• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

saka gibi...Bana daikinci falinda sacmalamisti aldirma.:)İlk fali daha tutarliydi :)

Ilkini de duymak istediklerimi soylemesine ragmen begenmemistim, an ile ilgili bir nokta atisi yoktu hic, benimki icin sana hayran, platonik, asik demisti :) ay o bana asik cocuk 2. falda yalanci, benimle gorusurken aklinda baska biri olan biri oldu :))

Ben ilk attigimda burda konusuldugu icin cok kisi vardi sirada belki yogunluktan cok detay vermedi diye dusunup ki herkes de ovuyordu burada ikinciyi attim ama tam tersi fal cikti :o

Binnaz abladan kimseyi tavsiye etmem. Burada konuşulanlara göre Hüma var onu tutuyorlar. Ancak ben fal yollamadım.
benm kredim yetmedi bende ece gülen e yolladım olumlu demis sevdigim kisi icin mayıs ayında sana acılacak demis bakalım nolacak umut ısık gibi buda mi patlayacak :D

Ilkini de duymak istediklerimi soylemesine ragmen begenmemistim, an ile ilgili bir nokta atisi yoktu hic, benimki icin sana hayran, platonik, asik demisti :) ay o bana asik cocuk 2. falda yalanci, benimle gorusurken aklinda baska biri olan biri oldu :))

Ben ilk attigimda burda konusuldugu icin cok kisi vardi sirada belki yogunluktan cok detay vermedi diye dusunup ki herkes de ovuyordu burada ikinciyi attim ama tam tersi fal cikti :eek:
Bana da sacmaladi canim...Takma kafana yani bildigi sey oldu birinci falda ama bana sen birakmissin sevgilini dedi asfjgh :D İkinci falda tamamen sorularimi cevaplayip katina kartlarini yorumlamisti.Kartta kalp cikti ask var gibi.Yani ve kisaca rezaletti.Enerjimiz tutmadi bence Fama ile.

Bana da sacmaladi canim...Takma kafana yani bildigi sey oldu birinci falda ama bana sen birakmissin sevgilini dedi asfjgh :KK70: İkinci falda tamamen sorularimi cevaplayip katina kartlarini yorumlamisti.Kartta kalp cikti ask var gibi.Yani ve kisaca rezaletti.Enerjimiz tutmadi bence Fama ile.

Ay kesin kaderimiz degismistir :D soru bile sormadim :) fama' yi cok ovuyorlardi belki bu eski fama degildir, birinin bunla ilgili teorisi vardi :)

Tarih verenlere inanmıyorum ve tarih de sormuyorum,yok kesin tarih veriyorum gibi yazanlara da hiç inancım yok.Sadece yakında mı çok mu uzak diye sorduğum oluyor.

Aynen bana da ekim demişti,ekim geçeli oooo bir de çok kısa yorumları var onun.Kimseye tarih sormam,zaten ön görü tahmin gözüyle bakıyorum ben,gaybı sadece Allah bilir.Hava tahmini gibi sadece.

Kizlar azeme baktirdim.Herkesin soyledigine zit seyler soyledi. Ana dair bisi bilemedi. Nokta atisi dolu ama tutacagini sanmiyorum. Bana hayatina yeni biri girecek cok mutlu olacaksin ciddiyete binecek dedi.Ah keske ama yok oyle biri.İcimin isindigi biri yok.Benimle ilgilenen cidden israr eden de biri yok. Ha bu arada benden ayrilmasi baska kadin sebebiyleymis. :KK70: Onun hayatina iki kadin girecek sonra bana geri donecekmis.Cok israr edecekmis. Bilemiyorum belki dogrudur yanlistir da valla salladi mi bakti mi bilemedim. Bir kadinla aran kotu dedi vs alakasi yok. Maddi dilegin var dedi ev araba.Yine alakasi yok. Neyse begeneler nasil begendi anlamadim.

Suan o kadar karisti ki kafam anlatamam... Hangi fala inanacagimi sasirdim. Famaya gore maddi sorun yuzunden nesibe, selena, dideme gore bunaldigindan meryeme gore hatirlamiyorum neyse... Bu da ayri dedi... Hepsi donecek dedi bu da oyle dedi ama sozde kadinlar vs bilmem ne... Nesibe selena yakin zaman dedi.Dur bakalim...

Ya hayir bana israrla asik olacaksin diyen bu falciya kafa goz dalasim geldi kardesim bul madem oyle birini olayim.

Adam haril haril sila sarkisi paylasiyor huzunlu herif beni kadin icin birakmis oluyor.

Neyse kizlar suana kadar dedikleri cikan gelecege dair ufak seyler ve ana dair hisler falan Selena'ydi... Cok bekletiyor ama degiyor. Uzak gelecegi o da bilemez zaten kendisi de falin da kabul etmis. Onun harici ne goruyorsa onu soylemesi muhim falcinin ani bilerek ani bilemeyen bu kisilerin gelecege dair soylediklerine nasil inanacagiz.

Meryem olumlu konustu ama hic begenmedim falini.

Fama olumlu konustu ufak bisey bildi ama ana dair bilemedigi de oldu.Begenmedim.

Nesibe laf salatasi yapti. Olumlu konustu, tespitleri iyiydi.Begenmedim. Eh iste.

Didem bildigi ufak bir sey oldu olumlu konustu.Begenmedim.

Azem hem olumlu olumsuz konustu ama sacmaladi. Uzak gelecek soyledi.İlgincti. Begenmedim.

Selena olumlu konustu.Sagligimdan tut alacagim haberlere vs dediklerini yaki gelecege dair yasadim.Uzak gelecegi goremeyecegini kendi de kabul etmis.Begendim.

Son düzenleme:
Back
X