona ermiş olur
Çaktım
Canım girmişsen hiç elleşme.bak biraz sabret nefsini terbiye et işte o zaman senin Spiro döner kimbilir...belkide daha hayırlı mutlu edecek başka biriBen senin sayende fal orucuna girdim.benimde niyetim bozulmasın
Vay demek ki bu kadın yoğunlaşınca tarih biliyor.bana üç ay söyledi sırasıyla giriş ve gelişme olmak üzere.tuttu.Benna bana en son şubatı verdi.şubatta durum olursa yazacağım kızlarbennaya kasımda kahve gönderdiğimde spiro ile yazışma tarihini bildi.ama spiroya çokkkkkkkkk sert çıkış yaptım.haketti eşek kafalı
Canım girmişsen hiç elleşme.bak biraz sabret nefsini terbiye et işte o zaman senin Spiro döner kimbilir...belkide daha hayırlı mutlu edecek başka biri
He dürtmez sen dürtmedeAllah'ım spiro eşeğini bana bağışla yoksa unuttur falı bırakınca enerjim temizlensin istiyorum.temizlenirse de inşallah şeytan dürtmez beni
canımsın ya spironu sıpalar tepsinAllah'ım spiro eşeğini bana bağışla yoksa unuttur falı bırakınca enerjim temizlensin istiyorum.temizlenirse de inşallah şeytan dürtmez beni
Benle alakası yoktur deilmi kuzu..ayyy dualarına sağlık canısı
cidden dediği gibi ona takmıştır kafayı yapmasammı geçmiş yıllarda çok üzdü beni onlar aklıma geliyor ondan böyleyim ozmanlar bırak nofrost dondurucuyu kutup haycancagızı gibiydiaynı o günlerdeki gibi konuştu geçen
diyosunuz kafam karışık tavsiye alıyorum
canımsın ya spironu sıpalar tepsin
Kızzlar falcı çekiştirelim had
Kemal devrimKimden başlasak?aman hümadan başlamayalım
şimdi spiro askere gitmedi.askerde bir sevdicek beklemedim kuzu baştan diyeyim.haberler Doğuda olaylar askerliğin verdiği psikoloji zor.eğer askerliğinin bitmesine az kalmışsa bence dişini sık.ama o kadar da soğuk yazmasın yaaaa nofrost enişte
Ama gereğinden soğuk yazıyorsa da neden böyle daha geri plandasın de?sonuçta belli bir seviyeye geldik dedin ilişkin açısından
artık 10 tl olsa bile atmam öyle bi boş falKemal devrim
Dakika ilk söylediğinden patladı resmen ya bide tarih tutturur diyolardı ondan attım yıl bittiartık 10 tl olsa bile atmam öyle bi boş fal
Dakika ilk söylediğinden patladı resmen ya bide tarih tutturur diyolardı ondan attım yıl bitti
HiççççççBende burdan duydum tarihi tutuyormus diye az kalsın atıcaktım noldu ki hiçmi tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?