Binnaz Abla Hatunları :))

Yok kuzum yaaa... Çok mütevaziydi bu benim ki... bir tek konu dışında .. mühendis diyemezdi işi sorulunca... yüksek mühendis derdi.bu konuda çok sinir ederdim onu.
Kaliteye düşkünlüğü en tepede evet... kılık kıyafetim konusunda çok dikkatliydi. Ama bende kusur bulamadığını söylerdi. En büyük fantazisi aniden gelip beni paçoz yakalamaktı ama bu hiç olmadı... ama biraz pinti lik vardı... bu beni çok rahatsız etmiyordu ama kendi paramı kazandığım için sanırım...

Hahsha zehrina sınanıyordu hay senin adina diyip kapatiyomussun adam sok

İşimi halledemed teknik bir problem varmış. Yardımcı olabileceğim başka bir konu var mı zehrina hanım dedi. Hayır teşekkür ederim x bey dedim Üstü kalsın olaysız dağıldım kendi kendime yani

En kisa ayriligimiz 4aydi oglak kisisiyle. Kayısı koparmıs gibi gider esek gibi arardı sonra.
en kısası mı 4 ay? en uzunu ne kadar, bu adam senin hayatında ne kadar zamandır var? ay bir de bu oğlak esas oğlan mı yoksa geçti gitti mi? özel değilse hepsine cevap isterim

Yaaaa... tam boğa işte. Yüksek mühendis ha? evet o arkadaşımda da pintilik vardı ama şöyle yani her harcamayı hesap ederdi. Lüksü sevip, harcamayı hesaplardı. Daha çok kazanmak için de terk-i diyar eyledi işte...

Biz hiç kavga etmedik balım ya... hatta bana seninle geçinemeyen kusuru kendinde arasın derdi. tabi insan bu komplimanlari özlüyor... ağızlarından bal damlıyor birde boğa erkeğinin karşındakinigarantiye alana kadar...

en kısası mı 4 ay? en uzunu ne kadar, bu adam senin hayatında ne kadar zamandır var? ay bir de bu oğlak esas oğlan mı yoksa geçti gitti mi? özel değilse hepsine cevap isterim

En uzunu 2 ama 2 yil sorakine icabet etmedim tabii. Esas oglan yok benim ya bu eski sevgilim.. esas su ara hoslandiim biri var ama ben ona var miyim bilmiyorum tek bildigim yuzune bakamiorum heyecandan hatta hoslantidan cikiyor ama hep kota koyuyorum hayal gucume

Hoşlandığının burcu ne?

2 yıl mı, gerçekten maşallah

sen fevri değilsindir :) bizim kız da fena fevri, iki fevri bir araya gelince ooooo evlerden ırak

sene sonra aramak dusuncesizlik bence. Dusunsene sirf kendin icin baska birini yeniden uyandiriyosun ya izmirde bi falcininki 8 sene sonra aramıs ya " sekiz "
bence de ya. başkalarıyla dikiş tutturamamış da yeni birini de bulamamış hazır elde var olanları tekrar deneyeyim demiş gibi

gorevde arayamiyorum o haber vercekmis tabii isterse...

En kisa ayriligimiz 4aydi oglak kisisiyle. Kayısı koparmıs gibi gider esek gibi arardı sonra.

evet bu durum beni umutlu kiliyor hep donuyorlarda bu adam donene kadar ben baskasiyla evlenirim zaten ondan suphem yok ta bu sabirli bn sabirsiz olmuyor boyle ben giderek sogumaya basladim iyicene

bu oglak benimle bir ayda 3 kere ayrildi cumleleri sanki birdaha aslaaa der gibiydi ama hemen donerdi rahmetli..

Ayyy ne kadar gizemli heyecanlıdır bee böylesi uzaktan sevmeler en masumu. Ama sonra kafanda hayal dünyası oluşuyor gerçeklerle yüzleşince çok kötü oluyor. Sinyal alıyor musun peki bu cisimden?
Hisler misler her seyin zivanadan ciktigi bir gokyuzunde bi gun evet diyorum bi gun hayir. Zaten bisey oldu ve artik aslaa karsilasmiyoruz kacis hali. Acaba benim erkek versiyonum mu kafayi asla cevrmiyorum bi merhabamiz yok ama sesi gelince ben ben degilim o degilde yuzune adam akilli bakamiyorum cocugu gorunce surpriz olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…