- 4 Nisan 2016
- 3.009
- 9.315
- 88
- Konu Sahibi masalkizi-
-
Yok kuzum yaaa... Çok mütevaziydi bu benim ki... bir tek konu dışında .. mühendis diyemezdi işi sorulunca... yüksek mühendis derdi.bu konuda çok sinir ederdim onu.Benim bir arkadaşım boğa. (Erkek) kesinlikle mideye çok düşkün. Adam yemekle aşk yaşıyor resmengerçekten çok inatçı ve dik kafalılar ama benim içinde boğa idealmiş ama insan kırılınca biraz naza çeker hele ki kadınsa. Ayy bu öldürürdü sevgilisini inattan. Hiç gelemem böyle erkeğe. Her erkek için öyledir ama boğa için gerçekten maddiyat çok önemli. Lükse düşkün çünkü. İster ki en güzeli, en iyisi onun olsun. Bu yüzden iş ve maddiyat onu tatmin edecek düzeyde olmalı. Bu yüzden hırslı. Benim bu arkadaş tası tarağı topladı işini değiştirdi. Başka şehre yerleşti toprak grubu stabildir, değişiklik sevmez ama boğa'lar kariyer ve maddi güç için fizana kadar gider. Nitekim erkek kuzenim de bu sebeplerden ötürü kalkıp Çin'e giden bir boğa idi ya bi de boğa erkekleri kendini çok övüyor. 3 tanesine denk geldim hep mi aynı olur. Sevmediğim huy.. antipatik geliyor..
Bende cok ofkeleniyodum gırla kavga cikariyordum ama arayamiyodum ne igrenc gunlerdi egon askından yuksek demek ki demisti bana ben akrebim napim ayim gunesim venusum her sey akrepteAhahahha biraz bana benzedi buani ve fevri sonra pişmanlık.
Hahsha zehrina sınanıyorduhay senin adina diyip kapatiyomussun adam sok
en kısası mı 4 ay? en uzunu ne kadar, bu adam senin hayatında ne kadar zamandır var? ay bir de bu oğlak esas oğlan mı yoksa geçti gitti mi? özel değilse hepsine cevap isterimEn kisa ayriligimiz 4aydi oglak kisisiyle. Kayısı koparmıs gibi gider esek gibi arardı sonra.
Yok kuzum yaaa... Çok mütevaziydi bu benim ki... bir tek konu dışında .. mühendis diyemezdi işi sorulunca... yüksek mühendis derdi.bu konuda çok sinir ederdim onu.
Kaliteye düşkünlüğü en tepede evet... kılık kıyafetim konusunda çok dikkatliydi. Ama bende kusur bulamadığını söylerdi. En büyük fantazisi aniden gelip beni paçoz yakalamaktı ama bu hiç olmadı...ama biraz pinti lik vardı... bu beni çok rahatsız etmiyordu ama kendi paramı kazandığım için sanırım...
Biz hiç kavga etmedik balım ya... hatta bana seninle geçinemeyen kusuru kendinde arasın derdi. tabi insan bu komplimanlari özlüyor... ağızlarından bal damlıyor birde boğa erkeğinin karşındakinigarantiye alana kadar...çok yakın arkadaşım ve sevgilisi boğalar. böyle kötü bir kombinasyon olamazikisi de birbirinden fevri ve sürekli kavga ediyorlar bu yüzden. kavgaların boyutları da öyle böyle değil. o kadar kavgayı edeceğime benim gerzoyla ilişkimi tercih ederim gerçekten
en kısası mı 4 ay? en uzunu ne kadar, bu adam senin hayatında ne kadar zamandır var? ay bir de bu oğlak esas oğlan mı yoksa geçti gitti mi? özel değilse hepsine cevap isterim
En uzunu 2 ama 2 yil sorakine icabet etmedim tabii. Esas oglan yok benim ya bu eski sevgilim.. esas su ara hoslandiim biri var ama ben ona var miyim bilmiyorum tek bildigim yuzune bakamiorum heyecandanhatta hoslantidan cikiyor ama hep kota koyuyorum hayal gucume
2 yıl mı, gerçekten maşallahEn uzunu 2 ama 2 yil sorakine icabet etmedim tabii. Esas oglan yok benim ya bu eski sevgilim.. esas su ara hoslandiim biri var ama ben ona var miyim bilmiyorum tek bildigim yuzune bakamiorum heyecandanhatta hoslantidan cikiyor ama hep kota koyuyorum hayal gucume
Bi adını biliyorumHoşlandığının burcu ne?
2 yıl mı, gerçekten maşallah
Biz hiç kavga etmedik balım ya... hatta bana seninle geçinemeyen kusuru kendinde arasın derdi. tabi insan bu komplimanlari özlüyor... ağızlarından bal damlıyor birde boğa erkeğinin karşındakinigarantiye alana kadar...
bence de ya. başkalarıyla dikiş tutturamamış da yeni birini de bulamamış hazır elde var olanları tekrar deneyeyim demiş gibisene sonra aramak dusuncesizlik bence. Dusunsene sirf kendin icin baska birini yeniden uyandiriyosun ya izmirde bi falcininki 8 sene sonra aramıs ya " sekiz "
Bi adını biliyorum
bence de ya. başkalarıyla dikiş tutturamamış da yeni birini de bulamamış hazır elde var olanları tekrar deneyeyim demiş gibi
bıktım kovanın tek taraflı özgürlükçülüğünden, laf dinlemezciliğinsen, kendine karıştırmayıp her şeye müdahale etmek istemesindenKızlar kova burcunu nasıl bilirsiniz (yani ben)
sen ara kuzu
En kisa ayriligimiz 4aydi oglak kisisiyle. Kayısı koparmıs gibi gider esek gibi arardı sonra.
Hisler misler her seyin zivanadan ciktigi bir gokyuzunde bi gun evet diyorum bi gun hayir. Zaten bisey oldu ve artik aslaa karsilasmiyoruz kacis hali. Acaba benim erkek versiyonum mu kafayi asla cevrmiyorum bi merhabamiz yok ama sesi gelince ben ben degilim o degilde yuzune adam akilli bakamiyorum cocugu gorunce surpriz olucakAyyy ne kadar gizemliheyecanlıdır bee böylesi uzaktan sevmeler en masumu. Ama sonra kafanda hayal dünyası oluşuyor gerçeklerle yüzleşince çok kötü oluyor. Sinyal alıyor musun peki bu cisimden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?