Binnaz Abla Hatunları :))

Ay bana o da patladı valla ama

Kızlar basirly canı denediniz mi adam bana inanılmaz nokta atışı yapıyor yurtdışına gideceğim ülkeyi bildi

Kızlar basirly canı denediniz mi adam bana inanılmaz nokta atışı yapıyor yurtdışına gideceğim ülkeyi bildi
valla ben sizlerin samimiyetine güveniyorum.çünkü bu falcılardan canımız yandı..tövbeli olmasam denerdim ya.Deme öyle deme bak niyeti bozdurma bana kız

valla ben sizlerin samimiyetine güveniyorum.çünkü bu falcılardan canımız yandı..tövbeli olmasam denerdim ya.Deme öyle deme bak niyeti bozdurma bana kız
Kuzu bu can binnaz falcıları gibi değil bi dene istersen zaten ilk girişe 5 kredi veriyo

E="masalkizi-, post: 49860264, member: 774294"]Kuzu bu can binnaz falcıları gibi değil bi dene istersen zaten ilk girişe 5 kredi veriyo[/QUOTE]
bitanem tövbe ettim ya üç ay oldu ve bozarsam sanki her şey allak bullak olacakmış gibi geliyor.ondan hep vazgeçiyorum fallardan

E="masalkizi-, post: 49860264, member: 774294"]Kuzu bu can binnaz falcıları gibi değil bi dene istersen zaten ilk girişe 5 kredi veriyo
bitanem tövbe ettim ya üç ay oldu ve bozarsam sanki her şey allak bullak olacakmış gibi geliyor.ondan hep vazgeçiyorum fallardan[/QUOTE]
Anladım kuzum ya. Bana binnazdakilerin maya demir ve asenat haricinde hepsi patladı. Maya niye sevilmiyor acaba forumda

Ama böyle beklemek nereye kadar.böyle soğuk yazmanın bir sonu olması lazım.
Spirodan sonra nofrost seni de kara listeye aldım sen bnm Dasdar ma nasıl soğuk yazar bekletirsin spiro gibi.

Ama böyle beklemek nereye kadar.böyle soğuk yazmanın bir sonu olması lazım.
Spirodan sonra nofrost seni de kara listeye aldım sen bnm Dasdar ma nasıl soğuk yazar bekletirsin spiro gibi.

Al kuzu akla hiç acıma valla

ben hiçbir şey yapamadım adama ya aslında ben korkuyorum çünkü ilkez bukadar güzel ilerledik birkaç aydır da ilk soguklugu bu koparcak diye korkuyorum ya aslında ben bitirme sinyali vericektim adama da bir durumdan ötürü veremiyorum (en buyuk asker bizim asker,çaktinmi kuzu ya davayı)

çok kapana kısıldım napsam ben ya sev ya terk et mi desem

bitanem tövbe ettim ya üç ay oldu ve bozarsam sanki her şey allak bullak olacakmış gibi geliyor.ondan hep vazgeçiyorum fallardan
Anladım kuzum ya. Bana binnazdakilerin maya demir ve asenat haricinde hepsi patladı. Maya niye sevilmiyor acaba forumda[/QUOTE]
Maya bende çok olumlu konuştu. dört_ beş kez gittim.olmadı.ama bilemiyorum ki?Hala olasılıklar dahilinde Mayanın falları bende.bana etrafında biri dört dolanacak ve senin akılsız nişanlını o zaman görürüm dedi.ama çok netleşip çıkmayan söylemleride var söyleyeyim

Hiç sorma canım .hele bana adım atma 1 vadede atacak dedi.6 ay haber alamadığımı bilirim ben
İyi falcı değil aynen katılıyorum.bence hümanın destesi doğru cevap vermiyorhani desteyle ilişki kuracaksın.yastığının altına koy yok dolunayda şarj et gibi.herkese aynı açılımı veren deste
Benim de umutlarım çalındı.boşuna unut taciri demiyorum bunlara Hüma sana da yazıklar olsun salak gibi sana inandığım için bana da
Sen Yeni eniştemiz ile umduğundan daha büyük mutluluklara yelken aç canım@selinmat

Nofrost eniştem hem asker hem doğudaymış be kuzuaskerlik bitince inşallah bu soğuk süreçler sona ermiş olur
Çaktım

Sana kim çıkmıştı kuuuzu
canım hiçbirşey bilmedimi peki hani geçmişide çok iyi bildi analamadım ki eee gelecekte verdiği üç vakiy aynen çıktı offf ozaman ilerleyen zamanlarda olacaklara güvenmeyeyim
Kuzu gecmisi bildi benna hatta cok nokta atısı bildi buluşma dedi olmadı tabii ki patladı bi de anlatımı sıkıcı kötü degil bana hiç biir çıkmıyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…