- 24 Ocak 2015
- 872
- 1.237
- 208
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu neeburnu hassas olanlar maske taksın,koku bu neylersin,kazan dibi kara tencerede daha karaymış,
neylersin,su bulandı.saksımı saksağanmı,ayııramadımda
nesibeninde bi hayrını görmedim,oda bu işi bilmiyor bence para için yapıyor fiyatından belli,canım bi falda topdan götüreyim hesabı,binde bi fal düşecekte.ayy bunlarda bi hal oldu vallaKızlarrr anneler günümüz kutlu olsun. Nesibenin dediği bişi harfiyen cıktı bu kadının cinleri var bu kadar olmaz çünkü şaşırdık evde cümle söyledi kadın herkese çıkmaz fal ama yazam dedim![]()
ilkay icin ve hüma bal icin cok iyi diyolar ama hic baktırmadmnesibeninde bi hayrını görmedim,oda bu işi bilmiyor bence para için yapıyor fiyatından belli,canım bi falda topdan götüreyim hesabı,binde bi fal düşecekte.ayy bunlarda bi hal oldu valla
herkesin falı patladı kimsede heves kalmadı canım :)Baslik olmus.Herkes nerede:)
tellwede tufanonura baktidigim faldan birsey cikmisti buraya yazmayi unuttum..
hersey iyi giderken tartisma yasancagini bildi .. daha nolsun..
Anda iyiydi gecmisten bahsetmiyordu soruanda ve geçmişte nasıldı canım? soru üzerinden mi gidiyor yoksa, kendi mi biliyor geçmişi?
canım bekleyen kac kısı var acaba tahmıınınız varmı bende atmayı dusunuyorum ona ama bakalımKizlar Selena omrumu tuketti...Kac gundur 2. falima bakilmasini bekliyorum her gun 1 fal bakiyor. Bari 3 baksa![]()
bekleyen 18 kisi var her gun 1 fal bakiyorcanım bekleyen kac kısı var acaba tahmıınınız varmı bende atmayı dusunuyorum ona ama bakalım
cok bekletiyor cok gec bakiyorKizlar Selena omrumu tuketti...Kac gundur 2. falima bakilmasini bekliyorum her gun 1 fal bakiyor. Bari 3 baksa![]()
cepten yazamadim soru olarak fikir yürütebilir mi bilmiyorum ilk falimda öyle bir durum yoktu ikincide haliyle net bir soru sordum ama anlattigi seyler gercektende bazisi bildigim seyler bazisida bilmedisim karsi tarafla alakaliydi.anda ve geçmişte nasıldı canım? soru üzerinden mi gidiyor yoksa, kendi mi biliyor geçmişi?
yazık yaa insanları bu kadar bekltiyor,madem tek tek al falları.bekleyen 18 kisi var her gun 1 fal bakiyor