- 5 Nisan 2015
- 596
- 488
- 53
Kizlar bu mersinli hatun kafasina göre fiyat arttirimi yapmis cok arayan soran olunca baktirmayin
cok ayip yaptiigi , hemen uyanik gecinmeye basliyorlar prim vermeyin lütfen.
Kim ki o deniz mi canım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bu mersinli hatun kafasina göre fiyat arttirimi yapmis cok arayan soran olunca baktirmayin
cok ayip yaptiigi , hemen uyanik gecinmeye basliyorlar prim vermeyin lütfen.
Canim ne kadara bakti peki bende baktirmayi dusunuyorumdaValla arkadaşın söylediğine istinaden bende aldım numarasını ve aradım :)
Sonra ertesi gün bakacağını söyledi ve randevulaştık.
İzmirin neresinde olduğunu bilmiyorum. ben telefonda baktırdım canım. zira ben İstanbuldayım :)
Değişik bir bakım yöntemim var dedi, isim yaş vs. alarak klasik bakmaya başladı.
Enteresan bir kadın ama gerçekten. Dün gece baktırdım ama sonradan dinlememi yapmadım daha. O yüzden çok kendimi şu an kaptırmıyorum ama, anı, duyguları, hastalıkları aileyi falan tam tutturdu. O kadar diyeyim sana.
Tatlı bir kadın, biraz yaşlıca, aynı zamanda çalışıyormuş da, o yüzden geç saatte bakıyor : )
Tavsiye ederim.
mersinden bi kadin canim ama baktirma havalara girdi zatenKim ki o deniz mi canım ?
50 TL canım.Canim ne kadara bakti peki bende baktirmayi dusunuyorumda
Canim merhaba. Ben dun gece baktirdim telefonla. Bence anlik olarak ve genel kisisel yorumlar olarak gayet iyiydi. Cok tatlida bi kadin. Benden ilk konustugumuzda da resim istedi resim isterim dedi baktirdigimda gonderirim dedim kendi kendime ama sonradan daha demedi bakarken yani. Belki vatsaptaki ile idare etmistir bilemiyorum. :) gelecegi gorecegim canim. Bakicaz. Ama genel olarak iyi idi.Kızlar canan hanıma baktıranlar iyi veya kotu yazabilir mi? İlk defa blrini tavsiye ettim cekine cekine..az buz bi para da degil 50 lira valla :)
Yazın da bundan sonra baktıracaklar ona gore hareket etsin..
Bu arada resim istiyor, cekinmeden yollayın..benden de istedi..farklı bi bakım tarzı var..
Canim merhaba. Ben dun gece baktirdim telefonla. Bence anlik olarak ve genel kisisel yorumlar olarak gayet iyiydi. Cok tatlida bi kadin. Benden ilk konustugumuzda da resim istedi resim isterim dedi baktirdigimda gonderirim dedim kendi kendime ama sonradan daha demedi bakarken yani. Belki vatsaptaki ile idare etmistir bilemiyorum. :) gelecegi gorecegim canim. Bakicaz. Ama genel olarak iyi idi.
nesibe venüs emine banada patlamıştıBana Nesibe Venüs Fama Hüma Emine Arzubacı ve nicesi patladı dostlar. Fal fasa fiso valla.
nesibe venüs emine banada patlamıştı
fama kısmen çıktı kısmen patladı diperlerine baktırmadım
chery kimi önerirsin ya canım çok sıkkın
onu ben sevmemiştim ya çok eskiden baktırmıştımKızlar falsepeyi alex demişlerdi aklımda kalmış. Hayırdır kız?
Hayırlı olsunArkadaşlar çıkan/ çıkmayan fal haberlerimle geldimmmm
Hamilelikti benim konum, belirtilerim vardı fakat çok erkendi ben ille de fal baktırıcam dedim ve ortaya çıkanlar...
İlkay gür olumsuz olacak dedi. / Çıkmadı
fama olumsuz olacak dedi / Çıkmadı
Natali derinsu olumsuz olacak dedi / Çıkmadı
Falalem Meryem olumlu olacak dedi / Çıktı, bana sen kesinlikle hamilesin demişti.
Yusuf Hoca kredisi 5 idi ve baktırdım olumlu olacak dedi / Çıktı, kesin konuşmuştu.
Selma Aydın olumlu olacak dedi / Çıktı, sen hamilesin ve bunda yanılmayacagım dedi. (ilk defa baktırmıştım)
Selin İmer, 1 ay oluyor atalı, bana yaz aylarına girmeden hamilelik haberini alacaksın demişti ve 3*4 haftalık hemen hemen suanÇıktı
Emine Kurtuluş hamilesin dedi ve 2 vadeye netleşecek dedi, 2 gün sonra testte oğrendimÇıktı
![]()
Kız benim de bir numaram yok ama çok baktırasım varonu ben sevmemiştim ya çok eskiden baktırmıştım
bilmem genel galiba. öyle büyük bir olay yokta birikmişlik heralde.
sende ne var ne yook kız?
hahaha klasik cherry:))Kız benim de bir numaram yok ama çok baktırasım var
Biryolunva4da azem toprak diye bir hatun var ona yönelcem sanırım.
hahaha klasik cherry:))
öf eskilere mi baktırsam yeni mi denesem bilemedim bende
meryem hiç çıkmadı ya. tek bir şeyi çıktı hiç demiyim. gerisi faso fiso.Sana çıkan var mı kız? Bana Meryemin ilk falları çıktı.
Arkadaşlar çıkan/ çıkmayan fal haberlerimle geldimmmm
Hamilelikti benim konum, belirtilerim vardı fakat çok erkendi ben ille de fal baktırıcam dedim ve ortaya çıkanlar...
İlkay gür olumsuz olacak dedi. / Çıkmadı
fama olumsuz olacak dedi / Çıkmadı
Natali derinsu olumsuz olacak dedi / Çıkmadı
Falalem Meryem olumlu olacak dedi / Çıktı, bana sen kesinlikle hamilesin demişti.
Yusuf Hoca kredisi 5 idi ve baktırdım olumlu olacak dedi / Çıktı, kesin konuşmuştu.
Selma Aydın olumlu olacak dedi / Çıktı, sen hamilesin ve bunda yanılmayacagım dedi. (ilk defa baktırmıştım)
Selin İmer, 1 ay oluyor atalı, bana yaz aylarına girmeden hamilelik haberini alacaksın demişti ve 3*4 haftalık hemen hemen suanÇıktı
Emine Kurtuluş hamilesin dedi ve 2 vadeye netleşecek dedi, 2 gün sonra testte oğrendimÇıktı
![]()