• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Canim buradan bi arkadas gitmisti hicbisey bilememis bi de herkesin icinde bakiyormus. Ben onu hic sevmiyorum. Belki ben katilim belki hapis yattim belki evlilik disi cocugum var neden herkes bildinki
evet herkesın ıcınde bakması hos olmamıs yaaa ama ne bılıyım ankaradakı falcılar topıgındede ısmı daha once gecmıstı belkı ıyıdır dıye dusunuyorum amaaaann en gene saraylıyı bekleyım o zaman:KK14:

Butun fallarim patladi. Baktirdiklarimi sirasiyla yaziyorum burdaki konularada yapistiracagim.
1- Elmira
2- Yigit
3- Burak
4- Naira şuman
5- Selim (izmir)
6- Selena
7- Bilgehatun
8- Fama
9- Huma Bal
10- Zehra (Ankara)
11- Marziye (Kirikkale)
12- Birsen (Ankara)
Siz siz olun fallara umutlanip hem hayallerinizi hem de paranizi ziyan etmeyin.

Butun fallarim patladi. Baktirdiklarimi sirasiyla yaziyorum burdaki konularada yapistiracagim.
1- Elmira
2- Yigit
3- Burak
4- Naira şuman
5- Selim (izmir)
6- Selena
7- Bilgehatun
8- Fama
9- Huma Bal
10- Zehra (Ankara)
11- Marziye (Kirikkale)
12- Birsen (Ankara)
Zaten başka kim kaldı ki :KK43:

Kızlar, izmirde bir hatuna baktırdım..Canan hanım..
Hala şoklardayım:KK57:

Bu kadar mı olur, yani nasıl anlatacağımı bilemedim..

Babamın ameliyatından tutun, kaçıncı ameliyatını olacağını, annemin tee 30 sene yaptığı düşüğü, benim herifin istanbula gittiğini, gemi ve denizle ilgili olduğunu(gemi makina mühendisi) v.s. v.s..her şeyi bildi:KK57:
Şoktayım cidden..

Ben yüzyüze baktırdım ama telefonla da bakıyormuş, bilginize..

Benim enerjim tuttu..Herkese aynı olur mu bilemem tabi..
Kızlar selam,

Ben baktırdım dün gece Canan Hanıma Telefonda.
Çok tatlı bir bayandı en önce :) Kızım kızım dedi sürekli bana :)
Evet anlık söyledikleri çok güzeldi, ama yine her zaman ki gibi geleceği yaşayıp göreceğim.

1- Elmira
2- Yigit
3- Burak
4- Naira şuman
5- Selim (izmir)
6- Selena
7- Bilgehatun
8- Fama
9- Huma Bal
10- Zehra (Ankara)
11- Marziye (Kirikkale)
12- Birsen (Ankara)
Aman hepsi aynı b*k,para kapıyorlar ohh mis,burak sanırım bu bursadaki telde de bakıyormuş ben ona yüz yüze baktırdım hiç bir dediği olmadı hemde kaç ay geçti.kurtuluş kurt var o da yuvarlak konuşuyor hiçbirşey anlamadım,ama nedense içimden bir ses Rezzan olabilir diyor çünkü bir tek o bana aylar öncesinden yaz ayları birşeyler olacak dedi yani diğer falcılar aradığın an hemen 1-1,5 ay sonra diyip duruyorlar yani hep yakın tarih veriyorlar bilmiyorum ama Rezzan abladan ümitliyim,bakalım yaz sonu görücez

Aman hepsi aynı b*k,para kapıyorlar ohh mis,burak sanırım bu bursadaki telde de bakıyormuş ben ona yüz yüze baktırdım hiç bir dediği olmadı hemde kaç ay geçti.kurtuluş kurt var o da yuvarlak konuşuyor hiçbirşey anlamadım,ama nedense içimden bir ses Rezzan olabilir diyor çünkü bir tek o bana aylar öncesinden yaz ayları birşeyler olacak dedi yani diğer falcılar aradığın an hemen 1-1,5 ay sonra diyip duruyorlar yani hep yakın tarih veriyorlar bilmiyorum ama Rezzan abladan ümitliyim,bakalım yaz sonu görücez
rezzan abladan hiç boşuna ümitli olma, sahtekarın ve sallamasyoncunun önde gideni.

Kizlar merhaba hayirli kandiller 10gundur yazmadim. Fatima da dahil butun falcilar patladi. Bi meryem aylin huma ilkay kaldi ama adin gibi eminim artik onlarda patliycak. Adama kandil mesaji attim ayip olmasin diye toplu mesajla cevap vermis. Cok seviyor ya hani beni. G*tüyle seviyorsa demekki!!! Eki Görüntüle 1546365

Amma öküz cikti buda hayret bisiy bu erkek milletine yüz vermeye gelmiyor

rezzan abladan hiç boşuna ümitli olma, sahtekarın ve sallamasyoncunun önde gideni.
:( hadi ya ümitliydim halbuki,çünkü olayları ve kişilik analizleri gayet başarılıydı.karşı tarafın durumunuda bilmişti.aman neyse hepsi aynı aslında boşuna baktırdık hep

:KK43: hadi ya ümitliydim halbuki,çünkü olayları ve kişilik analizleri gayet başarılıydı.karşı tarafın durumunuda bilmişti.aman neyse hepsi aynı aslında boşuna baktırdık hep
eğer o sitede daha önce fal baktırdıysan, o falları ve sorularını, kişisel bilgilerini okuyor. o yüzden biraz isabetli gelmiştir.
sen yine ümitli ol canım, rezzan dedi diye mi ümitli olcaktın zaten. kendiliğinden ümitli ol=)

eğer o sitede daha önce fal baktırdıysan, o falları ve sorularını, kişisel bilgilerini okuyor. o yüzden biraz isabetli gelmiştir.
sen yine ümitli ol canım, rezzan dedi diye mi ümitli olcaktın zaten. kendiliğinden ümitli ol=)
;D aynen yaa aman salla gitsin en güzelini Allah bilir hepimiz için hayırlısı olsun inşallah :)

Kızlar eski sevgilileriniz için fal atarken ayrı olduğunuzu belirtiyor musunuz? Fal atıcam da belirtsem mi belirtmesem mi kararsız kaldım. Falcı bilsin istiyorum ayrı olduğumuzu :KK45:

Kızlar selam,

Ben baktırdım dün gece Canan Hanıma Telefonda.
Çok tatlı bir bayandı en önce :) Kızım kızım dedi sürekli bana :)
Evet anlık söyledikleri çok güzeldi, ama yine her zaman ki gibi geleceği yaşayıp göreceğim.
Kim ki bu bayan :)

Izmirin neresinde acaba ?

Biraz anlatırmısın rica etsem

Kim ki bu bayan :)

Izmirin neresinde acaba ?

Biraz anlatırmısın rica etsem
Valla arkadaşın söylediğine istinaden bende aldım numarasını ve aradım :)
Sonra ertesi gün bakacağını söyledi ve randevulaştık.
İzmirin neresinde olduğunu bilmiyorum. ben telefonda baktırdım canım. zira ben İstanbuldayım :)

Değişik bir bakım yöntemim var dedi, isim yaş vs. alarak klasik bakmaya başladı.
Enteresan bir kadın ama gerçekten. Dün gece baktırdım ama sonradan dinlememi yapmadım daha. O yüzden çok kendimi şu an kaptırmıyorum ama, anı, duyguları, hastalıkları aileyi falan tam tutturdu. O kadar diyeyim sana.
Tatlı bir kadın, biraz yaşlıca, aynı zamanda çalışıyormuş da, o yüzden geç saatte bakıyor : )
Tavsiye ederim.

Valla arkadaşın söylediğine istinaden bende aldım numarasını ve aradım :)
Sonra ertesi gün bakacağını söyledi ve randevulaştık.
İzmirin neresinde olduğunu bilmiyorum. ben telefonda baktırdım canım. zira ben İstanbuldayım :)

Değişik bir bakım yöntemim var dedi, isim yaş vs. alarak klasik bakmaya başladı.
Enteresan bir kadın ama gerçekten. Dün gece baktırdım ama sonradan dinlememi yapmadım daha. O yüzden çok kendimi şu an kaptırmıyorum ama, anı, duyguları, hastalıkları aileyi falan tam tutturdu. O kadar diyeyim sana.
Tatlı bir kadın, biraz yaşlıca, aynı zamanda çalışıyormuş da, o yüzden geç saatte bakıyor : )
Tavsiye ederim.
Numarasını AtArmısın bir de onu deneyeyim :)

TIKLA > En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı

96410-1433244758-d9f797196d1660c93fae03c4ddff7ae1.jpg

Back
X