şimdi mi baktırdın açık mı çok merak ettiim yaKızlar dayanamadım volkan canözü ne de baktırdım. Yalnız beğenmedim bayıldım. Ilk telefonu açtıgında sıcak masum bi karşılama. Sempatik bi enerji. Ben konuştukça ben sevindikce o da sevinen üzuldükce üzülen karşı taraf üzülmesin kırılmasın diye kelimeleri secen hassas bi yorumcu. Son kurusuna kadar helal olsun. Eger sistemde kalıcı olursa büyük isim yapacaktır. Haleh gibi doğa dan gibi zümra gibi. Erkeklerde isim yapacak gibi. Cok kritik durumları bildi. Hicbirsey söylemeden aklımdaki kisinin boyuna kadar ilk tanistigimizda ne olduguna kadar su an ne yapacagima aklımdan gecen her seyi bildi. Şok oldum şok!
tüh geçen de indirim vardı, telefonda ama sabit fiyat 70 tl mı artıkça artıyor muBinnaz da volkan canözü 70 tl ye bakıyor
Sanırım bana da öyleeBeril yavuzun profilindeki yorumlara aldanıp falından çok umutlanmıştım anca falın dolmasına 3 gün kaldı ufacık bir gelişmenin dışında patlayacak gibi
Melisa iyi gibiydi sankiBeril yavuzun profilindeki yorumlara aldanıp falından çok umutlanmıştım anca falın dolmasına 3 gün kaldı ufacık bir gelişmenin dışında patlayacak gibi
şimdi mi baktırdın açık mı çok merak ettiim ya
tüh geçen de indirim vardı, telefonda ama sabit fiyat 70 tl mı artıkça artıyor mu
ben de atıcaktım çevrimdışı olmuşsorumu yazıyordum be
Heyecanlı bekleyiş bugün tarot kartlarımdan da sürekli 10 çektim hayırdır inşKızlar çok kişiye fal baktım, yoruldum. Baktığım herkese sevgiler.
Enerjik, hepinize tek tek güzel bakmak için şimdi bakmıyorum.
İyi hissettiğim zaman sıramız şöyle;
1) E edaerogluuu
2)12ist
3) C cgdm8787
4) L Lila0025
5) A audrey_24
6) D Deniz0287
7)MissCherryBlossom
8)ekin_x
9) V venusianmia
10)Songaripyolcu
iki ayda bir hakkım var bu seferi volkana kullanalım o zaman hevesim kaçmazsa denk gelince atıcam canım yalnız tek soru falan diyor ben hem iş hem aşk sorucam bir de soruyu okuyup sohbet ederek mi başlıyor direk fala mı geçiyor telefon bana para tuzagı gibi geliyor da 17 dk süremez mesela o zaman fiyat çok artar 10 dk bakıyorlar normalde de o yüzden sesli falı çok seviyorum toparlayıp atıyor işte 10 dk telefonda ancak isim okuyorlar bu da öyle mi kuzum ilk 10 dk anlattı mı birşeylerCanim valla puana aldanmayın. Cogu kisi karalıyo olabilir. Yuzde 99 olanlara da baktırdım hicbirsey cıkmadı. 100 tl olana baktirdim cıkmadı. Bence yeni biri her zaman iyi. Bence ilerleyen zamanlarda isim yapacak simdi cok yeni. Enerjini vermen gerekiyor canım. Tavrın iyi olmalı.
Keske acele etseydinneyse ki yarina baktirirsin tüm gün online. 70 tl telefon ile süper fiyat garantisi.
Ben dün 50 tl ye 1000 kredi aldım 17 dakika konustum ama süperdi ya. Hediye kredim de geldi. Harcama yaptığım icin.
Umarım tutar. Bakalim sonuc ne olacak volkan ın
iki ayda bir hakkım var bu seferi volkana kullanalım o zaman hevesim kaçmazsa denk gelince atıcam canım yalnız tek soru falan diyor ben hem iş hem aşk sorucam bir de soruyu okuyup sohbet ederek mi başlıyor direk fala mı geçiyor telefon bana para tuzagı gibi geliyor da 17 dk süremez mesela o zaman fiyat çok artar 10 dk bakıyorlar normalde de o yüzden sesli falı çok seviyorum toparlayıp atıyor işte 10 dk telefonda ancak isim okuyorlar bu da öyle mi kuzum ilk 10 dk anlattı mı birşeyler
yaaaKızlar çok kişiye fal baktım, yoruldum. Baktığım herkese sevgiler.
Enerjik, hepinize tek tek güzel bakmak için şimdi bakmıyorum.
İyi hissettiğim zaman sıramız şöyle;
1) E edaerogluuu
2)12ist
3) C cgdm8787
4) L Lila0025
5) A audrey_24
6) D Deniz0287
7)MissCherryBlossom
8)ekin_x
9) V venusianmia
10)Songaripyolcu
11 senyaaabeni de ekleyebilir misin listeye rica etsem
teşekkür ederim canım11 sen ❤
Rica ederim canım.teşekkür ederim canım
Zaman olarak Çıktı mı siz deMelisa iyi gibiydi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?