• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Kızlarrr bılgehatun ve famanın aynı kişi oldugunı yada bırbırletının fallarını okuyan arkadaş olduklarını bılıyorummm ve arkasındayımmmmmm. Kim ne derse desınn, ayrıca burda donen bı oyun daha var aramıza kendı derdını anlatıyo gıbı yapıp sevdıgı yorumcuları koruyan bı kardesımız var onuda yakında yuzlicem az kaldı,, emın olmamamıza,, meryem aylın fama ve bılgehatun dostu kardesımın dıkkatınee,, herkes zan altında kalıyoruz dıye lutfen uzerıne alınmasın kişi kendını bılıyor zatenn..
ikisi ya aynı kişi ya da birbirleriyle paylaşıyor olabilirler. ilk bilgehatuna atmıştım ve kafamdaki tüm sorularımı detaylıca sormuştum. sonrasında fama ya attım ona sadece genel yazdım. ama bilgehatuna sorduğum soruların cevabını yazmıştı bana. sanırım iki siteyede gönderdiğim mail adresi ya aynıydı ya da bir harf değişikliği vardı.

Meryem, Aylin, Fama, Bilgehatun olayinda bence film donuyor.

Ortada 4 farkli kisi yok bence ama kim kim net kestiremedim :KK12:
buna bendde katılıyorum şöyle düşünüyorum.aylin biryolunvarda sabit hep aynı ses bakıyor.ama cümle kalıplarını
yazıya döktüğünde ortaya meryem çıkıyor.famaya hiç baktırmadım düşünmüyorumda.bilgehatunsa bazen huhuuuu tatlım aşkım diye başladığı falı bazen aşırı ciddi yazıyorrr..Aylin zaten ciddi bir kişilik hiç canımdan başka kelime kullnmaz onuda nadiren kullanıyor,çözebildiklerim bunlar..

buna bendde katılıyorum şöyle düşünüyorum.aylin biryolunvarda sabit hep aynı ses bakıyor.ama cümle kalıplarını
yazıya döktüğünde ortaya meryem çıkıyor.famaya hiç baktırmadım düşünmüyorumda.bilgehatunsa bazen huhuuuu tatlım aşkım diye başladığı falı bazen aşırı ciddi yazıyorrr..Aylin zaten ciddi bir kişilik hiç canımdan başka kelime kullnmaz onuda nadiren kullanıyor,çözebildiklerim bunlar..

Yani bana bir de dolasim yapiyorlarmis gibi de geldi, ayni falci 2. kez baktirdigimda farkli uslupla yaziyor. Ortada bence 2 hatun var, bu 4 isim altinda 2si bakiyor.

Suç bizlerde kızlar, adam olmayanlara prim verirseniz olacağı budur. Bu kafayla gidersek daha çok fal baktırırız.

kesinlikle biz prim veriyoruz. hepimiz eskiyi bekliyoruz burası fal topiği ama gerçek hayatta aynen böyle. fal baktırmayan kızların da çoğu eskinin peşinde. gidip aramayan erkekler de kim bilir nerde kimin peşindeler. valla gidenin hiç bi şey yapmadan dönüceğini düşünmek saflık. giden çoğu erkek bence birine aklı takıldığı için aramıyor. dönen çoğu erkek de zaten bulduğu diğer kızdan yüz bulamıyor, eskiye kalıyor. tabii arada istisnalar ve temiz kalpli erkekler vardır ama çoğu genç erkek pek de iyi niyetli değil. iş çevirmenin peşindeler.

aslında akıl olsa biz de git yeni birini bul tertemiz başlangıç yap. ama aşk mı, hırs mı neyse takılıp kalıyoruz.

kesinlikle biz prim veriyoruz. hepimiz eskiyi bekliyoruz burası fal topiği ama gerçek hayatta aynen böyle. fal baktırmayan kızların da çoğu eskinin peşinde. gidip aramayan erkekler de kim bilir nerde kimin peşindeler. valla gidenin hiç bi şey yapmadan dönüceğini düşünmek saflık. giden çoğu erkek bence birine aklı takıldığı için aramıyor. dönen çoğu erkek de zaten bulduğu diğer kızdan yüz bulamıyor, eskiye kalıyor. tabii arada istisnalar ve temiz kalpli erkekler vardır ama çoğu genç erkek pek de iyi niyetli değil. iş çevirmenin peşindeler.

aslında akıl olsa biz de git yeni birini bul tertemiz başlangıç yap. ama aşk mı, hırs mı neyse takılıp kalıyoruz.

Vallahi ben akillandim , adam olmayana , oynak tiplere prim vermiyorum artik. Karsimda adam gibi net durmuyorsa hiiiiic kafami yormuyorum. (ciddiyim):KK54:

Suç bizlerde kızlar, adam olmayanlara prim verirseniz olacağı budur. Bu kafayla gidersek daha çok fal baktırırız.
benim ciddiye giden bir beraberliğim vardı,kızın biri geldi bu adam olmayan adama yamandı,evlendi hevesini aldı,şimdi dolap beygiri gibi dönüyor,sağa sola saldırıyor,bana hayır etmeyen o arsızada hayır etmedi,şimdi her yerinden zıldır zıldır aşk aksa dönüp o yüzüne asla bakmam,diyeceğim,hayatında biri varken birine sarkan,o sartığunada sadık kalmaz,iki iki dört.

Bende dun famaya fal attim cok kisa ama mantikliydi. Ama mesela aylin ve famanin fali ayni degildi bende aylin daha iyiydi bilemedim kafam cok karisti yahu. Bizimki fuarda iki gundur hic sormamis beni kizlara. Habire resim aliyorum gadget aslankralice oldum ciktim :D ulan be adam evime 5 dk mesafedesin bi kahveye cagirsa cani mi cikar. Fama da demis zaten donmek istiyor ama yerini bulamiyor sen adim atsan geri cekilir tam bi dengesiz demis. Bilmiyorum artik azcik umrunda olsam laf arasi sorardi supervizoriniz vardi nerelerde falan diye

Aynı kişiyse neden aynı falı ve üslubu kullanıp kendini deşifre etsin ki? Tabiki de farklı üslup kullanıp farklı şeyler söyler.

Ayrıca bir fincana birden fazla kez fal baktırmak iyi değilmiş. Bi falcı uyarmıştı beni bu konuda. Aklında bulunsun senin de.
koskoca fincanda bakılacak şey iki üç cümle yani başka şey göremezler dimi? kusura bakma ama söylediğin komik yani... daha düne kadar ciddi duran kişi (bilge hatun) aynı kişiye aynı fıncanı gönderdim diye kuşum aydın moduna bürünmüş demekki..ilginç...

Yani bana bir de dolasim yapiyorlarmis gibi de geldi, ayni falci 2. kez baktirdigimda farkli uslupla yaziyor. Ortada bence 2 hatun var, bu 4 isim altinda 2si bakiyor.
şu konuda da analizim doğru eminim yani...meryem'e fal attıgımda bazen aylince konuya giriyor merhaba canım,nasılsın... ama diğer fal atısımda direkt isim falan kullanmadan konuya giriliyor.iki kişi var yani..

koskoca fincanda bakılacak şey iki üç cümle yani başka şey göremezler dimi? kusura bakma ama söylediğin komik yani... daha düne kadar ciddi duran kişi (bilge hatun) aynı kişiye aynı fıncanı gönderdim diye kuşum aydın moduna bürünmüş demekki..ilginç...

Ortada komik bir şey yok bence? Ben fikrimi belirttim. Sen istediğine inanmaya devam edebilirsin.

Aynı kişiyse neden aynı falı ve üslubu kullanıp kendini deşifre etsin ki? Tabiki de farklı üslup kullanıp farklı şeyler söyler.

Ayrıca bir fincana birden fazla kez fal baktırmak iyi değilmiş. Bi falcı uyarmıştı beni bu konuda. Aklında bulunsun senin de.

Kızlarrr bılgehatun ve famanın aynı kişi oldugunı yada bırbırletının fallarını okuyan arkadaş olduklarını bılıyorummm ve arkasındayımmmmmm. Kim ne derse desınn, ayrıca burda donen bı oyun daha var aramıza kendı derdını anlatıyo gıbı yapıp sevdıgı yorumcuları koruyan bı kardesımız var onuda yakında yuzlicem az kaldı,, emın olmamamıza,, meryem aylın fama ve bılgehatun dostu kardesımın dıkkatınee,, herkes zan altında kalıyoruz dıye lutfen uzerıne alınmasın kişi kendını bılıyor zatenn..

Aynı kişiler olduklarını ben de düşünmüştüm. Simplylove seninle aynı mantıkta düşünüyoruz ;) Biri olumlu biri olumsuz diyerek hangisi tutarsa hesabı yapıyolar. Ufak farklılıklarla da çaktırmamaya çalışıyorlar kesinlikle ama yine de belli oluyor ;)

yaaa kızlar çıkmazdayım inanmak istemiyorum ama kalbim inanıyor. Tutarlıydı çünkü fama da dediklerini yaşayanlar var mı? Aylar önce telwede baktırdığımda tam bir fiyaskoyken falı yani farklı biri bakmış gibi hiçbir tutarlılığı yokken bu sefer baktırdığımda aklımı okumuş her şeyi bilmişti tuhaf. Dediklerini yaşayıp yaşamayacağımı merak ediyorum Yaşayan var mı?

kızlar benden müsaede.. artık kapatıyorum fal olayını.. çok kötüyüm bugün. sabahtan beri ağlıyorum. kendimle baş başaydım tektim evde iyi geldi. dün,sevdiğim insanın aralık ayında evlendiğine dair bi haber aldım.. nasıl kötüyüm bilemezsiniz. kendime bile ağırım. yazarken titriyor parmaklarım.. emin olamadım gerçi evlilik yok diyen falcı oldu cafeden sormuştum. canım yanıyor,kavuruluyorum kızlarrrrrrrrr oysa ben hala beni sevdiğine inanmıştım

Aynı kişiler olduklarını ben de düşünmüştüm. Simplylove seninle aynı mantıkta düşünüyoruz :KK66: Biri olumlu biri olumsuz diyerek hangisi tutarsa hesabı yapıyolar. Ufak farklılıklarla da çaktırmamaya çalışıyorlar kesinlikle ama yine de belli oluyor :KK66:

Ben bilgehatun'a fal atalı 2-3 ay oldu. Famaya yeni baktırdım ve kullanılan cümle kalıpları aynıydı. Ki bilgehatuna fal baktırdığımda topiğe yazmıştım garip cümleler kurmuş diye. Fama'nın falını okurken de aynı tarz cümlelere denk geldim.

yaaa kızlar çıkmazdayım inanmak istemiyorum ama kalbim inanıyor. Tutarlıydı çünkü fama da dediklerini yaşayanlar var mı? Aylar önce telwede baktırdığımda tam bir fiyaskoyken falı yani farklı biri bakmış gibi hiçbir tutarlılığı yokken bu sefer baktırdığımda aklımı okumuş her şeyi bilmişti tuhaf. Dediklerini yaşayıp yaşamayacağımı merak ediyorum Yaşayan var mı?

Famanin tellwedeyken baktigi fal bana da patladi. Daha dogrusu ask patladi, is cikti.

Back
X