• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

galiba iki sitede de calısıyomus sormuslar o senmisn filan diye yok o beni taklit ediyo diye ama yazıslarından anlamıslar birde bilgileri buluyomus falan filan anlıyacagnz iki yerde de site sahiplerini kandırarak paraya para demeyen biri.herkesi dolandırıyo dediler ama ben hic baktırmadım ona ben 5 kisiye baktırdm gizem hanım iyiydi binnazdan.umut bey iyi gibi geldi ama sallamasyonmus sonra anladım kesin tarihler söyledi birde benm dedigm olacak olmazsa ölmüşümdür tarzı vardı ki olmadı binnazdan.lebuda tamamen garip anlasılmıo bile dedigi falı iptal edip bilrerek parayı cok alıyo sistemde yanlıslk diyo.sehnaz kahve falıma tarot at ona bakıyım diyerek mahvetti.medyumesref te aynı sekilde bunlarda falımpirden

İyide nasıl yazışlarından anlayabirler ki Venus sesli yorum yapıyor ustelik venus öyle çok fal bakan biri olsa anlayacağım para kırdığını da kadın çalışıyor bir siteye yetişemiyor

baktımm seninn öncekii yazdıklarınıdaa biliyorumm şimdidee saçmalıyosunn ispatlamadığınn şeyee suss venüss bana cıkmadıı amaa telvedenn falsepetinee geçtii böylee bişii yapacak olsaa fall alırr demiii ispatlaa hadii yazışmaa at

gollom sakın kuzu :stop::KK70::KK70:
bugun fazla olay oldu daha fazlasını bunyemız kaldırmaz :p:p

İyide nasıl yazışlarından anlayabirler ki Venus sesli yorum yapıyor

aynen kadın ıkı sıtedede seslı yorum yaptı cok buyuk bir itham bu bıde bana cıkmadı dedıklerı ama o kadının oyle bırısı oldugunu hıc dusunmedım ..
offfff entrikalar entrikalar :KK43::KK43::KK14:

vallaha arkadslardan duydum bende ben ona fal atmak istiyodum dediler sacmalama filan bu böyle böle buraya da dedim belki duyan vardır der diye
yazışlarından anlamışlar filan yazmışsın bi de, o kız sesli yorum yapar ne yazısı ?? ayrıca para derdi olsa 6 ayda bir girmez profiline ve paraları kırardı... kız Saint-Joseph Fransız lisesi mezunu bir hatun.. işi de var bildiğim kadarıyla

cidden destekli atsınlar arkadaşlarına söyle..

Venus bana çıkmadı ama böyle iftiralara falan inanmıyorum kadın bir siteye yetişemiyor işte çalışıyor nasıl iki siteden para kırsın hiç hoş değil bu ithamlar emin olmadan konuşmayın iftira atmayın

yazışlarından anlamışlar filan yazmışsın bi de, o kız sesli yorum yapar ne yazısı ?? ayrıca para derdi olsa 6 ayda bir girmez profiline ve paraları kırardı... kız Saint-Joseph Fransız lisesi mezunu bir hatun.. işi de var bildiğim kadarıyla

cidden destekli atsınlar arkadaşlarına söyle..
tamm valla suan bende sinir oldum benim param varken baktıracaktm simdi baktıramıyorum da.

aynen kadın ıkı sıtedede seslı yorum yaptı cok buyuk bir itham bu bıde bana cıkmadı dedıklerı ama o kadının oyle bırısı oldugunu hıc dusunmedım ..
belki de onlar da reklam amaclılardı bilemiyorum bana diyenler bu senenin ortasında konustuk belki de farklı falcıların actıgı sayfaydı onlar o arkadslar kızlar burada birkac kisiye güveniyorum yani hele profil resmini koymayanlardan korkuyorum yani falcı olabiliyolar bilerek giriyolarmıs önceden olaylar olmus bu sitede ama cok sıcakkanlılardı güvenmistm onlara

Kizlar venus asla oyle biri degil bana da cikmadi fali ben daha yeni fal olayina girdiimde gunluk fal atan bi insandim kendisi beni uyardi zaten ona 2 fal yolladim arada zaman olsun kendine bunu yapma diye ha fali ciktimi hayir ama bende ilk defa birinin bu sekilde itham edilmesini kabullenemem yani oyle biri olsa zaten hergun alim yapar sirf takipcileri var diye giriyo ben venusun buna ihtiyaci oldugunu dusunmuyorum asil o hobii gibi yapiyo bu isi buna ihtiyaci filan yok

ben arkadstan duydum diyorum ve biraz üslubuna dikkat edermisn?

Iyi de arkadasim, kendin birinci elden gormedigin duymadigin bir seylerle birine kara caliyorsun resmen. Baskalarinin laflari iftira midir nedir asli astarini bilmeden yazarsan sen de iftiraya ortak olursun, hem de bunca insanca okunan bir ortamda.

Venus paragozlukle alakasi olan son kisi. Fal paralarini LOSEVe bagisliyor. Ben en son fal attigimda bana faceden mesaj atmis, parana yazik olmasin daha gecen ay baktirdin diye. Ben yalvar yakar baktirdim. 1 hafta arayla fal baktirdim bir kere de kizmis, bir daha atma demis.

Venusun dolandirma, para carpma niyeti olsa tellwede hesabini acik birakir gecer. 6 ayda bir giriyor falspetine, para toplama derdinde olan bir insanin yapacagi is mi bu, kafaniz kesiyor mu?

Gaybi, gelecegi zaten kimse tutturamiyor. Ama Venus en yetenekli falcilardan biridir bence, zira kendisi akil okuyabiliyor, acaip bir yetenegi var. Degisik, garip yetenegi olan bir hatun kendisi.

Fatıma bende patlayalı çok oldu, ilk fırtınası estiği zamanlarda baktırmıştım. Geçmişten sadece bir detay bilmişti o kadar. Elle tutulur bir fal değildi benim için. Fal kesinlikle enerji meselesi.
Ya bende o kadar cok sey bildiki oyle atilip tutulcak seyler degil ama iste sonunun olucagini dusunmuyorum malesef

Resmen camur at iZi kalsin kendini bilmez bir karalama venus bende cikmadi ama saygi duyarim kendisine

Iyi de arkadasim, kendin birinci elden gormedigin duymadigin bir seylerle birine kara caliyorsun resmen. Baskalarinin laflari iftira midir nedir asli astarini bilmeden yazarsan sen de iftiraya ortak olursun, hem de bunca insanca okunan bir ortamda.

Venus paragozlukle alakasi olan son kisi. Fal paralarini LOSEVe bagisliyor. Ben en son fal attigimda bana faceden mesaj atmis, parana yazik olmasin daha gecen ay baktirdin diye. Ben yalvar yakar baktirdim. 1 hafta arayla fal baktirdim bir kere de kizmis, bir daha atma demis.
canım kara calmıyorum dogrumu diye merak ettım.ama gercekten bu sitede güvenilir gibi arkadas olup sonra falcılar adına calısan arkadaslarmızın olması cok üzücü bende üzüldüm

belki de onlar da reklam amaclılardı bilemiyorum bana diyenler bu senenin ortasında konustuk belki de farklı falcıların actıgı sayfaydı onlar o arkadslar kızlar burada birkac kisiye güveniyorum yani hele profil resmini koymayanlardan korkuyorum yani falcı olabiliyolar bilerek giriyolarmıs önceden olaylar olmus bu sitede ama cok sıcakkanlılardı güvenmistm onlara

bende normal arkadaşın sanmıstım oyle soyleyınce sanaldan tanıdıgın ve hıc bılmedıgın bırının sozuyle bır ınsanı karalamak ne kadar dogru ?? hem reklam yapanlar hem bide sımdı aramızda sevılen falcıları karalamaya calısanlar cıktıı bir bu eksıktı cidden :D:D

bak burda falı cıkmayan ınsanlarda var,bunlardan bırıde benım bana falı cıkmadı ama ben dolandırıcı oldugunu hayatta dusunmuyorum o kızın ,yaptıgınız hiç doğru değil ..

haklısınn kuzumdaa benn bu kişiylee önceden dee tartıştmm özgecanınn ölümüylee resmenn dalgaa geçmiştiii tamam sustumm

Venusun dolandirma, para carpma niyeti olsa tellwede hesabini acik birakir gecer. 6 ayda bir giriyor falspetine, para toplama derdinde olan bir insanin yapacagi is mi bu, kafaniz kesiyor mu?
Asaletten habersiz cahillere laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor yazan kiside bende engelliymis buraya gelip abuk subuk 3 yasinda cocugun konusmayacagi basitlikte fal bakan varmi diye soran kisi bu. kendine olay arayan veledin biri daha

bende normal arkadaşın sanmıstım oyle soyleyınce sanaldan tanıdıgın ve hıc bılmedıgın bırının sozuyle bır ınsanı karalamak ne kadar dogru ?? hem reklam yapanlar hem bide sımdı aramızda sevılen falcıları karalamaya calısanlar cıktıı bir bu eksıktı cidden :KK70::KK70:

bak burda falı cıkmayan ınsanlarda var,bunlardan bırıde benım bana falı cıkmadı ama ben dolandırıcı oldugunu hayatta dusunmuyorum o kızın ,yaptıgınız hiç doğru değil ..
ben de üzüldüm venüs e simdi.sizlere dogru mu diye söyledim

Topik bugun toz duman yalniz, kasar tarifi veren, kafasi basip kizip giden baldankabak, Urmina nin 2. kisiligi:))) derken bugunku sayfalarda cesitli gariplikler var.
kusura bakmayın ama bu falcılar buralara üye oluyorlar öbür falcıların hakkını yiyorlar beni de kandırdılar hakkımı helal etmiyorum o arkads denen varlıklara.

Back
X