• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Hayır birde kendisi ile çelişiyor.. hem diyor ki dışardan okuyanlar burada reklam dönüyor , buraya inanarak fal bktırmayın . Hem de bu topiği izlemeye devam ediyor. O zaman sen niye burdasın :KK70:
Çelişki , çelişki , çelişki :KK64:
lütfen sende önünden konuşurmusun,herkes her şeyi söylerken iyi bana yöneldiniz bi anda bakıyorum,
evet burayı takiip ediyorum,burası sadece size ait değil,bana sarmaktan vazgeçseniz iyi olur,benim derdim siz değilsiniz,sizlerle hiiç bir alıp veremediğimde yok.

Bu
lütfen sende önünden konuşurmusun,herkes her şeyi söylerken iyi bana yöneldiniz bi anda bakıyorum,
evet burayı takiip ediyorum,burası sadece size ait değil,bana sarmaktan vazgeçseniz iyi olur,benim derdim siz değilsiniz,sizlerle hiiç bir alıp veremediğimde yok.
muhabbet cok sıktı artık suraya ıkı kafamız dagılsın dıye gırıyoruz masallah laf yetıstırmedıgınız kımse kalmadı çarşaf çarsaf lütfen burayı kavga yerıne donusturmeyın

kızlar zeus'a fal atmıstım fal sepeti.anı ve geçmişi bildi..aile olaylarımı da söyledi hepsini..eğitim falan filan. yani herkes ilişkim olsa da olmasa da aynı şeyi diyor..ne diyim kader diyorum ama ılıskım olunca falların seyri su sekilde değişti geçmişteki insan af dileyecek olarak gorunuyor bakalım cıkacak mı
O kadın bana dırek kartları yorumlamıstı ben pek sevmedım onu

Bu

muhabbet cok sıktı artık suraya ıkı kafamız dagılsın dıye gırıyoruz masallah laf yetıstırmedıgınız kımse kalmadı çarşaf çarsaf lütfen burayı kavga yerıne donusturmeyın
benide sıktı,açıp durmazsan sıkılmazsın,laf atın karşılığını verincede sıkın oh ne ala memleket

Bu

valla döküldükce döküldünüz hepinize yetişemeyeceğim,herkes işine baksın kolay gelsin

valla benim bünyem seni atalı çok oldu,üstüne kimsenin bünyesinde değilim,evet beni dişine göre buldun galiba,milletin yükünü üstüme yıkmaya çalışma,bal gibi nesibenin reklamını yapıyorsun,bir arkadaşla burada atışdınız,o lafını tıkdı,gözüne beni kesdirdin,sen kendin burada nesibeye laf söyleyen birine nesibenin avukatı gibi çıkıştın,oda bana ne bende nesibeye laf falan söylemiyorum,bunuda açayım,evet sen reklamcısın,korumaya almışsın bazı falcıları bunu yapıyorsun,beğenirsin beğenmezsin tamamda biri bir şey dediğinde neden zıplıyorsun,buradakileri kışkırtmaya çalışıyorsun,ben genel konuşmadım ama burada bazı falcıları överek reklam yapılıyor,bunu reklam olarak yapmasalarda dışarıdan bakanları cezbediyor,ama reklemcılarda var o ayrı,bende burada adı geçen bütün yorumculara yorum yaptırdım,ama genelde beğenmedim,beğendiklerim oldu ama zamanla onlarda boozuldu,bu nedenle ben hissettiğim bir falcıya baktırma taraflısı oldum,
ikide bir bana laf atıp durma,git kendi çapında takıl,benim seninle hiç işim olmaz,düş yakamdan tamammı
Ne kadar komiksin çok eğlendirdin beni :))))))))) Forumu kullanmayı biliyorsan "bir arkadaş" diye bahsettiğin şahsın profiline girince ne için buraya düştüğünü anlardın,istersen sana ders verelim;yeni üye ise,hep bir topikte takılıp,birilerini kötülüyor ya da övüyorsa reklam amaçlı üyeliktir öğren :)))))) O senin zavallı "bir arkadaş" bu tip bir arkadaştı şutlandı...Sen ona buna laf edeceğine çıkmayan falların ve bozuk moralin için buradaki insanları itham etmemeyi öğren bence...Herkesin bir sıkıntısı var ki fal baktırıyor ama kimse senin gibi ona buna "burası hep reklam herkes reklam yapıyor" diye çamur atıp kaçmıyor...Attığın çamurları yemeden temizlemenin en iyi yolu adabınla özür dilemektir ama bu da senin bünyende alerji yapacak belli :KK70::KK70::KK70:

yaa allah aşkına bi geçmişe bakın,nefertari.kendisi bir arkadaşla laflaştılar,birisi nesibeye laf söyledi diye olmadık lafları sıraladı,geldi bide bana atrlandı,ben onu aklıma getirip veya sizleri aklıma getirip bir şey demedim,beğenmem beğenmem bunu söylemekte özgürüm,kendisi ortalığı karıştırmaya gelmiş,bula bula bir laf attı bana,başladı bulaşmaya.
lüütfen benim sizlere asla bir lafım olmaz,buradaki arkadaşlığa dostluğa diyecek lafım yok,olmazda.
Bu arada haddini bil!!!!!! Ortalık karıştıran biri varsa o sensin,bir topik için "burası hep reklam" dersen herkesi zan altında bırakırsın!!!!!!!!!

Kızlar yarın kesın bır sey beklıyoruzz yasal olarakk ispatlandıgı an sıze ayrı isimlerle aynı kişi olan ve bızlerın msjlarını fallarıno okuyup bıze gerı satan 2 kişiyi yazıcamm,, kk undekı kımse kerız degıl herkes gorsun bışey beklıyorum kesınleşsın yazıcam, burada hepımız dost olduk dertlerımızı paylaştıgımız kalıtelı bır topık bu yalancı falcılaraaaa ve onların reklamcılarına burada yer yok.. Canlar yrn yazıcammm.. Ve ınanın emın olarak yazıcam

Kızlar yarın kesın bır sey beklıyoruzz yasal olarakk ispatlandıgı an sıze ayrı isimlerle aynı kişi olan ve bızlerın msjlarını fallarıno okuyup bıze gerı satan 2 kişiyi yazıcamm,, kk undekı kımse kerız degıl herkes gorsun bışey beklıyorum kesınleşsın yazıcam, burada hepımız dost olduk dertlerımızı paylaştıgımız kalıtelı bır topık bu yalancı falcılaraaaa ve onların reklamcılarına burada yer yok.. Canlar yrn yazıcammm.. Ve ınanın emın olarak yazıcam

ay çok merak ettim bekliyorum canım :KK9:

Back
X