- 3 Ağustos 2021
- 10
- 11
- 6
- 24
denedim hiç memnun kalmadım beliz_tarot tan. kadın iyi tatlı dilli çok iyi bir insan ama dediği hiç bir şey çıkmadıKızlar buradan bir arkadaşın önerisiyle instada beliz_tarot diye bir sayfanın ücretsiz falına (üç soruluk) baktırdım ücretli fal konuaunda kendimi durdurma kararım olmasa ona baktırırdım ben denedim memnun kaldım sizde deneyin bence
Bu kişi ne zaman cevrimici oluyorCanım instagram hesabında yazmış o binnazın verdiği isimmiş ancak aldığı eğitimler nedeniyle kendi ismini kullanmak istemiş bu nedenle öyle olmuş diplomalar ve isim tutmadığından böyle yapmak daha doğru demiş.
Hira Soydan(katina): bence dürüst davranmış çünkü olumsuz olarak aklındaki kişinin hayatında kadınlar var hatta eski sevgilisi ile görüşüyor bile olabilir demiş yani pembeci değil çünkü bu yorum ciğerimi dağladısenden sonra hayatımda hiçbir kadın olmayacak diyordu
Elvin yüce: yine henüz teyit edemediğim fallardan. Elvin de sorduğum kişinin hayatında şuan başka kadınlar olduğunu söylemiş.
Melis çiçekseven e baktırdım memnun kaldım. biraz tavsiye gibi oldu ama hoşuma gitti. keşke fiyatları daha ucuz olsa bu sitenin.Bu kişi ne zaman cevrimici oluyor
evet ama sanki diğer yerlerden daha kaliteli bir hizmeti var binnazın. yorumcuları da daha çok hoşuma gitti ve artık başka sitelere 20 de 1 gidiyorum desem yeridirMelis çiçekseven e baktırdım memnun kaldım. biraz tavsiye gibi oldu ama hoşuma gitti. keşke fiyatları daha ucuz olsa bu sitenin.
Bu ara sürekli gelip çıkmadı derken buluyorum kendimi, Duygu Aura da çıkmadı bendeKızlar Duygu Auraya baktırdım
Anda çok iyiydi .önemli bir detayı tak diye bildi.
Gelecek çıkar mı bilmiyorum ama boş bir falcı değil enerjiside güzel
Çıkan falları oldu mu?
Bu fal işine güvenmek çok zor gerçekten. Duygu Aura arkadaşıma vadesiyle beraber bilmişti mesela ama bende çıkmadı maalesefBu ara sürekli gelip çıkmadı derken buluyorum kendimi, Duygu Aura da çıkmadı bende
Haziranda evlilik teklifi yüzük vs görmüştü mesela, o ayda adamla tamamen koptum öyle diyeyim...
Yine de güzel şeyler söylediyse çıkmasını diliyorum sizin için
Evet gören oldu kopukluk olacak aranızda diyen bir iki kişi ama başka detayları bilemedikleri için onların da tesadüfen bildiklerini düşündüm açıkçası. Yani orada frekans nasıl karışıyorsa olumsuz gelişmeyi olumlu gördükleri zamana denk getirmeleri de ayrı bir talihsizlikBu fal işine güvenmek çok zor gerçekten. Duygu Aura arkadaşıma vadesiyle beraber bilmişti mesela ama bende çıkmadı maalesef. Ufak tefek bildiği diğer şeyler oldu ama asıl konuda vadeyi öteledi durdu. Bir de acaba sizin olumsuz durumu önceden görebilen olmuş muydu acaba? Sormak istedim çünkü olumlu diye verilen vadelerde olumsuz yaşadığım şeyler olmuştu benim de.
Peki önerebileceğin var mı biriBu ara sürekli gelip çıkmadı derken buluyorum kendimi, Duygu Aura da çıkmadı bende
Haziranda evlilik teklifi yüzük vs görmüştü mesela, o ayda adamla tamamen koptum öyle diyeyim...
Yine de güzel şeyler söylediyse çıkmasını diliyorum sizin için
Önerebileceğim kimse yok maalesef, ben de yakın zamanda öneri istemiştim ama kimse bir şey söyleyemiyor çünkü birine çıkan diğerine çıkmıyor değişik bu fal işleriPeki önerebileceğin var mı biri
Ay kızlar zaten hep olumsuzlar çıkıyor ya olumlu olanlar çıkmıyor sanki
Belki dönüş olur sana inşş hayırlıysa tabi
Teşekkür ederim canım hepimizin halkında hayırlısı
Bunu hangisi için yazdın canımYani direkt olayları spesifik şekilde anlatmıştı. Çok spesifik hem de. O zamanlarki erkek arkadaşımın asla dönmeyeceğini sebeplerini de adamın ağzından birebir duyduğum şekilde söylemişti. Mesela bu yaz gururlandırıcı olaylar yaşayacaksın demiş mesleki yeterlilik sınavına yazın girmiştim ama sonucu Ekim ayında almıştım. Ve geçmiştim sınavı. Bu olabilir diye düşünüyorum fakat her falcıda olduğu gibi gelecekte hayatına şöyle iyi böyle merhametli biri girecek safsatasını o da yapmışO söyledikleri kişi asla çıkmıyor keşke bu tarz moral verme işine hiç girmeseler.
Cliviaxx ama uzun zamandır yok. Keşke gelse diye yazmıştım.Bunu hangisi için yazdın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?