• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Arkadaşlar Selam,

Çok net çıkan ve patlayan fal haberleri ile karşısınızdayım. Üstelik burda çok beğenilen isimler çok sağlam patladı ve bir kısmını ben de beğeniyordum açıkçası. Hatta 1 ay önce iyi şeyler yazmıştım. Çok net çıkanları da yazıcam.

Çıkan ve çıkmak üzere olan fal: Fal sepeti Alex- 90% tutturma oranı - sallıyo diyip geçmiştim çıktı. Çok ama çok iyi yorumlamış
Bilge Özdoğru: Olumsuz söylediği çıktı ama yeni kişiyi söylememişti. Onu bilen Alex
Şevval Erdal: Olumsuz söylediği çıktı
Falcı Burak: Olumlu olumsuz tüm söyledikleri çıktı
Serüven:Tarih haricinde söyledikleri kelimesi kelimesine çıktı
Bilgehatun: Artık faldan mı etkilendim bilmiyorum ama onun dediklerini yapınca fal çıkmış oldu :)

Çıkmayanlar ve benim de çok inandıklarım:
Fama: Yahu anı öyle bir salladı ki pes diorum. Yazdım zaten hemen iade etmiş. Hayalkırıklığıdır
Fatima: O da bilemedi
Selena: Geleceği bilemedi
Falcı aylin: Bilemedi
Meryem: Çıkmadı
Medyum Deniz: Çıkmadı
Alev Tansel: Olmadı Alev Olmadı...

Bu arada durum güncellemesi: Hayatımda yeni biri var ve ohhh be diyorum. Allah hepimizi mutlu etsin.

Arkadaşlar Selam,

Çok net çıkan ve patlayan fal haberleri ile karşısınızdayım. Üstelik burda çok beğenilen isimler çok sağlam patladı ve bir kısmını ben de beğeniyordum açıkçası. Hatta 1 ay önce iyi şeyler yazmıştım. Çok net çıkanları da yazıcam.

Çıkan ve çıkmak üzere olan fal: Fal sepeti Alex- 90% tutturma oranı - sallıyo diyip geçmiştim çıktı. Çok ama çok iyi yorumlamış
Bilge Özdoğru: Olumsuz söylediği çıktı ama yeni kişiyi söylememişti. Onu bilen Alex
Bilgehatun: Artık faldan mı etkilendim bilmiyorum ama onun dediklerini yapınca fal çıkmış oldu :)

Bu arada durum güncellemesi: Hayatımda yeni biri var ve ohhh be diyorum. Allah hepimizi mutlu etsin.

Alex: Baktırayım :)) Ne baktırmıştın?? Zaman tutmuş mu?

Bilge ö: Herkese olumsuz konuşuyor, seninki de olumsuzsa tutmuş işte bildiğinden değil.

Şevval erdal + olumsuz konuşmak inanamıyorum?!!??

Burak telefonda bakan mı?

Serüven bazen sallama bakmış bana bazen süper. İyi tarafına dek gelmek lazım sanırsam.

Arkadaşlar Selam,

Fama: Yahu anı öyle bir salladı ki pes diorum. Yazdım zaten hemen iade etmiş. Hayalkırıklığıdır

zaten fama, aylin ve Meryem aynı kişi olduklarından biri patlayınca, hepsi patlamış sayıldı:))) bence tutturanlar da tesadüftür kanaatimce. fallar yalan dolan:KK14:

yeni ilişkin de hayırlı olsun canım, çok mutlu ol inşallah:KK68:

Selena nın falda dediği önemli bir şey patladı. olmayacak dediği şey az önce oldu. oysa ufak iki şeyi tutturmuştu ama bunu bilemedi.

Merhaba kızlar :))
Ilk defa buraya yaziyorum... Nesibeye fal baktırdım.
Onun dedikleri çıkan var mı :))

biryolun var berrin ulusoya kahve attım...berbat..ne geçmiş ne an ne gelecek...tam bir sakız falı dost muhabbeti..

o kadar kötüyüm ki.... bugün fuara gittim bizimki telefonla konuşuyordu uzaktan beni gördü bi kaldı öyle. sonra onun standındaki arkadaşlarla konuşurken gözgöze geldik telefondaydı başımla selam verdim o da verdi. sonra diğerleri yukarıya davet etti çıktım aşağı bi baktım gözgöze geldik hemen kafamı çevirdim. bekledim yukarda 10 dk hiç çıkmadı yukarı. aşağı indim giderken yanından geçtim dönüp bakmadı bile... ya ben seni annen öldüğünde iki kere aradım ona istinaden bari kız o kadar aradı bi hal hatır sorayım de. yada ne bilim çık yukarı ama konuşma. seven düşünen insan böylemi yapar.. bu kadar mı değersiz biriymişim onun gözünde.. bütün falcılar patladı anlayacağınızz... bitti. son umudum da tükendi... burcunun numarasınıda alfabetik sırayla hergün birine veriyorum arkadaşlar

o kadar kötüyüm ki.... bugün fuara gittim bizimki telefonla konuşuyordu uzaktan beni gördü bi kaldı öyle. sonra onun standındaki arkadaşlarla konuşurken gözgöze geldik telefondaydı başımla selam verdim o da verdi. sonra diğerleri yukarıya davet etti çıktım aşağı bi baktım gözgöze geldik hemen kafamı çevirdim. bekledim yukarda 10 dk hiç çıkmadı yukarı. aşağı indim giderken yanından geçtim dönüp bakmadı bile... ya ben seni annen öldüğünde iki kere aradım ona istinaden bari kız o kadar aradı bi hal hatır sorayım de. yada ne bilim çık yukarı ama konuşma. seven düşünen insan böylemi yapar.. bu kadar mı değersiz biriymişim onun gözünde.. bütün falcılar patladı anlayacağınızz... bitti. son umudum da tükendi... burcunun numarasınıda alfabetik sırayla hergün birine veriyorum arkadaşlar
Burcu bunları bilmişmiydi kuzum yani geri dönüş var barışcaksınız yada olmicak unut sen bu adamı dedi mi

Canım benim geçen yılki IP ile bu yılki farklı tellwe zaten güvenilmez bi site.Hepsi gibi. Ama hani yukarıda ankette selena 1. çıkmış ya o yüzden bu kadar selenayı kötülüyorum. Gitti 30 liram. Bide pişkin ve sert cevapları var selenanın. Eminim onun bilgi topladığına. Ama arkadaşlar tekrar uyarıyorum soyisim vermeyin. Doğum tarihi ve soyisim ile herkes her bilginize ulaşır. Ev adresinize bile.
haklısın canım,bende yorumcuya çok bilgi vermemekle beraber soy isim vermem,
birde buranın anketinde,beni yanlış anlamanızı istemem,buradaki bazı üyelerin seçtiği falcılar var,bu anketin içerisinde şu anda yorumculuk yapmayan kişiler hala ismi orada yazan var.ben bu ankettekilere zaten oy vermedim,çünkü bir sürü dalaveresi dönen falcılarla dolu.
tabiki hiç birisine kişisel bir zıtlığım yok,ama ben bu ankette olmayan yorumcularada haksızlık yapmama adına buraya oy vermedim.

Falda soy isim vermeyin, isim belki önemli olabilir ( isim enerjisine inanıyorum ben ) ama soy ismi vermeyin, ne olur ne olmaz, neler duyuyoruz. Ben Selena'ya defalarca baktırdım, dediklerini yaşadım. Hiçbir yerde yazmadığım, paylaşmadığım, hatta kimseye söylemediğim düşüncelerimi bile bildi. Ayrıca farklı farklı hesapları olduğunu düşünmüyorum. Farklı farklı hesap açması için para kazanmaya çalışması gerek. Kadın bana fal bakmıyor resmen, geri çeviriyor, 1 haftadır kovalıyorum, takip ediyorum günde 1-2 fal falan alıyor. Yakalayamıyorum çünkü. Tabii bunlar benim görüşüm. Selenacığım burayı okuyorsan, şu alımını aç lütfen :)

Bu arada Selena'nın nerede oturduğunu bilen var mı ya da bir kafede çalışıyor mu? Sordum ama söylemedi bana. Orada da musallat olurum diye korktu herhalde kadıncağız :D

Çalıştıgı bi yer varmı ki
Bilmiyorum ki canım, sormuştum ama söylemedi. Sadece gıda mühendisi olduğunu biliyorum. Bir şansımı deneyeyim dedim, belki bilen vardır. Ama çalışmıyor herhalde kafede falan. Yoksa söylerdi. Ya da ben çok rahatsız ederim diye söylemedi :/

Dur bakalım bi, seni gördü sonuçta. Aklına düşmüşsündür şimdi. Görmek telde konuşmak gibi olmaz.

haklısın canım,bende yorumcuya çok bilgi vermemekle beraber soy isim vermem,
birde buranın anketinde,beni yanlış anlamanızı istemem,buradaki bazı üyelerin seçtiği falcılar var,bu anketin içerisinde şu anda yorumculuk yapmayan kişiler hala ismi orada yazan var.ben bu ankettekilere zaten oy vermedim,çünkü bir sürü dalaveresi dönen falcılarla dolu.
tabiki hiç birisine kişisel bir zıtlığım yok,ama ben bu ankette olmayan yorumcularada haksızlık yapmama adına buraya oy vermedim.
amann boşverr kuzumm konuşş konuşş yinee aynıı aynı isimlee fal bakıyolarr bi falda başka bi yazmaa şeklii birindee başkaa ortaklaşaa fal bakanlarıı bilee görüyozz ne desekk boşş:KK14:

Arkadaşlar Selam,

Yeni ilişkin hayırlı olsun canım.

Back
X