• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

en azından iş çıktı yani :KK70: Biryolun varda baktırdın mı? Telwe de mi fiyaskoydu ? Gerçi o kadar hayranı olduğuna göre enerji meselesi olabilir

Orda da baktırdım ama o kadar beğenmedim.

Tellwede anı acaip bilmişti şoke olmuştum.

Biryolunvrdaki falında öyle beni yerimden zıplatan bir şey yoktu.

Bende dun famaya fal attim cok kisa ama mantikliydi. Ama mesela aylin ve famanin fali ayni degildi bende aylin daha iyiydi bilemedim kafam cok karisti yahu. Bizimki fuarda iki gundur hic sormamis beni kizlara. Habire resim aliyorum gadget aslankralice oldum ciktim :KK70: ulan be adam evime 5 dk mesafedesin bi kahveye cagirsa cani mi cikar. Fama da demis zaten donmek istiyor ama yerini bulamiyor sen adim atsan geri cekilir tam bi dengesiz demis. Bilmiyorum artik azcik umrunda olsam laf arasi sorardi supervizoriniz vardi nerelerde falan diye

ama ben gönüllüyüm burcuyu denemeye:((( özel mesaj da gönderdim ama...

kızlar benden müsaede.. artık kapatıyorum fal olayını.. çok kötüyüm bugün. sabahtan beri ağlıyorum. kendimle baş başaydım tektim evde iyi geldi. dün,sevdiğim insanın aralık ayında evlendiğine dair bi haber aldım.. nasıl kötüyüm bilemezsiniz. kendime bile ağırım. yazarken titriyor parmaklarım.. emin olamadım gerçi evlilik yok diyen falcı oldu cafeden sormuştum. canım yanıyor,kavuruluyorum kızlarrrrrrrrr oysa ben hala beni sevdiğine inanmıştım

çok üzüldüm. allah sabır versin.

canım haber aldım diyorsun, bi arkadaştan falan mı aldın yani anlayamadım. falcıları ciddiye alma bence falcı söylediyse. ne biliyorlar ki. çocuğun facebooku falan yok mu nasıl habersizsin bu kadar?

Kızlar uğruna fal attığım kişi nişanlandıktan sonra fal atmamaya karar verdim ve çok huzurluyum.
Gelecekte olacak şeyleri değiştiremiyoruz, öğrensekte bize bi yararı olmaz yani o yüzden artık bana saçma geliyor fal işi.
Hem paramızdan oluyoruz, hem psikolojimizi kötü etkiliyor üstüne birde huzursuzluk..

Bana düşmez ama biraz uzak durun faldan bu topiğe de girmemeye çalışın. Hem paranız cebiniz de kalır hem huzurunuz yerinde olur.
Biz sadece sabırsızlık yapıp ilerde olacak şeyleri öğrenmeye çalışıyoruz. Sanki öğrensek birşey yapabilecekmişiz gibi.
Sonuçta herşey olacağına varıyor, olan bize oluyor. Ben mesela her attığım fal da sana dönecek bekle seni hala seviyor dendi.
Ben kafam da bitirmiştim sadece merak ediyordum ilişkileri nasıl gidiyor ne durumda diye. Ama safım ya, onlar dedi diye yine bir ümit dedikleri zamanın gelmesini bekledim. Çok olmadı 1 ay sonra nişanlandığını öğrendim..Sonra faldan ciddi anlamda soğudum ve ne bu topiğe girdim ne de fal attım.

Şuan çok şükür huzurluyum ve seviniyorum iyi ki onunla olmadı diye. İnşallah sizlerde kurtulursunuz çünkü gerçekten boşa zaman kaybı, boşa para, boşuna huzursuzluk.

Herşey Allahın elinde falcılar bizim ne geleceğimizi görür, ne de anı bilir. Zaten iki ihtimal var, ya olacak ya olmayacak onlarda ikisinden birini hangisi mantıklı geliyorsa onu söyleyip bizi boşa ümitlendirip yada hayal kırıklığına uğratıyorlar.

Bu arada fal kaderi gerçekten öteliyor. Bunu göze alarak fal atın. Yine söylüyorum bana düşmez ben sadece sizinle paylaşmak istedim. Belki bir yararı olur. Çünkü bende fal attığım zamanlarda ciddi ciddi inanıyordum böyle şeylere. Şuan herşeyin farkındayım sizde geç olmadan farkına varın istedim.

çok üzüldüm. allah sabır versin.

canım haber aldım diyorsun, bi arkadaştan falan mı aldın yani anlayamadım. falcıları ciddiye alma bence falcı söylediyse. ne biliyorlar ki. çocuğun facebooku falan yok mu nasıl habersizsin bu kadar?
canım ortak bir tanıdıktan aldım haberi. falcılarda gözükmüyor kartlarımda.. benim dururum ruhsal halim net çıkıyor ama.. facebook u var fakat paylaşım falan yapmıyor.. falcılar evlililk görmüyor.

kızlar benden müsaede.. artık kapatıyorum fal olayını.. çok kötüyüm bugün. sabahtan beri ağlıyorum. kendimle baş başaydım tektim evde iyi geldi. dün,sevdiğim insanın aralık ayında evlendiğine dair bi haber aldım.. nasıl kötüyüm bilemezsiniz. kendime bile ağırım. yazarken titriyor parmaklarım.. emin olamadım gerçi evlilik yok diyen falcı oldu cafeden sormuştum. canım yanıyor,kavuruluyorum kızlarrrrrrrrr oysa ben hala beni sevdiğine inanmıştım
hiç üzülme canım,bu üzüntüler geştikten sonra değmediğini anlayacaksın,

canım ortak bir tanıdıktan aldım haberi. falcılarda gözükmüyor kartlarımda.. benim dururum ruhsal halim net çıkıyor ama.. facebook u var fakat paylaşım falan yapmıyor.. falcılar evlililk görmüyor.

ya yanlışlık olmasın. facebook kullanan biri mutlaka foto koyar evlilik yani bu. buna çok şaşırdım asıl ben facıları boşver canım

teşekkür ederim. inşallah atlatabilrim.. 4 yıl sevmiştim..

Guzelim evlensin evlenmesin, madem seni seviyor nerde , neden yaninda degil?? Sen uzulurken aci cekerken nerde bu adam yaninda mi? Yok. Zor gununde yaninda olmayana eyvallahin olmasin.

Fal isini birakman isabet olmus
insallah seni seven deger veren biriyle birlikte olursun..

ya yanlışlık olmasın. facebook kullanan biri mutlaka foto koyar evlilik yani bu. buna çok şaşırdım asıl ben facıları boşver canım
bir dondurup bir açardı. öyle dendi bilemiyorum ki ben de. nikah olmuş heralde bilmiyorum. onu seven kalbimi:KK43: arkdaşım paylaştıklarını attı; bize karavan lazım sınırsız kitap kahve deniz manzarası falan, sonra her sevgili,her dost, bir parça vicdansızdır gibi.. belki de en büyük hatayı umursayarak yapıyoruz.. , tekrarı yoktur bazı şeylerin hayat gibi ömür gibi aşk gibi.. ay hala düşünüyorum bile bunları yazarken.. çok acı çekiyorum. keşke allah içimden alsa sevgisini.. böyle daha çok yaralanıyorum. kanadı kırılmış kuş gibiyim

Guzelim evlensin evlenmesin, madem seni seviyor nerde , neden yaninda degil?? Sen uzulurken aci cekerken nerde bu adam yaninda mi? Yok. Zor gununde yaninda olmayana eyvallahin olmasin.

Fal isini birakman isabet olmus
insallah seni seven deger veren biriyle birlikte olursun..
teşekkür ederim kızlar,umarım.. duacınızım... inşallah daha fazla kanamadan atlatırım

bilgehatun mu tatlım şekerim dedi:KK57:

bildiğin soğuk, mesefeli bi tavrı vardır onu. şaşırdım ve işkillendim:KK20: bi iş çeviriyorlar ya neyse.

Bana da baktiginda hu huuu diyerek fala baslamisti sekerimle devam etmisti! Ya zaten populer kime baktirsam yuzeysel bakiyor ben sasiriyorum burda onu bildi bunu bildi diyenlere

Bilgehatuna bikaç ay önce baktırmıştım, aşırı olumsuzdu ve soğuktu. Ağlamıştım kaç saat faldan sonra. :(

Theraven telefona bakma uyu :))) kizlar selam bi kacgundur giremedim foruma yaaa ben burcunun telini @madamloli ye verdim o baktirsin onlada enerjisi tutarsa herkese dagitim kimsenin hakkina girmiyim dedim ama ondan da ses yok. Bana baktigi fali dk 1 gol 1 ben yasamaya basladim bile ama simdi burdakilere tutmazsa fena uzulurum bana koymaz 25 tl ama burda bi cok kisi masrafindan kesip baktiriyor. Kendini feda edip baktirip gorus yazcak biri varsa soylesin vereyim ya da cikan fal enerjisi benle ayni olan biri

Kuzu sen yaz isteyene, bende istiyorum.

kaçma konuşalım demiş hem bunları konuşucak zaman değil şimdi demiş rahatsızım bi kaç gündür onu sormuş nasıl oldun doktor ne dedi vs vs sanki ben buna açılmamışım gibi sağlığımla ilgileniyo hayret bişi

Waay anasını yaa adama bak. Aman uzak dur kuzum yaa, canın daha çok yanar sonra.

ikisi ya aynı kişi ya da birbirleriyle paylaşıyor olabilirler. ilk bilgehatuna atmıştım ve kafamdaki tüm sorularımı detaylıca sormuştum. sonrasında fama ya attım ona sadece genel yazdım. ama bilgehatuna sorduğum soruların cevabını yazmıştı bana. sanırım iki siteyede gönderdiğim mail adresi ya aynıydı ya da bir harf değişikliği vardı.

Bana da aynen öyle oldu. Hatta ben ilk fama, aylin diye düşünmüştüm ama bilgehatunun falıyla daha yakındı.

Hepsi geçecek, sen olmadığına şükredeceksin. Her acı daha da güçlü yapar insanı. Yeni ilişkine daha tecrübeli, erkeklere de daha temkinli olacaksın artık. Acı çekmeden mutluluğun kıymeti bilinmiyor. İlerde mutluluğu yakaladığında senin için daha değerli olacak.

Kizlar birine verdim burdan bugun basladim dagitmaya ama kiz normalde calistigi icin yuklenme yapmayalim diye hergun bi kisiye vericem alfabetik siradan isteyen ozelden burcu badligiyla yazsin bilerek acmiycam burcu konulu mesajlari ustte dursun alfabeden gidelim hergun bi kisi olarak

bir dondurup bir açardı. öyle dendi bilemiyorum ki ben de. nikah olmuş heralde bilmiyorum. onu seven kalbimi:KK43: arkdaşım paylaştıklarını attı; bize karavan lazım sınırsız kitap kahve deniz manzarası falan, sonra her sevgili,her dost, bir parça vicdansızdır gibi.. belki de en büyük hatayı umursayarak yapıyoruz.. , tekrarı yoktur bazı şeylerin hayat gibi ömür gibi aşk gibi.. ay hala düşünüyorum bile bunları yazarken.. çok acı çekiyorum. keşke allah içimden alsa sevgisini.. böyle daha çok yaralanıyorum. kanadı kırılmış kuş gibiyim

alla alla tuhaf olmuş yani flört gizli olur da, evlilik duyulur illa ki şakınım valla.

gerçek bile olsa sen üzme kendini canım benim acını anlıyorum. of ben de çok kötü olmuştum yıllar önce. küçüktüm o zaman, hiç geçmicek sanıyordum. geçti hatta şimdi başkası aklımda, hiç merak bile etmiyorum onu. yaşın kaç bilmem farketmez de gerçi, ama unutucaksın emin ol hiç iz kalmıycak.

Back
X