- 12 Ekim 2012
- 632
- 876
- 103
- Konu Sahibi masalkizi-
-
Yahu hüma deyince spirodan daha çok sinirleniyorum ben
Duygu,umut tacirleri
Valla atasım geldi hümaya ama yokkzmnt canım dediğin gibi kişilik analizi anlık iyi ama gelecek patladı
masalkizi- benna seni takip ediyordu kuzu.online falandı hep sen yazmıştın sistemden çıkmıştı
Hüma da mı seni Takibe başladı acaba.sende keramet var
Valla atasım geldi hümaya ama yok
Spiroya topic aracılığıyla mesaj gönderiyorum
bu 14 şubatı da tek geçirirsem ki (tek geçireceğim içime öyle doğuyor) gözümden çok fena düşeceksin mösyö ağırtaban
Yalniz deilsin kuzu bizde yalniz gircez gibi bakdana ses seda yok
seninkine yine yeni bi lakab takmissin hizina yetisilmiyo bende bu oglaga yeni biseyler bulmaliyim
Dasdar mösyö ağırtaban mı daha ne adları var ama üyeliğimden olmayayım canım sende bul senin oğlana bir isim
Spiro diyelim gene bnmkine
14 şubatta pamuk prensesin yiyip uyuduğu elma nerede satılıyoryada cadı annesinin numarasını bilen ben uyumak istiyorum o gün
Haha bulsak ta o elmayi bizde yesekhatta ben simdiden uykuya gecmek isterim gecenki soguklugu yuzunden
Buldum lakab nofrost sogutucuya hitaben
nofrost bundan sonra bnmkinin adi
Kız neyapacan olsa kaç yazarHüma online olmuyor
Kayıp ısırılmış elma aranıyor
Nofrost iyiymiş
işine karışmak gibi olmasın insanların özeline girmeyi çok sevmem ama nofrosta neden soğuksun yada geri planda duruyorsun bana karşı dermisin?
Ahhh kızlar Hümayı hiç demeyin.bana biryıl ne atıp tuttu.keşke söyledikleri çıksaydı.bende başka maillerden baktırdım zaten o an anlamıştım ki herkese bu kadın aynı cümleleri kurup duruyormuş.arada bir iki değişkenlik yapıyordu sadece.benim durumu burada biliyorsunuz.yeni kişi yok deyip durdu aylarca.eskisiyle ayrı değilken evlendiriyordu ayrıldığımızda ise barıştırıyordu.fakat bir yılı geçti ne gelen oldu ne giden.eskisini unuttalı çok oldu.ayrıca Hümanın söylediklerinin tam tersi oldu.yeni biriyle tanıştım ve ilişkiye başladım.sizce bir falcı iyi olsa bunları göremezmiydi?üstelik her falımda kendiside ayrıca açılım yapıyordu.offf offf kaç kişinin umudunu çaldı Hüma kimbilir.
canım ben Hüma deyip durmamın nedeni buydu.Kadın alıp başka diyarlara götürüyor resmen insanı.benim canım öyle bir yandı ki ben yandım başkaları yanmasın istiyordum.Aşko yaa hiç bir falcıdan yüzde yüz gelecek beklentimiz yok gelecek sasabilir bunu da anlarım ama kennden bu kadar emin konuusysan bi iki dedidinde cıkacak arkadas bana adamı aynı tarif etti inkar edemem ama sonunu o kadar farklı bagladı ki hani işiniz vs önemli degil yazmıs ya cok önemli sizin hayatınıza göre ciziyor karsı tarafın profilini hadi onu da gectim nabza göre serbet olayını anladım yaa tamamdır bende kredisi bitmiştir uyanık hatun vesselam
Hhaha bu aralar açmıyor dikktimi çekttiiiKız neyapacan olsa kaç yazar
Hüma böyle,Hüma şöyle diye diye ruhunu çökerttimHhaha bu aralar açmıyor dikktimi çekttiiifalcı kalmadı ki hepsi tırt
Sana kim çıkmıştı kuuuzuHüma böyle,Hüma şöyle diye diye ruhunu çökerttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?