- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Ya audrey bosver saf kalalim icimiz cocuk kalsin ki hayatin tadi ciksinmarplem valla hepsı aynı fabrikadan cıkmıs gibi
bizde saflığımıza doymayalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya audrey bosver saf kalalim icimiz cocuk kalsin ki hayatin tadi ciksinmarplem valla hepsı aynı fabrikadan cıkmıs gibi
bizde saflığımıza doymayalım![]()
Hahahha ciddimisin superBenim eskisi fallara düşmüş fal baktiriyormus benim gibi çok güldüm ya![]()
biri beni durdursun
![]()
Fama sana tutar mi bilmiyorum kuzum ama falı okurken onda sok oldum imkansız aile olayını bildi dovecek sandım beniama fatima cidden benim anda en basit şeyi bilemedi. daha sonra soruda sordum onu kıvırmaya çalıştı ben zaten görmüştüm onu diye. bunu demeseydi cidden bişi demezdim görmez görmez olabilir ama ben zaten görmüştüm diye trip atmak ne demek gördüysen söyleseydin o zaman![]()
çok merak ediyorum onu tam atıcaktım mola vermiş birazdan gelicekmiş onu bekliyorumFama sana tutar mi bilmiyorum kuzum ama falı okurken onda sok oldum imkansız aile olayını bildi dovecek sandım beni
çok merak ediyorum onu tam atıcaktım mola vermiş birazdan gelicekmiş onu bekliyorum![]()
biri nikinle fal baktıyor demedi, önce onu bir düzeltelim. sizi direkt ben sanmış ve sonra bakıcam falına bugünlük artık yoruldum yazmış. doğal olarak ben de fal göndermediğim için, o kişi ben değilim ve sana fal yollamadım bir yanlışlık var dedim.Selam falalemde urmiaa nikini ben kullaniyorum, burasi ile nerdeyse hic alakam yok, 10 yildir katina destem var, tesaduf eseri aldim, urmiaa benim kisi kartim, katina bakma yontemlerinden birinde ortaya kisi karti ya da fotograf konur, su aralar cok fal gonderdim kime gondereyim diye fikir almak icin buraya bakiyordum birkac gundur, yazdiginizi da tesaduf eseri gordum, ama bence bi falcinin sizi arayip nikinle fal baktiriyorlar deyip birini zan altinda birakmasi etik olmamis, sizi de yanlis dusuncelere sevketmis, biri mail adresini bul demis, cok sasirdim
biri nikinle fal baktıyor demedi, önce onu bir düzeltelim. sizi direkt ben sanmış ve sonra bakıcam falına bugünlük artık yoruldum yazmış. doğal olarak ben de fal göndermediğim için, o kişi ben değilim ve sana fal yollamadım bir yanlışlık var dedim.
ben burdaki nikimle fal baktırmıyorum zaten.
evet açıklama getirdiğiniz çok iyi oldu.. teşekkürler.. zira nickimi değiştirmeyi düşünmeye başlamıştım. iyi akşamlarOyle ya da boyle eger tesaduf eseri gorup cevap yazmasaydim ki en son 1 yil once buraya girmisim sifremi zar zor hatirladim siz ruh hastasi birinin bunlari yaptigini dusunecektiniz, bu sekilde yazmissiniz, rahat olun tesaduf sadece demek icin yazdim bunu sadece, uzatmak istemem, iyi aksamlar dilerim
Yorumunu bekliyoruz :)çok merak ediyorum onu tam atıcaktım mola vermiş birazdan gelicekmiş onu bekliyorum![]()
Ben baktırdım bana olumlu konusup yaz aylari demisti canım.bu arada edna taurana atan var mı? off hoşlandığım çocuk olmayacak dedi sonbahardan sonra yeni biri dedi
ne diyorsunuz?![]()
Ben de meryem e cümleleri aynı..ben fama yı acayip derecede aylin e benzettim kızlar
ama bende geçmişe girmemiş, sadece tek cümle var
4 vakit vermiş la ne bitmez 4 vakitmiş aylin meryem ve birkaç kişi daha ne zaman atarsam atayım 4 vakit deyip duruyor![]()
Aslında mantıklı başka nick almak,ben salak mıyım yavruuubu arada, benim burada kullandığım nickim ile fal atan birileri varmış falcılara.. kardeşim siz HASTA mısınız ?
ne tür bir manyaksın sen ki benim nickimi kullanıosun ? başka nick mi kalmadı ? falcılar eğer okuyorlarsa, ben asla buradaki nickim ile fal göndermem, bilginiz olsun.. o kim ise ben değilim..
Biraz da o para harcasin da ne düşündüğümü ben bile bilmezken tribe girmez umarımHahahha ciddimisin super
Canım sende olayı anlamadan yorum yapmışsın . Burda kader nedir ne değildir tartışmıyoruz..
fama aylin meryemm üçüü aynıı kişii paslaşarakk fall yazıyolarr yaa kaçç kezz yazdımm kızlarrben fama yı acayip derecede aylin e benzettim kızlar
4 vakit vermiş la ne bitmez 4 vakitmiş aylin meryem ve birkaç kişi daha ne zaman atarsam atayım 4 vakit deyip duruyor![]()
ben fama yı acayip derecede aylin e benzettim kızlar