• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

bir yolunvar sitesindeki promosyon falcı kim? ne ayak? müthiş olumsuz konuşarak moralimi alt üst etti.

O zaman önce Günaydır der yazarım :confused:
Kızlar Birsen Hanım'a baktırdım, beğendim, uzun uzun baktı kadın valla, gelecek için var tabii yorum yapmam için, an'da da iyi...

BİR yolun varda ilhan taştana baktırdınız mı? yarı fiyat olmuş attım şimdi merakla bekliyorummm

sonucunu begenip begenmediğini bende merakla bekliyorum, kime fal atsam diye dolanmaktayım
ay famaya indirimdeyken baktırmıştım birkaç şey tuttu sonra promosyon attım aşkla ilgili tam tersini söyledi kadın ama ikisi de mantıklı knuşuyor. en son işte bu ilhana attım bakalım neler olacak

NASIL olumlu mu? diğerr hangi falccılara baktırdın? bi de fama hakkında ne düşüünüyosun

Aslında tüm sitelerde bir çok falcıya baktırdım :KK59::KK59:

Fama konusunda dadurum netleştiğinde yazacagım.

Selin İmer benim için ayrıdır, onun soylediklerini genel anlamda yasıyorum.
Falalem Meryem bir önceki baktırdığım falda nokta atışları vardı.
Bir yolun var Emine' yi de severim, tam komşu teyze tadında, onun da bildiği baya sey oldu iki falında da...
Bir de çok eskiden Telwede bakan Barkiel iyiydi...

Aslında tüm sitelerde bir çok falcıya baktırdım :KK59::KK59:

Fama konusunda dadurum netleştiğinde yazacagım.

Selin İmer benim için ayrıdır, onun soylediklerini genel anlamda yasıyorum.
Falalem Meryem bir önceki baktırdığım falda nokta atışları vardı.
Bir yolun var Emine' yi de severim, tam komşu teyze tadında, onun da bildiği baya sey oldu iki falında da...
Bir de çok eskiden Telwede bakan Barkiel iyiydi...
ooo bi ara telwede ben çok baktırıyordum şimdi sitenin yüzüne bakmam. Ayıptır söylemesi barkieli keşfeden bendim anda her şeyi biliyordu falan ama her şeyi hayrandım kadına sonra uçtu gitti. Zaten gitmesi isabet olmuş gelecekte hiçbir şeyi tutturamadı :((
Ay çok gizemli konuştun fama konusunda netleşince yazacağım diyrek anda falan haber yok mu kız çatlayacağım :D

ooo bi ara telwede ben çok baktırıyordum şimdi sitenin yüzüne bakmam. Ayıptır söylemesi barkieli keşfeden bendim anda her şeyi biliyordu falan ama her şeyi hayrandım kadına sonra uçtu gitti. Zaten gitmesi isabet olmuş gelecekte hiçbir şeyi tutturamadı :KK43:(
Ay çok gizemli konuştun fama konusunda netleşince yazacağım diyrek anda falan haber yok mu kız çatlayacağım :KK70:

Bu arada Nurbanu tarotta güzel karakter analizi yapmış ve yüzde yüzde nokta atışı olmuş fakat o da daha onceki yazdıgım bazı falcılar gibi olumsuz konuşmuş. Bakalım bakalım :)))

Bu arada Nurbanu tarotta güzel karakter analizi yapmış ve yüzde yüzde nokta atışı olmuş fakat o da daha onceki yazdıgım bazı falcılar gibi olumsuz konuşmuş. Bakalım bakalım :)))
fama da mı olumsuz konuşmuştu? diğer falcılar dediğine göre öyle... demek pembe tablocu değil :D bi dahaki sefere de nurbanuyu denerim

fama da mı olumsuz konuşmuştu? diğer falcılar dediğine göre öyle... demek pembe tablocu değil :KK70: bi dahaki sefere de nurbanuyu denerim
Pembe tabloculuk demeyelim buna cunku sevgilim geri doner mi donmez mi bana karsi ne hissediyor gibi birsey degil benim baktirdigim sey bakalim kim bilmis olacak...

Bu arada seruven kitapfalinda bu soruma net bircevap vermisti aylar once ve bilmisti.

Pembe tabloculuk demeyelim buna cunku sevgilim geri doner mi donmez mi bana karsi ne hissediyor gibi birsey degil benim baktirdigim sey bakalim kim bilmis olacak...

Bu arada seruven kitapfalinda bu soruma net bircevap vermisti aylar once ve bilmisti.
merakla bekliyorum bu arada kitap falını çok kimse söyledi ama çok pahalı yani o kadar para bi falcıya vermek istemem

Back
X