- 12 Kasım 2012
- 1.577
- 1.378
- 333
ya ani iyi yorumlasin ve yakin gelecege dair bilgi versin uzak gelecegibiliyorum diyen falci yalan soyler:) o yuzden en fazla 1-2 ay kizlarNokta atışları var ama daha süresi var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ani iyi yorumlasin ve yakin gelecege dair bilgi versin uzak gelecegibiliyorum diyen falci yalan soyler:) o yuzden en fazla 1-2 ay kizlarNokta atışları var ama daha süresi var.
saka gibi...Bana daikinci falinda sacmalamisti aldirma.:)İlk fali daha tutarliydi :)
ya ani iyi yorumlasin ve yakin gelecege dair bilgi versin uzak gelecegibiliyorum diyen falci yalan soyler:) o yuzden en fazla 1-2 ay kizlar
benm kredim yetmedi bende ece gülen e yolladım olumlu demis sevdigim kisi icin mayıs ayında sana acılacak demis bakalım nolacak umut ısık gibi buda mi patlayacakBinnaz abladan kimseyi tavsiye etmem. Burada konuşulanlara göre Hüma var onu tutuyorlar. Ancak ben fal yollamadım.
Bana da sacmaladi canim...Takma kafana yani bildigi sey oldu birinci falda ama bana sen birakmissin sevgilini dedi asfjghIlkini de duymak istediklerimi soylemesine ragmen begenmemistim, an ile ilgili bir nokta atisi yoktu hic, benimki icin sana hayran, platonik, asik demisti :) ay o bana asik cocuk 2. falda yalanci, benimle gorusurken aklinda baska biri olan biri oldu :))
Ben ilk attigimda burda konusuldugu icin cok kisi vardi sirada belki yogunluktan cok detay vermedi diye dusunup ki herkes de ovuyordu burada ikinciyi attim ama tam tersi fal cikti![]()
Tatlim bugun atma yarin anneler gunu icin indirim vs olabilir falalemden mail geldi mesela
Bana da sacmaladi canim...Takma kafana yani bildigi sey oldu birinci falda ama bana sen birakmissin sevgilini dedi asfjghİkinci falda tamamen sorularimi cevaplayip katina kartlarini yorumlamisti.Kartta kalp cikti ask var gibi.Yani ve kisaca rezaletti.Enerjimiz tutmadi bence Fama ile.
Banada mail geldi. Hem Falalem den hem de Biryolunvar kampanya yapmış. Diğer sitelerden gelen bişey yok.
Binnazdan Umut Isık ıyy nefret ediyorum ondanya ani iyi yorumlasin ve yakin gelecege dair bilgi versin uzak gelecegibiliyorum diyen falci yalan soyler:) o yuzden en fazla 1-2 ay kizlar
Umut Isık vermis afedersin ama bi b.k olmadı verdigi tarihteTarih verenlere inanmıyorum ve tarih de sormuyorum,yok kesin tarih veriyorum gibi yazanlara da hiç inancım yok.Sadece yakında mı çok mu uzak diye sorduğum oluyor.
bana mail gelmemis yeni üyelik acıcam hangi sitelerde indirim var??Aaa yarin olmus bile :) potansiyel anneler gunumuz kutlu olsun kizlar, kime fal atsak?
fama biryolunvar da mı??Ay kesin kaderimiz degismistirsoru bile sormadim :) fama' yi cok ovuyorlardi belki bu eski fama degildir, birinin bunla ilgili teorisi vardi :)
kız hangi sitelerde indirim var bana hic gelmemissAaa yarin olmus bile :) potansiyel anneler gunumuz kutlu olsun kizlar, kime fal atsak?
Falalemde rezzana at daha once atmadiysan onun ilk fali cok iyiydikız hangi sitelerde indirim var bana hic gelmemiss
umut'un muu??Aynen bana da ekim demişti,ekim geçeli oooo bir de çok kısa yorumları var onun.Kimseye tarih sormam,zaten ön görü tahmin gözüyle bakıyorum ben,gaybı sadece Allah bilir.Hava tahmini gibi sadece.
param olursa ins atarımFalalemde rezzana at daha once atmadiysan onun ilk fali cok iyiydi