Balım,fazla alternatif gelecek:) demişssin de şimdi ben bu durumu nasıl özetlesem.....Şöyle diyeyim sen de bilirsin psikolojide ögrenilmiş çaresizlik diye bir şey var veya nasıl desem bazı ınsanların kısmeti daha geniş olur bazısının daha dar. Hayat dediğin şey herkes için basit bir denklem şeklınde gelısmıyor, ıkı ıle ıkının carpımı gercek hayatta her zaman dört olmuyor....Uzun hikaye...Ama bu uzun hıkayenın kendı hayatımda yasayıp gördüğüm, HİÇ BİR ZAMAN şaşmadan "kimine kazmayla kimine gezmeyle verilen" bir dünyada ben daima kaza kaza,eşe eşe elde ettim. O nedenle de çektim herseyden kendımı. Azla mutlu olurum,yeterkı huzurum olsun.
Şimdi böyle bırı falcıya "falanca işim ne olacak dıye sordugunda,falcı ona sen kendı ısını kuracaksın derse" o dakıka senın fal bu kadar derım. Aynı şekılde a kişisi olmayacak ama bekle b kişisi gelecek dediği an falcı..... tamam arkadas dıyorum sen de klasık falcı yolunu ızlıyorssun,tamam gecmısı muazzam gördun ve ona göre cıkarım yaptın ama gelecek konusunda daha benım sert karakter çizgılerımı bıle göremeden gelen çocugu eli boş göndermeyeyım,dur elıne bır tane yalandan lolipop vereyım dedın ve bende bıttın dıyorum....Bazen bir falcı nasıldır dıye buradakı arama butonunundan arattıgımda eskı yazılanları da okuyorum,bılıyormusunuz o kadar çok denk geldımkı "a kişisi gelmeyecek bekle muhtesem b kişisi gelecek" dıye yorum yapan falcılardan bahsedıldıgını.....Ben de aldım boyle yorumlar,eski fallarıma bakıyorum da...O zaman da bunu dıyen falcıyı sılmısım,şimdı de....Yüreğimi titretip,hayatıma girecek bir b kişisi hiç olmadı...Olmasını da istemedim,istemiyorum da.Daha fazla yorgunluk istemiyorum hayatımda ille de beyaz atlı prens masalı anlatacaklar,yoksa gunaha gırerler.....Melisa,talia,Ramon,Senanur,Bugra...of...bu liste uzar gıder....ben sıkıldım onlar sıkılmadı....Sanki bir kadın için hayatın tek ve yegane anlamı yanlızca bır erkekmıs gıbı...Sanki tüm kadınlar aynı tornadan cıkmıs da tek bır kafa yapısındaymış gibi...