Binnaz Abla

gerçekten öyle bence allah kurtarmış sizi iiş hayatı çok önemli tüm vaktimiz orda geçiyor nerdeyse farklı bir yer olsun ama işe koşa koşa gidin yani:) eminim de daha güzeli olur
Evet çok haklısın kesinlikle..birde kendi çalıştığım şirket nerdeyse oranın 5 katı buyuklugunde,bircok hakkımıda bırakıp çıkacaktım.Gittikten sonra pişman olsam daha kötü olurdu.Hepimiz için herşeyin en hayırlısı olsun..

Ben hiç umutlu değilim Banu Doğru dan, olumlu konuşmuş çok yakında demiş tam vade vermeden ama anlık analizlerinden pek emin değilim. Öyle olunca çıkacak gibi de gelmiyor, keşke çıksa.

Serkan Bana da is degisikligi gormustu gecen yaz icin ve isteyecegin bir sey demisti sormadigim halde, olmadi oyle bir sey

Kızlar Binnaz da önerebileceğiniz kim var?
Orada kimseye baktırmadım fiyatlar çok uçuk geliyor. Zaten çoğu falcı fos, o yüzden de 300 tl ye 1 fal yerine 10 fal baktırınca daha iyi hissediyorum
Serkan batu için olumlu yorumlar okuyorum ama çıkmadı sadece anda iyi diyen daha çok sanırım.
Yine de denemeye değer dediğiniz birileri varsa duymak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…