- 24 Ocak 2015
- 872
- 1.237
- 208
- 38
yazılı olduğu için bunu anlamak zor tabii,o benim de dikkatimi çekti...direkt üç kişi olmuştu ve meşgule almıs kendini eskilerden mi acaba dedim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazılı olduğu için bunu anlamak zor tabii,o benim de dikkatimi çekti...direkt üç kişi olmuştu ve meşgule almıs kendini eskilerden mi acaba dedim..
bence selena'dan başka bi online falcıya verdiğiniz paraya yazık.
az buz fal baktırmadım ben de. her seferinde selena'nın değerini daha iyi anlıyorum.
200 tl mi oha...yani bakalim yarin dedigi sana cikacak mi kafe tarotcularini cok denesim hic bir sey bilemediler.Bu kadinin ki cikmis mi cok ilginc.Yarin hber ve cikacak mi bakalim.Kizlar kusura balmayin internetim bozuk bilgisayardan giremiyorum. Florya basinkoyde bakiyor dedigim falci. 200 tl tanidik olunca da normalde 250 tl. Ama bi tarot dusunun ki sorularini bana soyleme icinden sor diyor mesela. Bana direk isim ve burc verdi mesela durumlari bildi hepsini hem de. Bi dediginin cikip cikmadigi yarin belli olcak mesela. Ama beni gonderen kiz onundeki 6 ayin seceresini dokuyor her dedigini yasiyorsun dedi. Bide evlere gelen bi nazife varmis yumurta fali bakiyomus duyan bilen varmi
ya ne guzel sana her dedigi cikmis keske bna da ciksa...Bilmiyorum simdilik cikti ama bekliyorum.bence selena'dan başka bi online falcıya verdiğiniz paraya yazık.
az buz fal baktırmadım ben de. her seferinde selena'nın değerini daha iyi anlıyorum.
Cafede degil canim evinde bakiyor. Zaten sacma sapan 3-4 online a attimi 200 tl fatura geliyor. Hem kartlara kendim dokunuyorum hem sorumu bile bilmeden tutarli yorumlar yapti200 tl mi oha...yani bakalim yarin dedigi sana cikacak mi kafe tarotcularini cok denesim hic bir sey bilemediler.Bu kadinin ki cikmis mi cok ilginc.Yarin hber ve cikacak mi bakalim.
Kizlar kusura balmayin internetim bozuk bilgisayardan giremiyorum. Florya basinkoyde bakiyor dedigim falci. 200 tl tanidik olunca da normalde 250 tl. Ama bi tarot dusunun ki sorularini bana soyleme icinden sor diyor mesela. Bana direk isim ve burc verdi mesela durumlari bildi hepsini hem de. Bi dediginin cikip cikmadigi yarin belli olcak mesela. Ama beni gonderen kiz onundeki 6 ayin seceresini dokuyor her dedigini yasiyorsun dedi. Bide evlere gelen bi nazife varmis yumurta fali bakiyomus duyan bilen varmi
Ya sem hber ver cikarsa ben de baktiririm:) Dogru diosun neler vermedik ki:)Cafede degil canim evinde bakiyor. Zaten sacma sapan 3-4 online a attimi 200 tl fatura geliyor. Hem kartlara kendim dokunuyorum hem sorumu bile bilmeden tutarli yorumlar yapti
Canm sen uyumuyomusun hiç 7/24 bhmm tamam canım kahve 30 tl tarot 25 di galiba ilkayın fiyatlrı
walla bana da cok tuzlu geldi 250tl su özlem yıldızın falcısı varmıs 150 tl dedi de gitmedim ben öyle ayda 200 tl falan faturada ödemiorum en az ayda 1 en fazla 2 oda cok övülmüşsse falcı gidiyorum ama cok ovulenlerde genelde hep fos cıkıyoCafede degil canim evinde bakiyor. Zaten sacma sapan 3-4 online a attimi 200 tl fatura geliyor. Hem kartlara kendim dokunuyorum hem sorumu bile bilmeden tutarli yorumlar yapti
bu laf cafe nerde=)Sadece 6 ayi soylemiyor bana 2018 e kadar olacak ana konulari soyledi mesela ya bilmiyorum gidin diye degil evet pahali ama benim gucum var fazla gelmiyor bana sadece her baktirdigim fali yaziyorum o yuzden yazdim. Mesela ucuz fal icin de laf cafe umay cok fena seyleri biliyor bugun mulakatim vardi mesela dun gittim mulakat sirasinda olucaklari bildi
şu laf cafe andaçın oldugu cafe mi?bu laf cafe nerde=)
canım enerjiniz tutmuş demekkibence selena'dan başka bi online falcıya verdiğiniz paraya yazık.
bu laf cafe nerde=)
Evet andacin oldugu bakirkoyde acibadem hastanesinin yoluna girdiginde balikcilarin az asagisinda kaliyorşu laf cafe andaçın oldugu cafe mi?
Nedense senin tavsiyelerine güveniyorumEvet andacin oldugu bakirkoyde acibadem hastanesinin yoluna girdiginde balikcilarin az asagisinda kaliyor
Nazife'yi ben çok eskilerden beri tanırım. Lise yıllarımızda tanışmıştık. Şimdi oldum 28 üzerinden ne çok zaman geçmiş :) Nazife öyle her dediği tutan çıkan bir falcı değildi hatırladığım kadarıyla. Suyun içine yumurta kırardı, elini de üzerine kapattırırdı enerjin geçsin diye. O öyle yardımcı gibi bişeydii ona. Yumurtadan direk fal bakmıyodu. 3 harfliler vasıtasıylaydı. Zeyntinburnunda yeri de vardı o zamanlar. Yani ofis gibi kullandığı bir ev.Kizlar kusura balmayin internetim bozuk bilgisayardan giremiyorum. Florya basinkoyde bakiyor dedigim falci. 200 tl tanidik olunca da normalde 250 tl. Ama bi tarot dusunun ki sorularini bana soyleme icinden sor diyor mesela. Bana direk isim ve burc verdi mesela durumlari bildi hepsini hem de. Bi dediginin cikip cikmadigi yarin belli olcak mesela. Ama beni gonderen kiz onundeki 6 ayin seceresini dokuyor her dedigini yasiyorsun dedi. Bide evlere gelen bi nazife varmis yumurta fali bakiyomus duyan bilen varmi