• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

bu yoruma fazlasıyla katılıyorum dun venusa attıgım falı dınledım olumluyu bıle kotulestırerek soylemıs ne kadar olumlu olsada içi kararıyo ınsanın:KK12:

bende katılıyorum tolınım nesibe değil ama ozellikle selena ve venusten sonra bende acayıp bır agırlık olmus onu farketmıstım aglamıstım nerdeyse oyle bır durumdu ve herseyı o kadar olumsuz o kadar olağan dısı anlatmıstı kı ıkısıde korkmustum dedıklerıde olmadı ama gercekten buna bende ınanıyorum ..

Çok teşekkürler arkadaşlar Kesira hakkındaki yorumlarınız için. Ben baktırdım geçenlerde kendisine, şöyle yaparsan olur bu iş diye akıllar vermiş, anlık durumu biliyor mu, güvenebilir miyim kendisine diye sormak istedim size. Ama sanırım gelecek dahil anlık durumu da bilmiş sizin deneyimlerinize göre.

İyi geceler fıstıklar :))
çıkan fal haberlerimle geldim, geçen ilkaya attım demiştim yaklaşık 3-4 hafta kadar önce, 1 ay içersinde olucak dediği şeyleri yaşadım, baya baya nokta atışları bildi diyebilirim, hafta sonu fal atayım dedim ilkaya ama bi de baktım ki, fiyatlar değişmiş, çok yükselttiler be kızlar işsiz güçsüz şurda...

çıkan fal haberlerimle geldim, geçen ilkaya attım demiştim yaklaşık 3-4 hafta kadar önce, 1 ay içersinde olucak dediği şeyleri yaşadım, baya baya nokta atışları bildi diyebilirim, hafta sonu fal atayım dedim ilkaya ama bi de baktım ki, fiyatlar değişmiş, çok yükselttiler be kızlar işsiz güçsüz şurda...
paramı aldıktan sonra direk ilkayaa :D

hangi falı attın kahve mi

bende katılıyorum tolınım nesibe değil ama ozellikle selena ve venusten sonra bende acayıp bır agırlık olmus onu farketmıstım aglamıstım nerdeyse oyle bır durumdu ve herseyı o kadar olumsuz o kadar olağan dısı anlatmıstı kı ıkısıde korkmustum dedıklerıde olmadı ama gercekten buna bende ınanıyorum ..
sana da selena mi olumsuz konusmustu...Alla alla pembeci degil o halde.Cidden enerji isi.Sana cikmadiysa dedikleri.Herkese her falci olmuyor.

Kesira'ya ben de baktirayim diyorum dane atayim bilemedim.En iyi yorumlari kahvede mi tarot da mi yapiyor?

sana da selena mi olumsuz konusmustu...Alla alla pembeci degil o halde.Cidden enerji isi.Sana cikmadiysa dedikleri.Herkese her falci olmuyor.

yok canım bana cıkmadı soyle bıseydı ılk tarot baktırmıstım bır kotu yola dusmedıgım kalmıstı,ailemden birilerini öldürmüştü sen dusun artık,benım ıstemedıgım ınsanı senı ıstemıyor dıye gormustu falan ..

sonra burda cok begenılınce su falı attım orda cok farklıydı allah ıcın acayıp seyler bılmıstı gecmıse dair ama bır gelıcek ön gorusu yoktu falda ve bı hafta kendıme gelemedım acayıp bır agırlık olmustu bende :( gercekten enerjı meselesı burda cıkan arkadaşlar cok ama benım enerjımı emıyor resmen venuste mesela oyle eskı fallarını dınledım gecen gun havada konusmus ve bılıyorum oyle bırsey yok ama o durumu o kadar olumsuz anlatmıs kı ben durduk yerde karsımdakı ınsana patlamıstım hatırlıyorum.

aslında bızdede hata var cok etkısı altında kalıyoruz en kalmıyorum yok ya mantıklı ınsanım dıyen bıle kalıyor emınım, bazen o kadar sasırıyorum kı eskı falllara bakınca ben bunu nasıl sormusum diyorum :D

yok canım bana cıkmadı soyle bıseydı ılk tarot baktırmıstım bır kotu yola dusmedıgım kalmıstı,ailemden birilerini öldürmüştü sen dusun artık,benım ıstemedıgım ınsanı senı ıstemıyor dıye gormustu falan ..

sonra burda cok begenılınce su falı attım orda cok farklıydı allah ıcın acayıp seyler bılmıstı gecmıse dair ama bır gelıcek ön gorusu yoktu falda ve bı hafta kendıme gelemedım acayıp bır agırlık olmustu bende :KK43: gercekten enerjı meselesı burda cıkan arkadaşlar cok ama benım enerjımı emıyor resmen venuste mesela oyle eskı fallarını dınledım gecen gun havada konusmus ve bılıyorum oyle bırsey yok ama o durumu o kadar olumsuz anlatmıs kı ben durduk yerde karsımdakı ınsana patlamıstım hatırlıyorum.

aslında bızdede hata var cok etkısı altında kalıyoruz en kalmıyorum yok ya mantıklı ınsanım dıyen bıle kalıyor emınım, bazen o kadar sasırıyorum kı eskı falllara bakınca ben bunu nasıl sormusum diyorum :KK70:
Selena ben de yakin gelecegi de tutturdu su falinda.Ama barisacaksiniz dedi gorustuk sicak bir gorusmeydi barismadik.Yani belki barisiriz net bi tarih vermedi.Yakin zaman dedi.Sana yakin gelecegi de mi tutturamadi?

Benim baktirmadigim bir nesibe kaldi, ask hayatimda bir gelisme olsun ona da baktiririm zaten :KK70: benim favorilerim guncel olarak ilkay, meryem.. Ya yalniz meryemin ne reklamini yaptim bana artik ucretsiz fal bakmali :))
bir ara ben de öyleydim hala öyleyim.. aylin ve meryem dediklerini yaşıyorum :)

fal aleme tahzire diye bir yorumcu gelmiş yeni biri,
baktıran oldumu nasıldır deneyen varmı arkadaşlar.

Benim baktirmadigim bir nesibe kaldi, ask hayatimda bir gelisme olsun ona da baktiririm zaten :KK70: benim favorilerim guncel olarak ilkay, meryem.. Ya yalniz meryemin ne reklamini yaptim bana artik ucretsiz fal bakmali :))
Kuzum ben senin meryemi beğenmediğini hatırlıorum yanlış hatırlıorum demekki.insanlara meryem nası tutturamıyo anlamıorum ben efsane resmen ya.adım beton burcum öküz desen bütün hayatını döküyo..:KK53::KK70:

Selena ben de yakin gelecegi de tutturdu su falinda.Ama barisacaksiniz dedi gorustuk sicak bir gorusmeydi barismadik.Yani belki barisiriz net bi tarih vermedi.Yakin zaman dedi.Sana yakin gelecegi de mi tutturamadi?

yok canım bende sırf gecmıs vardı oda evet baya bılınmıstı ama gelıcek bır kelıme bıle yoktu onerı gıbıydı sadece enerjı dıyoruz hep bana tutmamıs canım senınkı cıkar ınsallah kuzum .

Back
X