• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Ya sen yanlış anladın sanırım beni tabi ki zorlamadın beni kimse kimseyi zorlamıyo ki burda ben sorguya da çekmiyorum hatta söyledim de belki cıkar die hemen yorum yapmadım burda die bende falcı da olsa erkenden yorum yapıp hak yemek istemem memnun diilim diye de bili sölemedim sadece imkansız seyler söyledi dedim ve mesajımın sonunda da bilemedim dedim

Bende üzüldüm kendimi burda savunmak zorunda kaldıgım için
Anliyorum canim ama hani forumda da yazdim ya bana da senin gibi oluyor ama atiyorum 2 ay sonra okudugumda bakiyorum ki ayni oyle gelismis olaylar

Kizlar bu arada az once oyle bisey olduko humaya fal attim ve esasoglanin ailedeki vefatini bildi. Yani biri vefat yada saglik sorunu yasayacak dedi annesi vefat etmisti biliyorsunuz. Ve uyeliksiz fal baktiriyorum ama 2. Falim oldugunu biliyor. Sizce gercekten bilmis olabilir mi bu durumu? smokecity smokecity sen kartlarin anlamlarini biliyorsun ozelden atsam bi incelermisin o kartlardan bu sonuc cikarmi diye. Dip not: huma patlamis demistim ama yanlis okumusum bu tarihlerde aklina duseceksin demis. Buarada @madamloli ben seni zorlamadim baktir diye kimseyi de zorlamam burda defalarca yazdim hakka girmiyim diye iyi bulmadiysan saygim sonsuz ama sorguya ceker gibi alintilamissin mesajlarimi enerji tutmamis olabilir ama bana tuttu canim :) hani asla aklina reklam gibi bisey gelmesin burda falcilara en cok para dokmuslerden biri benimdir asla vebale girmem. Sana cok muthis gelmemis heralde uzuldum...
canım sen burada,bu gün yazmış olduğun bir yazıda,annesi öldüğünde iki kere aradığını söylemiştin,
biliyorsun falcılar burayı okuyorlar,emin ol kimin kim olduğunu çok iyi biliyorlar,bunuda emin olarak söylüyorum,bu topiğde bir arkadaşımızın adıyla falını,bir falcı buraya duvar yapmıştı,hatta sen şu isimli kişi değilmisin diyede teyit etmişti,diyeceğim burayı okuyup bilmiş olabilir,sen buraya yazdığın için bende böyle bir düşünceye kapıldım.

selenayı ben de beğenmiyorum fakat özellikle aynı kişinin ısıtıp ısıtıp konuyu açması çok ilginç.o_O

kızlar nasılsınız? ben bu açıldığım çocuğu sildim facebooktan foursquareden falan. sakın silme konuşucaz falan falan demişti bana hatırlarsanız o zamandan sonra bi daha konuşmadık ben de dayanamadım devamlı birlikte checkin yapmalarına biraz önce sildim her yerden. daha farketmedi sanırım. görünce ne olcak bakalım

canım sen burada,bu gün yazmış olduğun bir yazıda,annesi öldüğünde iki kere aradığını söylemiştin,
biliyorsun falcılar burayı okuyorlar,emin ol kimin kim olduğunu çok iyi biliyorlar,bunuda emin olarak söylüyorum,bu topiğde bir arkadaşımızın adıyla falını,bir falcı buraya duvar yapmıştı,hatta sen şu isimli kişi değilmisin diyede teyit etmişti,diyeceğim burayı okuyup bilmiş olabilir,sen buraya yazdığın için bende böyle bir düşünceye kapıldım.
Evet ben de cok dumur oldum yaaa bu kadar tesaduf olamaz yinede smokecity smokecity e gostermekte fayda var

kızlar nasılsınız? ben bu açıldığım çocuğu sildim facebooktan foursquareden falan. sakın silme konuşucaz falan falan demişti bana hatırlarsanız o zamandan sonra bi daha konuşmadık ben de dayanamadım devamlı birlikte checkin yapmalarına biraz önce sildim her yerden. daha farketmedi sanırım. görünce ne olcak bakalım

İyi yapmışsın adi aşağılık herif.

İLK 3 ÜYEMİZE PRO ÜYELİK HEDİYE EDİLECEKTİR !
SON 2 GÜN !

---KOT PANTOLON KOMBİNLERİ ---
24.05.2015 saat 22:13 kadar yarışmaya katılacak olan arkadaşlar, oluşturmuş olduğunuz kombini bana özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz.

Yarışmaya katılmak ve yarışma kuralları için aşağıdaki linke tıklayınız!
En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri !

Alex bana cok olumlu bakti, benimki ile 1,5 aydir yuzyuze gorusmuyoruz, 10 gun once facebook' ta konustuk ve alex' in 3. Cumlesi evlilikti afgjkklk benim sorum da bir iliski olabilir mi diyeydi sadece :) ben ise artik beni istemiyor diye dusunmeye basladim, maalesef rezzanin fali cikacak gibi..

smokecity de sağolsun kartların bu anlama gelebileceğini söyledi şoklar içerisindeyim hüma da gerçekten iş var...
ben ne olursa olsun ölüm hastalık gibi şeylerin falın içerisine alınmamasından yanayım.
nedir yani bunları söylemek falcılığınımı yükseltecek,bu kadarda uçlara inmemeleri gerekir bence.
sonuçta kahin değiller,öldü gitti bitti,bunlar kara haber gibi insanı çok üzen şeyler,
bunları tamamen senin durumundan ayrı tutuyorum yanlış anlaşılma olmasın.

Back
X