- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hazır mıyız 3 senelik arkadaşlığımı mahvetmek üzereyimyürek yiyip gelcem ben sonra itiraf edicem ashdjks
ya yoktu hiç böyle duygular bende o dangalak başlattı her şeyi kafama tilkileri soktuSizin arkadasliginiz zaten b.k olmus sekerim, heriften hoslaniyorsun daha ne arkadasligi? Yuru gitsin derim icinde kalmasin.
yazdım yazdım yazdımmmmşimdi de telefona bakamıyorum cevap yazıcak diye of naptım ben
![]()
Çokkk heycanlııooyazdım yazdım yazdımmmmşimdi de telefona bakamıyorum cevap yazıcak diye of naptım ben
![]()
baktırdım ve alakası yok canım..sen de daha önce baktırdın yani? o zaman cümle kalıplarına bak anlarsın canım. belki sert havasını yumuşatmıştır müşteriler kaçmasın diye![]()
haha iyi yapmıssın bosver içinde kalmasın kuzum :)yazdım yazdım yazdımmmmşimdi de telefona bakamıyorum cevap yazıcak diye of naptım ben
![]()
Bana atılan falın fama'nın anlatım tarzı ile ve yazdıkları ile alakası yoktu...sence aynı kahve fotolarını gönderdiğimi anlayıp aynı yorumu yapmaz mıydı ? ikisi de zıttı...Kızlar biri fama ile bilgehatun'un aynı kişi olduklarını söylemişti sanırım. Hatta kesin filan demişti. Şimdi aklıma geldi ikisinin de fallarını okudum. Bence de aynı kişi olabilirler. Çünkü ikisi de sen-siz karmaşası yaşamış. Mesela bilgehatun "duyacağınız bir şeye çok şaşıracaksın" demiş. Aynı şekilde fama da bu tarz sen-siz uyumsuzluğu olan cümleler kurmuş. Ve her iki falda da bi durumdan aynı şekilde bahsedilmiş.
arkadaş olmak istemiyorum falan deme bana sakın ordan burdan silip engelleme konuşalım demiş daha ne diyim ki ne konuşcazhaha iyi yapmıssın bosver içinde kalmasın kuzum :)
dur bi konusun..bakalım neler olacak... ne zaman ne yapacagız,edeceğiz dediğimiz zaman bir şeyler oluyor hayatımızda..arkadaş olmak istemiyorum falan deme bana sakın ordan burdan silip engelleme konuşalım demiş daha ne diyim ki ne konuşcaz(((
bence çek kendini.bu düşüncende ne kadar net ve üzgün olduğunu anlasın..bana bunun niyeti pek hoş gelmedi ve söylediğin şey uzay bi durum ama hemen çok çabuk ve normal cevap verebilmesi hiç yadırgamaması çok garip ya..arkadaş olmak istemiyorum falan deme bana sakın ordan burdan silip engelleme konuşalım demiş daha yim ki ne konuşcaz(((
arkadaş olmak istemiyorum falan deme bana sakın ordan burdan silip engelleme konuşalım demiş daha ne diyim ki ne konuşcaz(((
bence çek kendini.bu düşüncende ne kadar net ve üzgün olduğunu anlasın..bana bunun niyeti pek hoş gelmedi ve söylediğin şey uzay bi durum ama hemen çok çabuk ve normal cevap verebilmesi hiç yadırgamaması çok garip ya..
kaçma konuşalım demiş hem bunları konuşucak zaman değil şimdi demiş rahatsızım bi kaç gündür onu sormuş nasıl oldun doktor ne dedi vs vs sanki ben buna açılmamışım gibi sağlığımla ilgileniyo hayret bişiNe konuşabiliriz ki, sen başkasıyla sevgilisin sonuç ortada , de.
bence çek kendini.bu düşüncende ne kadar net ve üzgün olduğunu anlasın..bana bunun niyeti pek hoş gelmedi ve söylediğin şey uzay bi durum ama hemen çok çabuk ve normal cevap verebilmesi hiç yadırgamaması çok garip ya..
seni böyle idare edebildiğine inanıyo güveniyo galiba,vazda geçmiyor,bağlı kalmanı istiyor,sizin aranızda arkadaşlık olamaz,bu adamda sana boş değil ama diğeri ağır basıyor olabilir,kaçma konuşalım demiş hem bunları konuşucak zaman değil şimdi demiş rahatsızım bi kaç gündür onu sormuş nasıl oldun doktor ne dedi vs vs sanki ben buna açılmamışım gibi sağlığımla ilgileniyo hayret bişi
Bana atılan falın fama'nın anlatım tarzı ile ve yazdıkları ile alakası yoktu...sence aynı kahve fotolarını gönderdiğimi anlayıp aynı yorumu yapmaz mıydı ? ikisi de zıttı...