- 16 Mayıs 2012
- 816
- 1.030
- 113
- Konu Sahibi masalkizi-
-
Yok esas oglan oyle diyormus diye seettim. Bakalım bosa cıkarsa hangi topicte zirlayacagimBen mi? Ağzımı açmaya niyet ettim herif kaçtı. Daha napiyim ben
Beklemezsin gelir . Net
Yengec koruyucu ama duvari kabugu olan bi burc aslan daha cesur.kolay kirilganda olabilir? Erkegin yengeci bile masum gelmiyor insana ama yengec ilgili geciyor astroda :)Ayy benimkini de yorumlayin ya.
Ben aslan o yengeç.
Askermiş kuzu nasıl sana mesaj atsın şafak kaç??
Biz ayrildik coktan gecti gitti. 2sene sora dondu olmadık zaten napim onca zaman sonra en erkeni 4 ay falandi siz ne kadardir ayrisiniz kiL livingdeath pişştt kuzu sana kaç yıl sonra dondu bu oglak ne kadar sürdü
Biz ayrildik coktan gecti gitti. 2sene sora dondu olmadık zaten napim onca zaman sonra en erkeni 4 ay falandi siz ne kadardir ayrisiniz ki
kız naber ben seni bdvdeki konularından tanıyorumAyy benimkini de yorumlayin ya.
Ben aslan o yengeç.
Biz 1 sene boyunca 1 gun ayrilmamistik aslinda derin mevzuular. yahu koptu bi kere toparlayamadik.. bizde de tam tersi ben evlilikten korkarım o hep bahsedip sana gore diil dimi derdi2 yıllık tanısma 1i dostluk 1sene sevgili ama bu 1senenin toplasan 7ayı küslük durumu..şuan ayrılmadık ama adam ciddiyette deil henüz bende buna gelemiyorum beklemeyeceğim bunlar boyle dediğin gibi en kısa ayrılıkları 4 ay surer geri gelir gelir dururlar ben 30yasındayım beklemek istemiyorum seviyorum hala ama kızdırmaya felan calıscam canını yakmadan ayrılmak için bitirmek için ugrascam yoruldum kalbimde agrıyo degmez
Biz 1 sene boyunca 1 gun ayrilmamistik aslinda derin mevzuular yahu koptu bi kere toparlayamadik ben sogursam biter bizde de tam tersi ben evlilikten korkarım o hep bahsedip sana gore diil dimi derdison aradiginda allahim ikimzden birinin olmesi mi gerekiyo neden bitmio diyodu ulan niye olelim dedim icimden.. bence inceldigi yerden kopsun mantigi cok dogru
Hahah aynen ya aynı cumleyi duydum billaHernekadar daha ciddiyete tasmasakta bizde kopamıyoruz hatta oda farkında bunun ama biz daha cok kavgalı donemlerde bile hergun konusuyorduk hatta birkere bana sen normal konusmayı unuttun demişti baksana güzel şeyler yazıyorum hiç oralı olmuyosun demişti
ya akrep burcu aşık olunca karşı tarafa söylemiyor mu çözemedimHahah aynen ya aynı cumleyi duydum billaya akrebiz ya simdi biz geri donsek nolur ki kaldigimz yerden devam ediyoruz ben kizdigim 1 seyi kabullenmem 10 yil soylerim ee soylemektense bitsin
Hahah aynen ya aynı cumleyi duydum billaya akrebiz ya simdi biz geri donsek nolur ki kaldigimz yerden devam ediyoruz ben kizdigim 1 seyi kabullenmem 10 yil soylerim ee soylemektense bitsin
Aaa geldim aşkım geldim şimdi girebildim foruma ne güzel olmuş yaa burası
L livingdeath sen ne burcuydun peki
Kisisel bence bu konu akrep kadını genelde elde eden taraf olarak gorunuyor ama ben adimi hep karsidan bekliyorum cok ketum bi burc soylemez tabiiya akrep burcu aşık olunca karşı tarafa söylemiyor mu çözemedim
Aahh bu hüma bi iki seyi gercekten biliyo sonrası hepimizde aynıo huma varya o huma eşşekler kovalasın onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?