- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tövbe tövbe :)) burdayızTopik yine vefat etmiş...ne ses var ne seda
canım birsen nerdeydi ? Ankardaki mi sen telefonda mı baktırdın ?O zaman önce Günaydır der yazarım
Kızlar Birsen Hanım'a baktırdım, beğendim, uzun uzun baktı kadın valla, gelecek için var tabii yorum yapmam için, an'da da iyi...
BİR yolun varda ilhan taştana baktırdınız mı? yarı fiyat olmuş attım şimdi merakla bekliyorummm
ay famaya indirimdeyken baktırmıştım birkaç şey tuttu sonra promosyon attım aşkla ilgili tam tersini söyledi kadın ama ikisi de mantıklı knuşuyor. en son işte bu ilhana attım bakalım neler olacaksonucunu begenip begenmediğini bende merakla bekliyorum, kime fal atsam diye dolanmaktayım
bu arada sen de baktırırsan bana yorumunu söyler misin?sonucunu begenip begenmediğini bende merakla bekliyorum, kime fal atsam diye dolanmaktayım
bu arada sen de baktırırsan bana yorumunu söyler misin?
NASIL olumlu mu? diğerr hangi falccılara baktırdın? bi de fama hakkında ne düşüünüyosunbu arada sen de baktırırsan bana yorumunu söyler misin?
NASIL olumlu mu? diğerr hangi falccılara baktırdın? bi de fama hakkında ne düşüünüyosun
ooo bi ara telwede ben çok baktırıyordum şimdi sitenin yüzüne bakmam. Ayıptır söylemesi barkieli keşfeden bendim anda her şeyi biliyordu falan ama her şeyi hayrandım kadına sonra uçtu gitti. Zaten gitmesi isabet olmuş gelecekte hiçbir şeyi tutturamadıAslında tüm sitelerde bir çok falcıya baktırdım
Fama konusunda dadurum netleştiğinde yazacagım.
Selin İmer benim için ayrıdır, onun soylediklerini genel anlamda yasıyorum.
Falalem Meryem bir önceki baktırdığım falda nokta atışları vardı.
Bir yolun var Emine' yi de severim, tam komşu teyze tadında, onun da bildiği baya sey oldu iki falında da...
Bir de çok eskiden Telwede bakan Barkiel iyiydi...
ooo bi ara telwede ben çok baktırıyordum şimdi sitenin yüzüne bakmam. Ayıptır söylemesi barkieli keşfeden bendim anda her şeyi biliyordu falan ama her şeyi hayrandım kadına sonra uçtu gitti. Zaten gitmesi isabet olmuş gelecekte hiçbir şeyi tutturamadı(
Ay çok gizemli konuştun fama konusunda netleşince yazacağım diyrek anda falan haber yok mu kız çatlayacağım![]()
fama da mı olumsuz konuşmuştu? diğer falcılar dediğine göre öyle... demek pembe tablocu değilBu arada Nurbanu tarotta güzel karakter analizi yapmış ve yüzde yüzde nokta atışı olmuş fakat o da daha onceki yazdıgım bazı falcılar gibi olumsuz konuşmuş. Bakalım bakalım :)))
Pembe tabloculuk demeyelim buna cunku sevgilim geri doner mi donmez mi bana karsi ne hissediyor gibi birsey degil benim baktirdigim sey bakalim kim bilmis olacak...fama da mı olumsuz konuşmuştu? diğer falcılar dediğine göre öyle... demek pembe tablocu değilbi dahaki sefere de nurbanuyu denerim
merakla bekliyorum bu arada kitap falını çok kimse söyledi ama çok pahalı yani o kadar para bi falcıya vermek istememPembe tabloculuk demeyelim buna cunku sevgilim geri doner mi donmez mi bana karsi ne hissediyor gibi birsey degil benim baktirdigim sey bakalim kim bilmis olacak...
Bu arada seruven kitapfalinda bu soruma net bircevap vermisti aylar once ve bilmisti.
bu ilhan taştan da ne kafaysa hala bekletiyor falı adammerakla bekliyorum bu arada kitap falını çok kimse söyledi ama çok pahalı yani o kadar para bi falcıya vermek istemem