• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

burnu hassas olanlar maske taksın,koku bu neylersin,kazan dibi kara tencerede daha karaymış,
neylersin,su bulandı.saksımı saksağanmı,ayııramadımda

Kızlarrr anneler günümüz kutlu olsun. Nesibenin dediği bişi harfiyen cıktı bu kadının cinleri var bu kadar olmaz çünkü şaşırdık evde cümle söyledi kadın herkese çıkmaz fal ama yazam dedim:nazar:
nesibeninde bi hayrını görmedim,oda bu işi bilmiyor bence para için yapıyor fiyatından belli,canım bi falda topdan götüreyim hesabı,binde bi fal düşecekte.ayy bunlarda bi hal oldu valla

söyledimmi söyledi oluyo,aslında söylemek her ne haltsa istemiyorum ayy kızceler ben gideyim en iyisi,
bi saksı bi saksağan,ayy her neyse ikiside aynı harfleri barındırıyor,yor dedimde yordu galiba

Yok yaa en son kendimi parçaladım ban yedim Yemicem herkes binnaz ablanın ne pembeci olduğunu biliyo tercih meselesi falcı alırken pembe konus iyi konuş diyomuş Paragöz site atmam ben atan atsın sahte yani burda derdimi dinleyen arkadasım cok pndan yazıyorum kızlar binnaz abla sitesi boş gidin birine anlatın konuşsun pembe çingen gibi saçma yani Bida yazmam lütfen geçmişi neyim okuyun anlarsınız Burda salak sananlar var daha dün adam gibi falcı falan diyodu saçma neyse kızlar hepimizin falları çıksın kurtulalım maskara olduk okuyorum gülüyorum artık

Günaydınn kızlarrr ,
Çok oldu artık fal baktırmıyorum kafam rahat valla :)
Ayrıca baktırdığım tüm ama tüm falcılar hepsi patladı .
Bir tane bile bilen çıkmadı .
Verdikleri tarihlerde hepsi nisan ayında bitti .
Şuan baktırsam bu seferde önümüzdeki ayları tarih gösterirler ama yemiyorum artık :KK53:
Akıllandım , umutlanmıyorum artık tekrar barışmayacağımızda belli , yoluma bakıyorum artık.
Size bol şans diliyorum umarım sizin fallarınız çıkar , benden geçti artık :)
Ara ara sizi takip edicemm.
Esen Kalın :KK37:

Kizlar Selena omrumu tuketti...Kac gundur 2. falima bakilmasini bekliyorum her gun 1 fal bakiyor. Bari 3 baksa :(

Kizlar ask degil ama birkac falci is ile ilgili bir degisiklik olacak demisti ama sevinecegim aynen bir degisiklik oldu ama hic de sevinmedim, ben is kisimlarini he he tabi die gectigim icin kimler hatirlamiyorum ama eve gidince check edip paylasirim, cikan fal sayilabilir :)

anda ve geçmişte nasıldı canım? soru üzerinden mi gidiyor yoksa, kendi mi biliyor geçmişi?
cepten yazamadim soru olarak fikir yürütebilir mi bilmiyorum ilk falimda öyle bir durum yoktu ikincide haliyle net bir soru sordum ama anlattigi seyler gercektende bazisi bildigim seyler bazisida bilmedisim karsi tarafla alakaliydi.
5 tl ye kahve atmistim denemek denememek size kalmis... ben sadece yazmak istedim

Back
X