Binnaz Abla

Bende fala inanma falsız kalma diyenlerdenim , eglencesine baktırdıklarımda oldu , ciddi sıkıntılı zamanımdada oldu ama belki enerji meselesi belkide olacagı vardı olanlarda oldu , bana tarih konusunda en doğrusunu binnaz da destan ada verdi , dediğim gibi belkide denk geldi .. Ama enerjimin uyduğu falcılarla güzel iletişimimiz oldu .. binnazda yeni gelen yorumcular değil rozeti en az 4 yıl olanların hisleri gerçekten kuvvetli , yoksa bu sitede önüne gelen herkesi almiş ..

O bende hiç tutturamamisti mesela.

merhaba binnaz abla da maya var ulaşılamıyor , baktıran ve falı çıkan varmı ...?????
Maya anda çok iyi gelecek kısmınında bır kısmı tutuyor ama vadeler tutmadı bende ıkı sene once baktırmıştırm guzel yorumluyor ama sımdı o kafar parayı vermem sanırım çok pahalı olmuş çünkü

merhaba binnaz abla da maya var ulaşılamıyor , baktıran ve falı çıkan varmı ...?????
Maya bi ara efsaneydi binnazda ama şehir efsanesiymiş çok boştu,tatlı diliyle pembiş pembiş anlatıyor işte.gerçeklere değil morale ihtiyaç varsa baktırılır bence

şimdi pembe tablo çiziliyor diye kızıyoruzda , istemediğimiz bir şey duyduğumuzdada 1 , basıyoruz , onları biz mi iyiye yönlendiriyoruz acaba , çünkü ben genelde hoşuma gitmedimi daha doğrusu istediğim söylenmedimi 1 verdiğim çokkk oldu .. ((((((((((

BYV Gulistan'a baktiranlar olmus hem de 500kaymelik durugoru Simdi de sirada 3 kisi var

1500TLlik Himmetnur'da daha yorum veya sira yok, burdan sesleniyorum ablaaaaaaaaaa biraz dusur parayi da millet gelsin surumden kazan
Meşhur bi gülistan vardı, bu o gülistan mı acaba?

BYV Gulistan'a baktiranlar olmus hem de 500kaymelik durugoru Simdi de sirada 3 kisi var

1500TLlik Himmetnur'da daha yorum veya sira yok, burdan sesleniyorum ablaaaaaaaaaa biraz dusur parayi da millet gelsin surumden kazan
Kadını bekliyorum resmen baktiran olurmu acaba :))) onlar nasıl fiyatlar ben anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…