YUH....Bunca zamandır okurum topiği bu denli aleni
terbiyesizliği ilk defa görüyorum. Şimdi sakın bu uye cıkıp da ben Zişan değilim dıye
kimseyi salak yerine koymaya kalkmasın lütfen, parası olup da aklı kıt olanlar da buyursunlar bu vatandaşa gitsinler
Bu aralar bana da geldıler fal baktırasım tuttu yıne,bahsettıgım arkadasımın falı uzerıne ben de fal gönderdım Ramon'a...Rezalet....
Walla sevgili Raprap bu lafının üzerıne söylenecek baska da söz bulamıyorum. Mısırlı Talia'yı denedım "
sayenizde" Yahu burada bır falcı ıyı dıye yazıldımı viral bır sekılde hepımızde merak uyandırıyor. Talia "
gecmişi,olanı" ınanılmaz ıyı göruyor ama gelecek ıcın bana öyle bır sey dedı kı orada "tamam,bıttı" dedım. Kendimi,sınrlarımı,yapmı o kadar ıyı bılıyorum kı, mesela dıyelım iş için 1 sey sordum falcı bana yenı bır ıs,ortaklık vs. dese o saat o falcıdan buz keserım.Niye? Yıllardır şansımı o kadar denedım kı,neye elımı atsam kurutacagımı cok ıyı bıldıgımden asla böyle bır seye bulasmam,şans oyunu oynamam vs...Talia'da bunu gördüm. Sizi,sordugunuz durumu o kadar ıyı goruyor kı gelecek konusunda da bu ısten bır hayır gelmez dıye düşündüğü an sordugun kısı olmayacak ama baska bırı olacak dıyor....Mevcut duruma göre cıkarım yapıyor. Yani fal konusundakı asıl merakınız gelecek ıse bence Talia da bır zaman sonra cıkmadı,patladı sözlerıne maruz kalacak.
Bu arada tellwede Rezzaneabla dıye yenı bır falcı gördum. Tellwe Seruven aynı zamanda falalem Rezzan Abla.Acaba dedım Seruven,telwe'de 2. bır hesap daha mı actı? Bır de orada medyumcuabla ile falcıkahine ilgimi çekıyor,baktıran varmı hiç?
Harbi yine şirazem kaymaya başlamış.