Kiz ve kirmizi tez alinacak bir habereÇok sağol canım benimm
Ex ise hastalik vs olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz ve kirmizi tez alinacak bir habereÇok sağol canım benimm
Ben Oğuzhan derim beni şaşırtan nokta atışı olmuştu ve çok mantıklıydı falı beni çok tatmin etti oğuzhandan sonra fal baktırmamaya karar verdim bekliyorum şuan çıkmasınıfatima hiç kesmedi beni oğuzhan mı fama mı kime ne baktırayım önerisi olan var mı?
ya ben kart seçerken konsantre olamıyorum daha doğrusu neye konsantre olucam bilemiyorum beceremiyorumBen Oğuzhan derim beni şaşırtan nokta atışı olmuştu ve çok mantıklıydı falı beni çok tatmin etti oğuzhandan sonra fal baktırmamaya karar verdim bekliyorum şuan çıkmasını
Soracağım soru zaten hep aklımda olduğu için konsantre olmakta zorluk çekmedim :) Ama aklımda kişiyi düşünerek gözüme kestirdiğim kartları seçtimya ben kart seçerken konsantre olamıyorum daha doğrusu neye konsantre olucam bilemiyorum beceremiyorumsoruyu düşünerek mi çekiyosunuz kartları nasıl yapmamız lazım onu?
ilk baktırdığımda aylin söylemişti konsantre olmadan çekmişsin diye ama şimdiye kadar baktırdığım en iyi faldı o fal kadar şaşırtan olmadı beni bi daha
bi deniyim bakayım denemeden bilemeyiz dimiSoracağım soru zaten hep aklımda olduğu için konsantre olmakta zorluk çekmedim :) Ama aklımda kişiyi düşünerek gözüme kestirdiğim kartları seçtimyine de sen bilirsin belki seninle enerjisi uyuşmaz ama ben oğuzhanı çok beğendim sonucu olumsuza bağladı tamda istediğim gibi onunla yeni bir birliktelik var diyen falcı şimdiden patlamış olurdu benim gözümde çünkü imkansız
Benide haberdar edersen sevinirim canımbi deniyim bakayım denemeden bilemeyiz dimi![]()
amam canım gelince yorumumu yaparım zatenBenide haberdar edersen sevinirim canım![]()
Benımde aklım kahvede kaldı:))Bende begendim oguzhani ama kahve attim katinada aklim kaldi onudami denesem falkolik oldum bu ara![]()
Sen oğuzhana kahvemı attın katınamı canımBen Oğuzhan derim beni şaşırtan nokta atışı olmuştu ve çok mantıklıydı falı beni çok tatmin etti oğuzhandan sonra fal baktırmamaya karar verdim bekliyorum şuan çıkmasını
kızlar bbıde bu fama kahve bakmıyodu sankı benmı yanlıs hatırlıyorum tellwedeyken falının bırı kapalıydı sankı?![]()
Kizlar iki falla bir muddet beklemeye girecegim fama ve fatima ikisi arasinda tercih yapsam fatima derim ama bayildim..cidden memnun kalarak baktirdim bu ikisi disinda ki fatima onceligim asla fal atmam artik son noktada cunku bu ince konuyu bana soyleyen detayli pek kimse olmamisti
ıkısı aynımıydı pekı marple?Kizlar iki falla bir muddet beklemeye girecegim fama ve fatima ikisi arasinda tercih yapsam fatima derim ama bayildim..cidden memnun kalarak baktirdim bu ikisi disinda ki fatima onceligim asla fal atmam artik son noktada cunku bu ince konuyu bana soyleyen detayli pek kimse olmamisti
Katina atmıştım canımSen oğuzhana kahvemı attın katınamı canım
Asla ayni tarzda degiller bildikleri ortak konuyu bile aktaris cumleleri cok degisik fatima daha detayıkısı aynımıydı pekı marple?