• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

ben ne olursa olsun ölüm hastalık gibi şeylerin falın içerisine alınmamasından yanayım.
nedir yani bunları söylemek falcılığınımı yükseltecek,bu kadarda uçlara inmemeleri gerekir bence.
sonuçta kahin değiller,öldü gitti bitti,bunlar kara haber gibi insanı çok üzen şeyler,
bunları tamamen senin durumundan ayrı tutuyorum yanlış anlaşılma olmasın.
benim sorunum yok böyle şeylerle ilgili canım gördüğünü söylemekle alakalı ben de söylüyorum bazen eğer o fincanda çıktıysa zaten bilmende mahsur olmayan bişeydir ki mesela kimse şu kişi diye söylemez zaten birisi der. tabi mesela çoğu insan duymak istemez sonuna kadar haklısın. ama ben takıılmıyorum öyle şeylere hani

Katinadaki olumsuz kartlari cekmissin bir uzuntu oldugu belli de kayba iflas vs de diyebilirdi kut die olum demesi ilginc, ya ben simdi baktircam bana burc yorumu+sen bekleyip istersen olur gibi havada bi yorum gelir kesin iyice sinirlerim bozulur diyerek humadan uzak durayim diyorum, burda konusulan kime attiys cidden cok yavan yorumlar aldim, populer isimler gunlerce bekletiyor bir de, artik cafede baktirmayi dusunuyorum ben, bakirkoyde birine gidecegiz arkadasimla, begenirsem paylasirim artik :)

Umuscancım bişey sorabilirmiyim? Sen 7 ay sonra barışıp nişanlanmıştın.aylin tarihine kadar bildi demiştin kaç ay önceden yaptı bu tahmini kuzum?

Üç hafta önceydi. 2014 Aralık son haftası barıştık. Ben Aralık ilk haftası fal atmıştım sanırım. En geç üç hafta sonra barışacaksınız demişti dediği zaman barıştık ve o zaman a kadar hiç beni aramamıştı.

Üç hafta önceydi. 2014 Aralık son haftası barıştık. Ben Aralık ilk haftası fal atmıştım sanırım. En geç üç hafta sonra barışacaksınız demişti dediği zaman barıştık ve o zaman a kadar hiç beni aramamıştı.

Helal olsun o zaman hatuna.

Peki o aralıkta aylinden sonra sık fal attınmı birilerine? Yada birdaha fal attınmı aylinden sonra? Fal kaferi öteliyora çok kafam takılıyorda...

Bu arada ben mi paranoyaklasiyorum bilmiyorum da bugun burda biri cok mantikli bir sey soylemis paypal odeme ile ilgili, ben de hep paypal ile odeme yapiyorum ve ad soyadimla aratsalar ne gercek facebook hesabim var ne de linkedin vs acaba bu yuzden mi butun fallarim havada hep, birkac hafta icinde yasayabilecegim bir sey kimse soylemedi, siz mi cok hizli yasiyorsunuz benim haystim mi cok monoton :d

Peki o aralıkta aylinden sonra sık fal attınmı birilerine? Yada birdaha fal attınmı aylinden sonra? Fal kaferi öteliyora çok kafam takılıyorda...

Barıştıktan sonra birkaç tane daha attım. Saraylı hatun, Aylin ve Emine Kurtuluş mart ayının ilk haftası nişan olacak demişti. Tam tarih tutturunlar. Ayrıca Medyum Selena, İlkay ve Nesinbe de Mart ayında nişan olacak demişti.

Bu arada ben mi paranoyaklasiyorum bilmiyorum da bugun burda biri cok mantikli bir sey soylemis paypal odeme ile ilgili, ben de hep paypal ile odeme yapiyorum ve ad soyadimla aratsalar ne gercek facebook hesabim var ne de linkedin vs acaba bu yuzden mi butun fallarim havada hep, birkac hafta icinde yasayabilecegim bir sey kimse soylemedi, siz mi cok hizli yasiyorsunuz benim haystim mi cok monoton :d

Kiz sen oyle fal baktiktan sonra istersen ot gibi yasa benim gozumde kralsin :))) Fal icin tesekkur ederim tekrar bu arada.

Benim hayatim monoton otesi, ev-is-ev.

Paypal & kredi karti diyen bendim. Aam gibi bakan Luna06 ve Arzubaci var, zira tellwe cafede canli canli baktilar bana:)) Onlardan eminim, gerisini bilemem.

Barıştıktan sonra birkaç tane daha attım. Saraylı hatun, Aylin ve Emine Kurtuluş mart ayının ilk haftası nişan olacak demişti. Tam tarih tutturunlar. Ayrıca Medyum Selena, İlkay ve Nesinbe de Mart ayında nişan olacak demişti.

Yani ayline attıktan sonra 3 hafta hiç atmadın dimi? sevgilin arayana kadar

Alex: Baktırayım :)) Ne baktırmıştın?? Zaman tutmuş mu?

Bilge ö: Herkese olumsuz konuşuyor, seninki de olumsuzsa tutmuş işte bildiğinden değil.

Şevval erdal + olumsuz konuşmak inanamıyorum?!!??

Burak telefonda bakan mı?

Serüven bazen sallama bakmış bana bazen süper. İyi tarafına dek gelmek lazım sanırsam.
Cherry selam canım.. Valla şu alex bilmiş tamamen.. Şubatta baktırmıştım he canım he demiştim 3 gün önce bi dinledim her seyi bilmiş nası bildiyse.. Şevvalin durum analizi çok çok iyiydi.. Burak evet telde bakan o da tamamen çıktı.. Serüven dediğin gibi bazen süper bakıyor, denk gelmesi lazım

zaten fama, aylin ve Meryem aynı kişi olduklarından biri patlayınca, hepsi patlamış sayıldı:))) bence tutturanlar da tesadüftür kanaatimce. fallar yalan dolan:KK14:

yeni ilişkin de hayırlı olsun canım, çok mutlu ol inşallah:KK68:
Ya şöyle bişi var zaman konusu çıkmıyor. Mesela baktırdığım tüm iyi falcıların ısrarla olacağını söylediği şeyin üstünden 1.5 yıl geçti. Hepsi salladı derken şu an tam da o durumu yaşıyorum. Binnaz daki açelya tuğra öyle şeyleri bilmiş ki bende ağzım açık okuyorum 8 ay sonra. O sırada hayatımda dahi olmayan kişiler üzerinden yorum yapmıştı. Aynen dediği tarzda kişilerle tanıştım aynen olaylar dediği gibi oldu. Yuhh demek istiyorum..iyi anlamda..

Cherry selam canım.. Valla şu alex bilmiş tamamen.. Şubatta baktırmıştım he canım he demiştim 3 gün önce bi dinledim her seyi bilmiş nası bildiyse.. Şevvalin durum analizi çok çok iyiydi.. Burak evet telde bakan o da tamamen çıktı.. Serüven dediğin gibi bazen süper bakıyor, denk gelmesi lazım

Bu arada tebrik ederim guzel haberler icin:)) Insallah cok mutlu olursun.

Alex ozel olmazsa neler bilmis, nasil tanisacaginiz mi, tipi mi, isi mi nedir:))))

Back
X