Canım benim cidden bugün artık kalmamam gerektiğini anladım.. burda bugün Selmanın üstüne gidip, gitmesine neden olanların da fatimaya fal atmaya devam edeceklerini düşünüyorum.. olan o kıza oldu..
gerçekten tek suçu gelip saf saf Fatimadan haber getirmek oldu ki art niyeti filan yoktu.. masumiyetine de kefilim o kızın.. çok yazık oldu.. akşamdan beri ödevimin başına oturamadım.
Fatimanın yaptığını bizzat Fatima ile konuşmanız lazımdı.. Selma'nın yaşı muhtmelen küçük, tecrübesiz.. özür de diledi yine olmadı.. benim de onca üstüme gelinse ben napardım bilmiyorum..
Yani elciye zeval olmaz, ben zaten o kizcagizi da taniyip etmem, ona da bir sey demedim, ama o sayfalarin hepsini okumadim, o kizcagiza neler yazildi ki?
Sayfalarca cop yazilmis cizilmis, biri kasar tarifi yazmis beriki baklava, ben orda kaldim zati

Olaylardan bir sey anlamadim , ama baklava kafamda kaldi
Fatima neden buraya takiliyor onu cozemedim, ne reklama ne de baska seylere ihtiyaci olan bir insan degil ki. Tutturdugu pekcok insan var, tutturduklari tekrar baktirsin, tutturamadiklari baktirmasin.
Yani adam gibi falci yok ortada , eninde sonunda dolasip Fatimaya kalicaz bence orasi belli zaten
Patronum dedi ki beni Mayisin sonunda kovacakmis

3 gundur ondan mutevellit ruh gibiyim

mayisin sonuna kadar kal bari, 1 ay daha , ne b.k yiyecegimi konusalim en azindan.

Emineye fal attim bugun yarin onun kritigini yapak

Kadın beni kopardı , 3 kere sen bu yıl nişan olucaksın yazmış, bu nasıl bir cümle nasıl bir anlatım arkadaş