Binnaz Abla

Bugün aşırı depresyonda olduğum için merakımdan duygu auraya fal attım. Ahım şahım bulmadım ama anı ve kişilik analizini güzel yaptı. Umarım gelecek çıkar 7 günde olacak bir şey söylemiş ama ne bileyim zor

Ben de 1 kere baktırdım hiç bir şey çıkmadı...aşırı tatlı sempatik bir konuşması var ama fal anlamında bana göre çok başarısız.
Aynenn ben de öyle olduğunu, gereksiz abartıldığını ve o paraya asla değmediğini düşünüyorum

Merhaba arkadaslar, tellwe'ye baktim da ecem23 yok olmus, baska herhangi bir sitede var mi kendisi bileniniz var mi? Cunku soyle bir sene basindaki fallarima baktim da bir kisi hakkinda herkes olumlu yorum yapmis ki o donem cok fal baktiriyordum herkesten kastim herhalde bir 10 kisi olabilir Neyse, sadece ecem olumsuz konusmus hatta nasil bitecegini de soylemis. Simdi de tekrardan baktirmak istiyorum da tellwe'den profilini silmis sanirim.

3 yıl evvel ben de baktırmışım ve söyledikleri olmuş.olumsuz konuşmuş.ve bir tek o söylemiş olmayacağını.keşke bulabilsek yeniden

Ecem23 yıllar önce ilk falında bana 1 yıl sonra tanışıp sevgili olacağım adamı bilmişti ama sonraki falları olmadı. Bence boşversende olur:) hatta araada fallarıyla çelişti falan

Kendim kaşındım ve 6 ay sonra duramayıp çingeneye fal attım. Tabi ki zehir zemberek. Özellikle yıl başından sonra tehlike çanları çalacakmış ayrılık olabilirmiş. Bu süreci umarım atlatırmışız, ama zormuş. Şu anda tanışmadığı gördüğü bi kadın olmuş benimkinin. Demesine göre benimkindem yaklaşık 10 yaş küçük, bu kadınla olcakmış falan

Bu yeşilçingene ahir zaman falcısı gibi hiç mi insanların hayatında güzel şeyler olmaz evlenip mutlu olmazlar bu adama göre herkes mi ayrılır arada başka kadın olur hep mi kötü hep mi kötü
Valla öyle ben yılda 2-3 atıyorum max onda da delirince işte bugünde öyle bi gündeyim gene aynı falın farklı versiyonu gibi

Ecem23 yıllar önce ilk falında bana 1 yıl sonra tanışıp sevgili olacağım adamı bilmişti ama sonraki falları olmadı. Bence boşversende olur:) hatta araada fallarıyla çelişti falan
Ecem bana aynı konuyla ilgili basta olumlu sonra olumsuz konustu, neticede olumsuz ama baktıgı fal celişkiliydi. Yine de bence telwe’deki diger falcılara oranla daha iyiydi.

Ecem bana aynı konuyla ilgili basta olumlu sonra olumsuz konustu, neticede olumsuz ama baktıgı fal celişkiliydi. Yine de bence telwe’deki diger falcılara oranla daha iyiydi.
Eskiden iyiydi bence, sonraki yıllar bozdu. ben ona 4-5 yıl önce atmıştım. O falı efsaneydi işte, benim şu an hayatımdaki adamı 5 yıl önceden bildi ama sonra bozdu oda.

Valla öyle ben yılda 2-3 atıyorum max onda da delirince işte bugünde öyle bi gündeyim gene aynı falın farklı versiyonu gibi
boşver bana da hep olumlu ve güzel şeylerden bahsediyor. İlk falı çıktı bana vadesiyle sadece. Sonrakilerde anlık durumu bilse de vadesi çıkmadı hiç. Dediği gibi iletişim olmadı. Bende olumsuz olarak söylediği tek şey bizim aramızdaki olumsuz durum kendi kafasında aşması zor diyor sadece. Ona kalsa beni çok seviyor, çok dikkat çeken bir tip olmasına rağmen kimseyle işi yok, aşk acısı çekiyor, özlüyor, kendini zor tutuyor. (Muhtemeldir bunlar) Ama ne adım var ne bir iletişim vadesi ilk falı hariç çıkmadı gibi yani. Aşkımdan uzakta ölüyorsa ne yapayım ben öyle aşkı dilerim sizin de olumsuz falınız çıkmaz .

Sözde size cevap yazdım ama alıntılayamamışım sizi
Farkettim sorun yok canım. Ya çingene burda genelde herkese araya başkası girecek olmayacak tarzı şeyler söylüyor. 6 ay öncede bana iyi gidecek ama adamın huyu belli gidecek sonra başkasına falan demiş. Kadersel döngü yok demiş ama gitse de geri döner demiş. Bu falında da gidecek demiş işte atlatamazsanız o süreci. Bide bana bu yaz iş yerinde biri çıkacak ama istemiceksin demiş de kimse çıkmadı tarif ettiği

Bu fal isi gercekten enerji meselesi demek ki, bana hicbir dedigi cikmamisti. Ama olumlu bir falmis sizinki sanirim, size cikmis olmasina sevindim

Lizyaa sen fala devam mi ediyorsun fal işini ben Allah a şükür biraktim tamamiyle inanki hepsi boşmuş hicbir falcinin dedigi cikmadi. Fal baktirdikca daha cok insan kafasina takiyormuş bunu farkettim. Simdi giden paralarima aciyorum

Medyum Ramon nasıl sizce, son dönemde giden var mı? Gitsem onun da reddetme ihtimali var mı yesilcingene gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…