Binnaz Abla Hatunları :))

Biz ayrildik coktan gecti gitti. 2sene sora dondu olmadık zaten napim onca zaman sonra en erkeni 4 ay falandi siz ne kadardir ayrisiniz ki

2 yıllık tanısma 1i dostluk 1sene sevgili ama bu 1senenin toplasan 7ayı küslük durumu..şuan ayrılmadık ama adam ciddiyette deil henüz bende buna gelemiyorum beklemeyeceğim bunlar boyle dediğin gibi en kısa ayrılıkları 4 ay surer geri gelir gelir dururlar ben 30yasındayım beklemek istemiyorum seviyorum hala ama kızdırmaya felan calıscam canını yakmadan ayrılmak için bitirmek için ugrascam yoruldum kalbimde agrıyo degmez

Biz 1 sene boyunca 1 gun ayrilmamistik aslinda derin mevzuular. yahu koptu bi kere toparlayamadik.. bizde de tam tersi ben evlilikten korkarım o hep bahsedip sana gore diil dimi derdi evlilikten korkup flortoz de degilim ama bosanma korkusu var. Son aradiginda allahim ikimzden birinin olmesi mi gerekiyo neden bitmio diyodu ulan niye olelim dedim icimden.. bence inceldigi yerden kopsun mantigi cok dogru

Hernekadar daha ciddiyete tasmasakta bizde kopamıyoruz hatta oda farkında bunun ama biz daha cok kavgalı donemlerde bile hergun konusuyorduk hatta birkere bana sen normal konusmayı unuttun demişti baksana güzel şeyler yazıyorum hiç oralı olmuyosun demişti

Hahah aynen ya aynı cumleyi duydum billa ya akrebiz ya simdi biz geri donsek nolur ki kaldigimz yerden devam ediyoruz ben kizdigim 1 seyi kabullenmem 10 yil soylerim ee soylemektense bitsin

Kızlar bir astro sitesi var doğum haritası özellikleriniz bu yıl için tahminler çok güzel anlatılmış sizde bir kurcalayın derim

Hahah aynen ya aynı cumleyi duydum billa ya akrebiz ya simdi biz geri donsek nolur ki kaldigimz yerden devam ediyoruz ben kizdigim 1 seyi kabullenmem 10 yil soylerim ee soylemektense bitsin
ya akrep burcu aşık olunca karşı tarafa söylemiyor mu çözemedim

Aaaa ayol sende mi akrebsin
kız nedir bizim bu kopamayışımız uyumumuz ah ah o uyuma bitiyoruz değil mi
ben biliyorum zaten buda kopamaz bende ama acayippp bir uyum ve baglılık var bak sen diyincede ortaya çıktı gene beklemek özlemek bana gore deil bana net olsun olamıyor adam işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…