- 19 Eylül 2014
- 1.133
- 1.339
- 83
- Konu Sahibi masalkizi-
-
Benna Küçüker:yeni kişiyi tanışacağım ayı ilişkiye başlayacağım zamanı herbişi bildi ALLAH var.Kadın kol saati gibi zaman vermiş bende vesselamüç zaman verdi üçüde tuttu.ismini önce duyacan,ardından kişiyle karşılaşma var ve akabinde ilişki başlama dedi.lakin eylüle kadar evlilik görünüyor ve bir yıl içinde çoçuk sahibi olacan dedi bunları beklemedeyim Ha birde eski nişanlım için ilişkin başladığında dönecek sana fakat onunla başlamak istersen evlilik trenini kaçırır ve eskisiylede hiç bir cacık olmaz dedi.sonu yokmuş.şuanana kadar olan tüm süreç onun söylediği gibi ilerliyor.Buarada geçmişteki yaşadıklarımıda bir bir bana dökmüş.hakkını yemeyeyim
bitanem yukarda oku bak yazıyorum sırasıylaSana kim çıkmıştı kuuuzu
yani bir fal attım bu kadına belkide tesadüf eseri tutmuştur canım.bana çıkan başkasına çıkmayan falcıya iyi demem aslaAy bana o da patladı valla ama
canım hiçbirşey bilmedimi peki hani geçmişide çok iyi bildi analamadım ki eee gelecekte verdiği üç vakiy aynen çıktı offf ozaman ilerleyen zamanlarda olacaklara güvenmeyeyimAy bana o da patladı valla ama
valla ben sizlerin samimiyetine güveniyorum.çünkü bu falcılardan canımız yandı..tövbeli olmasam denerdim ya.Deme öyle deme bak niyeti bozdurma bana kızKızlar basirly canı denediniz mi adam bana inanılmaz nokta atışı yapıyor yurtdışına gideceğim ülkeyi bildi
Kuzu bu can binnaz falcıları gibi değilvalla ben sizlerin samimiyetine güveniyorum.çünkü bu falcılardan canımız yandı..tövbeli olmasam denerdim ya.Deme öyle deme bak niyeti bozdurma bana kız
yani zaten bir kere denemekle iyidir demem.benim tesadüfen çıkmış. birkaç kere test etmekte fayda var.Kesira Sirele iyidir derim enaz 15 kere gitmişliğim var ama
bitanem tövbe ettim ya üç ay oldu ve bozarsam sanki her şey allak bullak olacakmış gibi geliyor.ondan hep vazgeçiyorum fallardan[/QUOTE]E="masalkizi-, post: 49860264, member: 774294"]Kuzu bu can binnaz falcıları gibi değilbi dene istersen zaten ilk girişe 5 kredi veriyo
Yok kuzuu ne karismasi ask olsun
Ah diycemde hatta bitirmek istiyorsan cekinme bitir diycemde adamin huyunu biliyorum. Onunla birkez ilgilenmeyim hemen bana karsi atak yapiyor ve nofrost luk yapinca sebebi genellikle Benle alakali olmuyor işleriyle alakali oluyor alacagim cevabi bildigimden soramiyorum. Dun okadar kotuydumki kizlara bana dua edin dedim alacagim cevaptansa beklemenin istirabina dayaniyorum.
Yani iki ucu çoklu degnek
Ama böyle beklemek nereye kadar.böyle soğuk yazmanın bir sonu olması lazım.
Spirodan sonra nofrost seni de kara listeye aldımsen bnm Dasdar ma nasıl soğuk yazar bekletirsin spiro gibi.
Anladım kuzum ya. Bana binnazdakilerin maya demir ve asenat haricinde hepsi patladı. Maya niye sevilmiyor acaba forumda[/QUOTE]bitanem tövbe ettim ya üç ay oldu ve bozarsam sanki her şey allak bullak olacakmış gibi geliyor.ondan hep vazgeçiyorum fallardan
Ahhh kızlar Hümayı hiç demeyin.bana biryıl ne atıp tuttu.keşke söyledikleri çıksaydı.bende başka maillerden baktırdım zaten o an anlamıştım ki herkese bu kadın aynı cümleleri kurup duruyormuş.arada bir iki değişkenlik yapıyordu sadece.benim durumu burada biliyorsunuz.yeni kişi yok deyip durdu aylarca.eskisiyle ayrı değilken evlendiriyordu ayrıldığımızda ise barıştırıyordu.fakat bir yılı geçti ne gelen oldu ne giden.eskisini unuttalı çok oldu.ayrıca Hümanın söylediklerinin tam tersi oldu.yeni biriyle tanıştım ve ilişkiye başladım.sizce bir falcı iyi olsa bunları göremezmiydi?üstelik her falımda kendiside ayrıca açılım yapıyordu.offf offf kaç kişinin umudunu çaldı Hüma kimbilir.
SPİRONOFROST KARDEŞLİĞİAma böyle beklemek nereye kadar.böyle soğuk yazmanın bir sonu olması lazım.
Spirodan sonra nofrost seni de kara listeye aldımsen bnm Dasdar ma nasıl soğuk yazar bekletirsin spiro gibi.
Al kuzu akla hiç acıma valla
ben hiçbir şey yapamadım adama ya aslında ben korkuyorum çünkü ilkez bukadar güzel ilerledik birkaç aydır da ilk soguklugu bu koparcak diye korkuyorum ya aslında ben bitirme sinyali vericektim adama da bir durumdan ötürü veremiyorum(en buyuk asker bizim asker,çaktinmi kuzu ya davayı)
çok kapana kısıldım napsam ben ya sev ya terk et mi desem
Sana kim çıkmıştı kuuuzu
Kuzu gecmisi bildi benna hatta cok nokta atısı bildi buluşma dedi olmadı tabii kicanım hiçbirşey bilmedimi peki hani geçmişide çok iyi bildi analamadım ki eee gelecekte verdiği üç vakiy aynen çıktı offf ozaman ilerleyen zamanlarda olacaklara güvenmeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?