valla benim bünyem seni atalı çok oldu,üstüne kimsenin bünyesinde değilim,evet beni dişine göre buldun galiba,milletin yükünü üstüme yıkmaya çalışma,bal gibi nesibenin reklamını yapıyorsun,bir arkadaşla burada atışdınız,o lafını tıkdı,gözüne beni kesdirdin,sen kendin burada nesibeye laf söyleyen birine nesibenin avukatı gibi çıkıştın,oda bana ne bende nesibeye laf falan söylemiyorum,bunuda açayım,evet sen reklamcısın,korumaya almışsın bazı falcıları bunu yapıyorsun,beğenirsin beğenmezsin tamamda biri bir şey dediğinde neden zıplıyorsun,buradakileri kışkırtmaya çalışıyorsun,ben genel konuşmadım ama burada bazı falcıları överek reklam yapılıyor,bunu reklam olarak yapmasalarda dışarıdan bakanları cezbediyor,ama reklemcılarda var o ayrı,bende burada adı geçen bütün yorumculara yorum yaptırdım,ama genelde beğenmedim,beğendiklerim oldu ama zamanla onlarda boozuldu,bu nedenle ben hissettiğim bir falcıya baktırma taraflısı oldum,
ikide bir bana laf atıp durma,git kendi çapında takıl,benim seninle hiç işim olmaz,düş yakamdan tamammı