• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

aynen, bende famanın falını okurken şok oldum. ayline yazdığım sorular ve
aylinin cevaplarının toplamından oluşan bir faldı
ama arkadaşlar fama geçmiş ve anda çok iyidir diyolar,
bende güveniyorum.
kuzummm sanadaa deyimm burdannn famaa aylinn meryemmm üçüü paslaşarakk fallarımızııı yazıyolarr bievdenn üç kişii hepsinee attıkk eminn olmasamm yazmamm seslii fall atınn yaaaa böylee cokk türedilerrr

Ben zaten size kaderi tartışıyorsunuz demedim. İlk mesaja bakarsan bir arkadaş fatima 2 hafta önce dönecek derken iki hafta sonra dönmeyecek dedi tarzı bir şey yazmış, buna binaen yorum yaptım,yaparken kadere değindim.Selmanınbahçesi midir nedir onunla ilgili olay hakkında yorum yapmayı tercih etmedim. Senin burada bunu söylemenden de hiç hoşlanmadım Grey, kusura bakma.
Bende senin fatımayı savunmandan hiç hoşlanmadım baldankabak kusura bakma

Fallarla ilgili de birkac gorusumu paylasmak istiyorum, ben de yapmiyorum ama katina surekli baktirilan bir fal cesidi degildir, enerjisi cok yuksektir, fal acilmissa kabulunuzdur, surekli baktirirsaniz celisir yorumlar, tarot daha esnektir.

Kızlar bir milyonuncu kez gitme kararı alıyorum, bunu hep yapamadığım için de hesabımı kapattıracağım şimdi. Hayatımda da her şey çok şükür yoluna girdi. Umarım hepinizin de öyle olur. Çok çok mutlu günlerinizi paylaşın inşallah buradan. Hepinize sevgiler :KK36:

Ben fatimayı savunmadım, fikrimi söyledim. Burası da fikir bildirmek için var zaten.
Ben kör ya da okuduğunu anlamayan biri değilim. Fatıma kader değişebilir diye bir şey uydurmuş.. sen de yok doğru kader değişir falan bişeyler bişeyler onu savunmaya geçtin.. yazdığın mesajı tekrar oku istersen.. açıkçası beni çok şaşırttın , senden beklemezdm

arkadaşlar bu gün gün bir yorum yaptım fakat buarada gündem yoğundu detaya giremedim acaba fal alemde daisty tarota fal baktıran oldumu beni çok şaşırtı evet olumsuz bir faldı ama gerçekleri söyledi kafam karışık bilgisi olan yazarsa sevinirim
Bugun bende baktırdım ona kahve ıyıydı begendım bana olumlu konustubekleyıp gorce

Ben kör ya da okuduğunu anlamayan biri değilim. Fatıma kader değişebilir diye bir şey uydurmuş.. sen de yok doğru kader değişir falan bişeyler bişeyler onu savunmaya geçtin.. yazdığın mesajı tekrar oku istersen.. açıkçası beni çok şaşırttın , senden beklemezdm

ahahahah Grey Fatima öyle bir şey dediğini bilmiyorum ki o kısmı okumadım bile :) Daha öncede defalarca kader değişir ben buna inanırım,kelebek etkisi dedim. Ben 25 yaşındayım biri yazdı diye fikrim değişir mi allasen ama sen de haklısın burada tonla olay dönüyor. Neyse hiç ilgilenmiyorum artık sen de haklıymıssın fatimanın onu dediği yeri okumamıstım açıkcası, şimdi hak verdim ben olayı anlamamısım pardon. Neyse ben gidiyorum zaten hesabımı kapattırıyorum fatiması da falı da kaderi de pek umrumda değil şu an. Kazen hesabımı kapatana kadar yazarım yorumlara sonra yokum :)

ahahahah Grey Fatima öyle bir şey dediğini bilmiyorum ki o kısmı okumadım bile :) Daha öncede defalarca kader değişir ben buna inanırım,kelebek etkisi dedim. Ben 25 yaşındayım biri yazdı diye fikrim değişir mi allasen ama sen de haklısın burada tonla olay dönüyor. Neyse hiç ilgilenmiyorum artık sen de haklıymıssın fatimanın onu dediği yeri okumamıstım açıkcası, şimdi hak verdim ben olayı anlamamısım pardon. Neyse ben gidiyorum zaten hesabımı kapattırıyorum fatiması da falı da kaderi de pek umrumda değil şu an. Kazen hesabımı kapatana kadar yazarım yorumlara sonra yokum :)
benn yazdımm sana baldankabakk hiçmii okumadınn okumadıysann niyee yazdınn taamm gittee burdaa bizii kullanıyolarr resmenn görr yaniii

tatlım siz o sıra biraz sinirliymişsiniz bence o yüzden yanlış anlamış olabilirsiniz ben az önce okudum 2 gündür girmiyodum ya anladım Baldankabak Baldankabak ı. kaderin içeriğini anlatmaya çalışmış bence de kader belli başlı şeyleri içerir ve onun dışındakiler değişebilir. baldan da bunu anlatmak istemiş sonuçta burda bir çlok kişi oldu birileri için fal baktırıp sonra ben farkettimki başkasını düşünüyorum yeni biriyle konuşuyorum diyen. yani birilerini sevmekten vazgeçebiliyoruz durumlar değişebiliyor

benn yazdımm sana baldankabakk hiçmii okumadınn okumadıysann niyee yazdınn taamm gittee burdaa bizii kullanıyolarr resmenn görr yaniii

ya hayatım hiç dikkat etmedim vallahi yarım yamalak girip çıkıyorum, kim ne yazmıssa bazen bana yazılanları okumadan begeniyorum ayıp olmasın hani hiç tınmamıs gibi olmayım diye. Kullanmayla alakalı değil hayatım evet cok garip şeyler dönüyor haklısınız. Ben boşluktan dadanmıştım fallara şimdi cok sükür her şey yolunda vaktim de olmuyor ondan kapatacağım hesabımı. Çünkü fal baktırmasan da buraya girince için gıcıklanıyor illa aklında o falcı yer ediyor ve atıyorsun. Artık ihtiyacım kalmadı fallar da bu forumda kötü zamanımda iyi geldi bana, yine olsa yine atarım ama artık her şey iyi faldan soyutlanmak istiyorum :)

tatlım siz o sıra biraz sinirliymişsiniz bence o yüzden yanlış anlamış olabilirsiniz ben az önce okudum 2 gündür girmiyodum ya anladım Baldankabak Baldankabak ı. kaderin içeriğini anlatmaya çalışmış bence de kader belli başlı şeyleri içerir ve onun dışındakiler değişebilir. baldan da bunu anlatmak istemiş sonuçta burda bir çlok kişi oldu birileri için fal baktırıp sonra ben farkettimki başkasını düşünüyorum yeni biriyle konuşuyorum diyen. yani birilerini sevmekten vazgeçebiliyoruz durumlar değişebiliyor

canım yaa sana hep sorucam unutuyorum,
senin favorillerin kimler?

Valla bilmiyorum baldan , fatımanın o açıklamasını onaylayan bir yazı görünce senden bayaa şaşırdım.. yani seni severim biliyorsun. Yakıştıramadım görünce..

canım yaa sana hep sorucam unutuyorum,
senin favorillerin kimler?
tatlım daha esas konuyla ilgili çıkan olmadı ama selenanın bi kaç dediğini yaşadım. sonrasında falalem meryem fatima biryolun var aylin ve famayı beğendim. yani bilinmeyecek şeyleri bildiler. bi de saraylının bi dediği çıktı. yüzyüze falda da bitek çiğdemin dediklerini yaşadım. sen kimleri beğeniyorsun

ya hayatım hiç dikkat etmedim vallahi yarım yamalak girip çıkıyorum, kim ne yazmıssa bazen bana yazılanları okumadan begeniyorum ayıp olmasın hani hiç tınmamıs gibi olmayım diye. Kullanmayla alakalı değil hayatım evet cok garip şeyler dönüyor haklısınız. Ben boşluktan dadanmıştım fallara şimdi cok sükür her şey yolunda vaktim de olmuyor ondan kapatacağım hesabımı. Çünkü fal baktırmasan da buraya girince için gıcıklanıyor illa aklında o falcı yer ediyor ve atıyorsun. Artık ihtiyacım kalmadı fallar da bu forumda kötü zamanımda iyi geldi bana, yine olsa yine atarım ama artık her şey iyi faldan soyutlanmak istiyorum :)
baldankabakkk greyy haklııı bakk inankii kuzummm bugünn cokk şeylerr döndüü okuu biii anlarsınn sendee kaderr değişkenliğii ilee yazdınn burdaa fatimaaa kötüüü bencee içimm almadıı haklıyımm kadınınn zamanındaa baktığıı fall onlarr adlıı falcıdaa cıkmışşş o örtüldüü unuttukk bugünn olanlarr fazlaydııı doğruyuu söylüyoo marplee fatimaa tarafındaann duasınıı okusunn diyee uyarıldıı benidee burdaa birii susturmayaa çalıştıı benn burdaa arkadaşlarımıı seviyorumm dertleşiyoruzzz amaa senn böylee görüyosann gitt kuzumm allahh bozmasınn mutluluğunuu

Valla bilmiyorum baldan , fatımanın o açıklamasını onaylayan bir yazı görünce senden bayaa şaşırdım.. yani seni severim biliyorsun. Yakıştıramadım görünce..
greyy kuzumm benn o yazıyıı okudumm şimdii zatenn okumadımm yazılanlarıı diyoo cokk hızlıı geçtii sayfalarr ondann görmemiştirr baldandaa

ben de seni severim canım, öyle bir amacım yok olamaz da. Neyse olur böyle şeyler.

Kızlar Kazen kızmıs bana ocakta da kapatmıstım, kapatın aktif olmayın demiş ama ben onu beceremem o yüzden sonsuza dek kapattıracağım şimdi ama pişman olursam diye de cok korkuyorum :D Neyse haydi hoşçakalın umarım her şey çok güzel olsun. Ay vallahi sanalda bile vedalaşmalardan nefret ediyorum :((

ben de seni severim canım, öyle bir amacım yok olamaz da. Neyse olur böyle şeyler.

Kızlar Kazen kızmıs bana ocakta da kapatmıstım, kapatın aktif olmayın demiş ama ben onu beceremem o yüzden sonsuza dek kapattıracağım şimdi ama pişman olursam diye de cok korkuyorum :KK70: Neyse haydi hoşçakalın umarım her şey çok güzel olsun. Ay vallahi sanalda bile vedalaşmalardan nefret ediyorum :KK43:(
baldann burdaa banaa insanlıkk ettinn senn iyii brisinn bencee gitmee ama sayfalarıı olaylarıı tamm okuu öylee yaz be kuzumm bugünn cook karıştıı ortalıkk istiyosann git amaa ne bilimm şurdaa arkadaşızz:KK43:

içimm almıyorr bazıı şeylerii kızlarr fall atıyoruzz kii bizdee ailcekk hastalıkk yazıyozz ediyozz falcılarıı seviyozz amaa burdaa banaa kaşarr tarifii verenn bi karaktersizz savunulduuu hepimizinn aklıı yerindee oncaa yıll fal baktırdımm siteleree sonradann sardımm seslii bakmıcaksaa paraa vermemm yaaa sizdee öylee yapınn yazıı nee yaaa nelerr gördükk kopya fall bilmem nee bencee insann yazmayaa üşenirr dee kopyaa fall yollarr FATİMAA gözümdee hiçtirr siz bilirsinizz amaa son defaa yaziyimm dedimm arkadaşlarımaaa öpüyorumm sizi bee kızlarr dileklerimizz olsundaa burdaa sadee geyikk döndürelimm

Back
X