- Emoji Skoru
- 13
- Puanlar
- 288
Binnaza ne oldu ya ben aradigim kategorileri de bulamiyorumBinnazda falcı isimleri görünüyor ama baktıramıyor muyuz anlamadım
Aslıhan Yılmaz bana bariz şekilde tarihleriyle çıkmış, kendisine ulaşma yolunu bilen var mıdır?
Binnaza ne oldu ya ben aradigim kategorileri de bulamiyorum
AA bunlarin hicbirinden haberim yok. Ben de yurtdisinda oldugum icin rahatca girebiliyordum ama olan bitenden fikrim yokSahibi malum hapse atilmisti, site de Turkiyede yasaklanmisti. Ben yurtdisindayim apse girebiliyorum, kategoriler de gorunuyor ama falcı ismine tıklayınca eskisi gibi fal çeşitleri gelmiyor yani baktıramıyorsun.
AA bunlarin hicbirinden haberim yok. Ben de yurtdisinda oldugum icin rahatca girebiliyordum ama olan bitenden fikrim yokFal applikasyonunun da sahibinin hapse atilmasi da ayri komik geldi. Bir bakayim ona
Aaa hapisten çıkmış mı bilmiyordum ben Türkiye‘deyim birkaç hafta önce uygulamayı indirmeyi denedim iOS telefonlarda yok ama android telefonlarda var benim iOS olunca yükleyemedim çok enteresan gerçekten içeriği hiç bilmiyorum haliyle uygulama ne hala geldiHapisteydi ama saliverdiler birkaç gun once, bence yakında app yeniden acilir. Fal mal, uyanık herif vergi ödemek icin şirketi Dubai bazlı kurmuş
Aaa hapisten çıkmış mı bilmiyordum ben Türkiye‘deyim birkaç hafta önce uygulamayı indirmeyi denedim iOS telefonlarda yok ama android telefonlarda var benim iOS olunca yükleyemedim çok enteresan gerçekten içeriği hiç bilmiyorum haliyle uygulama ne hala geldi
Başka uygulamalarda beğendiğiniz falcılar oldu mu? Fal sepetinde mesela.Neyse biraz bekleyelim bence acilir ... vergi konusunda devlet hakli da, falseverler mağdur oldu be devlet baba bizi de gor
Magdur olduk ya cok fenaNeyse biraz bekleyelim bence acilir ... vergi konusunda devlet hakli da, falseverler mağdur oldu be devlet baba bizi de gor
Başka uygulamalarda beğendiğiniz falcılar oldu mu? Fal sepetinde mesela.
Dalı geç, olsa kökünden söküp veririm sana ama yok ya hepsi aynı lacivert...Valla yok kanka, evet bu da tarihiyle tarihiyle nokta atisi yaptı dediğim kimse yok. varsa sizlerden alırım bir dal:)
arayip sorun, yaşatacağı adrenalin bile aylarca yeterDönülmez akşamın ufkundayım arkadaşlar.Ya para bayılıp fal atacağım belki ümitleneceğim vade bekleyeceğim, küçük tatlı heyecanlar ya da param cebimde kalacak adamı arayıp net cevabı öğreneceğim tabi biraz da gururdan gidecek
Dönülmez akşamın ufkundayım arkadaşlar.Ya para bayılıp fal atacağım belki ümitleneceğim vade bekleyeceğim, küçük tatlı heyecanlar ya da param cebimde kalacak adamı arayıp net cevabı öğreneceğim tabi biraz da gururdan gidecek
arayip sorun, yaşatacağı adrenalin bile aylarca yeter
ben olsam ararım kankaaaa. paraciklari yedirme artık ara
Bu arada konu nedir senin araman şart mi, ortak bir arkadas arasa mesela olmuyor mu
Burcunuz Koç muHaklısınız. Fal bekleme heyecanından daha adrenalinli.
Gaz verme gaz vermeeeeOrtak arkadaş yok. Çocuğu biraz ürküttüm ben galiba. Hem onun hem benim ters zamanımıza denk geldi her şey. O rahatsızlanmış bana demedi. Benim regl zamanı heyheylerim üstümdeydi. Tam o dönem ikimizde rest çektik. Ben de prenses gibi davranmamasını istedim. Daha yeniydik koptuk işte. Aslında hem kızgınım hem alttan alabilirdim. Fazla hüsrana uğramış, aşırı temkinli ki ben de öyle. İki taraf da kendini önceleyince egolar çatıştı. Ayy bilmiyorum ya… Tahammül seviyem kalmamış kimseye. Bazen de çok istiyorsa kendi gelsin diyorum. Aradığımda reddedilebilirim bu da ihtimal dahilinde. Ama koymaz. Bundan çekinmiyorum sadece yoluna bak, olsa olurdu germe kendini dediğim oluyor. Yarım kalınca insanın aklı da kalıyor. Kavga dövüş ayrılıklar lazım bana sanırım.