Binnaz Abla

Ben su anda sevdigim cocugu elimde tutuyorum. Ama ya kacarsa diye de korkuyorym cunku bazi metotlar ile tutuyorum elimde.

Korkma korkarsan bilincaltin korkuya ihtiyacin oldugunu dusunur ve onu verir sana. Bilinclati aptal bi kutu gibidir sadece komutlarla calisir neyi soylersen ona ihtiyacin oldugunu düşünür ve onu ceker sana. Mesela korkmuyorum da deme. Olumsuzlamayi bilmez bilinclati. Sadece kelimeye odaklanir : korku.
O yuzden olumlu kelimeler : birlikteyiz, mutluyiz, asigiz, cok iyiyiz gibi.

Melisa dedigin kisi melisa donukuk mu ben falimi dinledim sitede dolasiyordum 6 kisi sirada olunca dikkatimi cekti burda onu sorcaktim. O ise bahsettigin nasil begendin mi veya burda baktiran var mi melisa donukuk a

Ben baktirdim. Her sey nokta atisi. Is arkadasim vardi ona da nokta atisi yapti. Bu kisi de ramon un disi versiyonu. Ruhanilerle bakiyo

Korkma korkarsan bilincaltin korkuya ihtiyacin oldugunu dusunur ve onu verir sana. Bilinclati aptal bi kutu gibidir sadece komutlarla calisir neyi soylersen ona ihtiyacin oldugunu düşünür ve onu ceker sana. Mesela korkmuyorum da deme. Olumsuzlamayi bilmez bilinclati. Sadece kelimeye odaklanir : korku.
O yuzden olumlu kelimeler : birlikteyiz, mutluyiz, asigiz, cok iyiyiz gibi.

Yani bilincaltim manyaga dondü iyice :D
Elimde hic aklina gelmeyecek metotla tutuyorum.

Aynen ikisini dr denedim bilio musun biraktim 2 ay biktim çünkü o arada olmuş ne olduysa. Ama ote yandan da hep ben emerjimle zorlayaraj mi goturucem biseyleri dedim kendi kendime ne biliyim biktim. Isin kirilma noktasi su sanirim : enerjiyi odakla olmasini istedigin skilde o ani hisset ve orda birak akisi. Surekli yogunlastiginda enerjiyi serbest birakmadigimiz için gerceklestirmesi icin de izin vermiyoruz gibi oluyor. Ama sana tavsiye edebilecegim ve ise yaradigina taniknoldugum bazi esmalar var. Asiri enerjiyi yonlendirio gerçekten de mesrla karsi tarafin surekli seni düşünmesini ve kalbinin aklinin sende olmasini istiosan 336 kere ya musavvir ay saatinde. Musavvir yaratmak tasvir etmek anlamina geldigi icin beni karsintarafin aklında yarat oluştur demis oluyorsun. Ve bu esma seni karsi tarafa cok güzel gosteren bir enerjiye sahip. Ben bu esmayi cekmeye basladigimdan beri istedigim kiloya geldim ve guzellestim nusavvirin yeri bende cok ayridir o yuzden.
Ay nerdeb nereye geldim yine :KK70:
Bu ay saatini nerden ogreniyoruz ki baktim ama pazartesi gunduz diyor sali ikindi fln diyor tam saat nasil ogrenecegiz

Balım,fazla alternatif gelecek:) demişssin de şimdi ben bu durumu nasıl özetlesem.....Şöyle diyeyim sen de bilirsin psikolojide ögrenilmiş çaresizlik diye bir şey var veya nasıl desem bazı ınsanların kısmeti daha geniş olur bazısının daha dar. Hayat dediğin şey herkes için basit bir denklem şeklınde gelısmıyor, ıkı ıle ıkının carpımı gercek hayatta her zaman dört olmuyor....Uzun hikaye...Ama bu uzun hıkayenın kendı hayatımda yasayıp gördüğüm, HİÇ BİR ZAMAN şaşmadan "kimine kazmayla kimine gezmeyle verilen" bir dünyada ben daima kaza kaza,eşe eşe elde ettim. O nedenle de çektim herseyden kendımı. Azla mutlu olurum,yeterkı huzurum olsun.

Şimdi böyle bırı falcıya "falanca işim ne olacak dıye sordugunda,falcı ona sen kendı ısını kuracaksın derse" o dakıka senın fal bu kadar derım. Aynı şekılde a kişisi olmayacak ama bekle b kişisi gelecek dediği an falcı..... tamam arkadas dıyorum sen de klasık falcı yolunu ızlıyorssun,tamam gecmısı muazzam gördun ve ona göre cıkarım yaptın ama gelecek konusunda daha benım sert karakter çizgılerımı bıle göremeden gelen çocugu eli boş göndermeyeyım,dur elıne bır tane yalandan lolipop vereyım dedın ve bende bıttın dıyorum....Bazen bir falcı nasıldır dıye buradakı arama butonunundan arattıgımda eskı yazılanları da okuyorum,bılıyormusunuz o kadar çok denk geldımkı "a kişisi gelmeyecek bekle muhtesem b kişisi gelecek" dıye yorum yapan falcılardan bahsedıldıgını.....Ben de aldım boyle yorumlar,eski fallarıma bakıyorum da...O zaman da bunu dıyen falcıyı sılmısım,şimdı de....Yüreğimi titretip,hayatıma girecek bir b kişisi hiç olmadı...Olmasını da istemedim,istemiyorum da.Daha fazla yorgunluk istemiyorum hayatımda ille de beyaz atlı prens masalı anlatacaklar,yoksa gunaha gırerler.....Melisa,talia,Ramon,Senanur,Bugra...of...bu liste uzar gıder....ben sıkıldım onlar sıkılmadı....Sanki bir kadın için hayatın tek ve yegane anlamı yanlızca bır erkekmıs gıbı...Sanki tüm kadınlar aynı tornadan cıkmıs da tek bır kafa yapısındaymış gibi...

Bilmez miyim, bu aralar çok fazla duyuyorun öğrenilmiş çaresizlik temasını. Oysa çoğu zaman mesele "öğrenilmiş gerçekçilik". Senin yazdıklarında olduğu gibi.

Tornistan muamelesi yaptıklarına katılıyorum, ama haksız da değiller bir yerde. Onlarınki de "öğrenilmiş alışkanlık" sonuçta. Forumda sevdiğim bir üyeyle daha dün konuştuk bunu: fal baktıran bir sürü kadın "adamın beyaz atı, yatı katı, afyon 18 marka telefonu, lömbürgini marka arabası, dolgun bir hesabı olsun yeter ki. Bana nasıl davrandığı hiiiiç önemli değil, o ya da başkası olsun, koluma takayım Ken bebek gibi, yoksa sonra ortamlarda bana 'sap' derler mazallah. Zaten yaşamda başka gayem de yok" kafasıyla yaklaştıkları için olaya, arada senin gibi insanlar da kaynıyor haliyle. Bu dediklerimin "ayrılık acısı" da maksimum 3 hafta sürdüğü için de falcılar da ister istemez "üzülme bacım, A olmazsa B olur, hatta Z'ye kadar yolu var bu işin" diyorlar. Onlar da haklı bir yerde :)

Sen kime paralar dokuyosun canim benim??? :))) İnsanlara olumlu olumsuz yorum yapmak icin burada degil miyiz?? Senelerdir altin uyeyim. Her yorumcuyu denerim. Eskilerinden artik arkadasim dediklerim bile var ama yenileri de yabana atmam. Eskilerden şevdar derim baska da kimseyi demem. Yillardir ne dediyse yaşadim. Yine haleh.. elfin.. bunlardan surekli yorum alirim ama burada oyle bi bi cadi kazani kurmussunuz ki masallah masallah. Kimi destekliyorsaniz deyin arkadasa , hakkiyla calissin. Burada ona buna bok atarak bi noktaya gelemezsiniz. İnsanlarin hakkini yemeyin. Benim icin şevdar ne kadar degerliyse elfin de haleh de zişan da degerlidir. Kotuyse kotu derim. Yine tekrarliyorum paran varsa baktirirsin arkadas !! Kimse kimseyi bedava dinlemez kimse kimseye yarim yari bosuna yorum yapmaz. Aptal aptal yorumlar yapip da birilerine bok atarak birilerine destek oldugunuzu saniyorsunuz.

Sen kime paralar dokuyosun canim benim??? :))) İnsanlara olumlu olumsuz yorum yapmak icin burada degil miyiz?? Senelerdir altin uyeyim. Her yorumcuyu denerim. Eskilerinden artik arkadasim dediklerim bile var ama yenileri de yabana atmam. Eskilerden şevdar derim baska da kimseyi demem. Yillardir ne dediyse yaşadim. Yine haleh.. elfin.. bunlardan surekli yorum alirim ama burada oyle bi bi cadi kazani kurmussunuz ki masallah masallah. Kimi destekliyorsaniz deyin arkadasa , hakkiyla calissin. Burada ona buna bok atarak bi noktaya gelemezsiniz. İnsanlarin hakkini yemeyin. Benim icin şevdar ne kadar degerliyse elfin de haleh de zişan da degerlidir. Kotuyse kotu derim. Yine tekrarliyorum paran varsa baktirirsin arkadas !! Kimse kimseyi bedava dinlemez kimse kimseye yarim yari bosuna yorum yapmaz. Aptal aptal yorumlar yapip da birilerine bok atarak birilerine destek oldugunuzu saniyorsunuz.
Terbiye demiştim değil mi? "aptal aptal,bok"........Gittikçe level atlıyor....

Cevap vermeye luzum dahi görmuyorum, böylesıne cevap vermek bıle zul.....direk şikayet butonuna basıyorum. Devam edebılırsın kendı sevıyende,kendine yakıstırdıgın bıcımde konusmaya...

Terbiye demiştim değil mi? "aptal aptal,bok"........Gittikçe level atlıyor....

Cevap vermeye luzum dahi görmuyorum, böylesıne cevap vermek bıle zul.....direk şikayet butonuna basıyorum. Devam edebılırsın kendı sevıyende,kendine yakıstırdıgın bıcımde konusmaya...

Cadı lafı geçmiş bir yerde. Kazan falan. Ben cadıları severim. Sen de ekspres paketleyici cadı çıktın :KK55:

Bu ay saatini nerden ogreniyoruz ki baktim ama pazartesi gunduz diyor sali ikindi fln diyor tam saat nasil ogrenecegiz
Planetry hours diye aratırsan google’da bir tablo çıkar canım. Hangi ilde olduğunu ve hangi gün için aradığını işaretlersen gece ve gündüz olarak bulursun...
Androidler için ücretsiz uygulamalarda var.
Gezegen saatleri olarak bakarsan..

Son düzenleme:
iyirüya yorumu yapabilen varmı ben genelde kendim biraz yorumlayabiliyorum iyiveya kötü diye kendirüyalarımı ama anlamdıramadığım bir rüya gördüm yorumlatmam lazım :(

Gerçekten ya kimse yokmu rüya yorumu yapabilen yorumlatmam lazim yada sitelerde iyi bir yorumcu bilen

Arkadaşlar Merhaba ben fal sepetim zeusa baktırdım bir de firuzene bunlar hakkında bilgi sahibi olan var mı yardımcı olur musunuz

Dün aksam hediye kredilerim ve satin aldigim bir miktar kredi ile kapanisi Biray demir ille yaptim,cok ustuste baktirinca bence enerjiyi de oteliyoruz cikacak olan da cikmiyor o yuzde subat itibariyle 1 ay fal baktirmama karari aldim .Enerjiler tazelensin.Ayrica Binnaz in yuksek fiyat politikasina da karsiyim o nedir 100 tl 150 tl ler.

Back
X